Smartphone Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Smartphone Black Friday 2024

Știm că bătălia pentru supremația smartphone-urilor se va da la toate categoriile, în toate direcțiile. De aceea magazinele noastre partenere s-au înarmat până în dinți cu stocuri de telefoane de ultimă generație.

Reduceri Smartphone Black Friday 2024

Poți intra în lupta dintre greii industriei și să beneficiezi de reduceri maxime, sau poți să cumperi un smartphone decent la preț de nimic. Alegerea este numai a ta.

Branduri de Smartphone Black Friday 2024

Cei mai mari producători de pe piață au luat cu segmentul low-cost, medium-cost și high-end. Nu scapă nimeni din campania de Black Friday fără un telefon nou, de calitate.

Intrăm fulminant pe câmpul de bătălie al smartphone-urilor. Și se anunță o luptă crâncenă, cu nume grele care au intrat în 2017 gata să ia coroana tehnologică. Bun venit la una dintre cele mai așteptate secțiuni de Black Friday.

În special anul acesta, un an care a văzut întoarcerea marilor competiții tehnologice. Cu siguranță ecoul luptei dintre Intel și Ryzen s-a auzit până aici, în lumea telefoanelor. Unii participanți s-au predat, alții au rezistat iar alții s-au ridicat.

Pentru unii producători a fost un an absolut exploziv, dar iată că și-au revenit și au renăscut din propria cenușă (la propriu) și au venit cu un telefon care a preluat supremația smartphone-urilor.

Dar au avut parte de o surpriză, odată cu intrarea chinezilor pe segmentul de top, o intrare care a zguduit la modul cel mai serios segmentul de top din gama Android. Și pentru un efect maxim, și-au făcut un selfie de pe podium, cu telefonul lor cu cameră dublă pe spate. Întradevăr, o companie chinezească care acum câțiva ani producea telefoane care se făceau cadou la abonamentele de internet, astăzi sunt în lupta pentru top.

Apoi a venit replica mult așteptată a celor care umblă cu un măr mușcat la ei, și au introdus ultima generație a telefonului lor consacrat, plus multe alte telefoane mai puțin performante, dar la fel de importante. Ei nu au mizat pe performanță precum primii mentionați și nici nu au venit cu o cameră dublă. Dar au venit cu un brand construit puternic și cu o tehnologie Retina HD.

Ce smartphone sa alegi?

Alegerea unui telefon de top a devenit ușor mai greu, datorită noilor intrări de anul acesta. Bătălia cea mai dură în schimb se duce în segmentul de mijloc, unde aerul este mai puțin rarefiat. Da, vorbim de segmentul 1000-1200 de lei, unde toți marii producători au aruncat cu tot ce au avut mai bun. Poate că nu toată lumea este dispusă să dea 3000+ lei pe un telefon, dar la sectorul de mediu situația se schimbă radical. Așadar, vei avea de studiat mult și bine pentru a determina care este cel mai potrivit telefon pentru tine. Sau poate știi exact ceea ce dorești și până acum ai așteptat reducerile de Black Friday? În orice caz, noi te așteptăm cu mare drag și cu reduceri pe măsură. La urma urmei, sunt de Black Friday, o campanie care celebrează tehnologia. Iar smartphone-urile sunt avangarda tehnologiei. Cineva a spus odată că poți acum desfășura o întreagă afacere, doar de pe un smartphone. Nu îl pot contrazice.

Nu știm ce mai este de spus, sau dacă mai citește cineva rândurile acestea și nu a fugit direct la magazinele online. Știm doar că stocurile de smartphone-uri vor fi printre primele care se vor epuiza. Aș mai scrie, dar vreau să profit și eu de campania de Black Friday și să îmi cumpăr un telefon nou. Glumesc, am deja unul, dar sunt deschis și la alte modele.

Așadar spor la cumpărături și fie ca acel brand care este cel mai bun să învingă! Noi lupta cu prețurile deja am câștigat-o!