Orange Black Friday 2020 • Ce reduceri te asteapta!

Clic si Vezi ofertele pe www.orange.ro

Reduceri la Orange de Black Friday!

Orange, unul din cei mai reputa╚Ťi operatori de telefonie mobil─â din Rom├ónia, a anun╚Ťat participarea ├«n cadrul Black Friday cu reduceri record anul acesta. To╚Ťi marii operatori ╚Öi-au anun╚Ťat implicarea ├«n marea campanie de v├ónz─âri de anul acesta, iar startul difer─â de la companie la companie.

În ceea ce privește operatorul Orange, sursele oficiale promit discount-uri în premieră, iar așteptările în ceea ce privește Black Friday depășesc cu mult anul precedent.

Când începe Black Friday la Orange?

Orange a anun╚Ťat participarea la Black Friday, precum ╚Öi primele detalii despre campania proprie, ├«nc─â de la ├«nceputul lunii noiembrie. Conform comunicatului oficial, Orange d─â startul Black Friday chiar pe data oficiala, ├«ns─â se va men╚Ťine pe durata ├«ntregului weekend ÔÇ×negruÔÇŁ.

Cel mai probabil, weekendul Black Weekend va fi pres─ârat cu reduceri la Orange. ├Än mod evident, acest detaliu nu vine dec├ót ├«n favoarea clien╚Ťilor care vor dispune de mai mult timp pentru a v├óna oferte ╚Öi pentru a achizi╚Ťiona produsele preferate.

Voucher Orange de Black Friday!

Surpriza pentru clien╚Ťii Orange ╚Öi nu numai este voucherul special de Black Friday, disponibil pe site-ul oficial. ├Än baza acestuia se vor acorda reduceri de 10% din valoarea total─â a comenzilor efectuate ├«n cadrul campaniei de Black Friday, reducere cumulat─â cu ofertele specifice acestui eveniment. Practic, Orange ofer─â un discount bonus special pentru clien╚Ťii din Vinerea Neagr─â.

Voucherele Orange de Black Friday vor putea fi folosite ├«ncep├ónd cu o zi ├«nainte, c├ónd clien╚Ťii vor avea acces la oferta Orange Black Friday, ├«ns─â doar la cump─ârarea a cel pu╚Ťin un telefon mobil cu activarea sau prelungirea unui abonament pentru o perioad─â de 2 ani, conform comunicatului oficial.

Accesorii și telefoane la reducere de Black Friday la Orange!

Pe l├óng─â reducerea bonus oferit─â prin intermediul voucherului de 10%, Orange pune la b─âtaie reduceri record, specifice Black Friday, at├ót la telefoane c├ót ╚Öi la accesoriile disponibile ├«n shop. Clien╚Ťii sunt sf─âtui╚Ťi s─â ├«╚Öi creeze din timp un cont pe site-ul oficial al operatorului dac─â nu au deja unul, astfel ├«nc├ót comenzile s─â fie create ╚Öi procesate ├«n timp util.

Procedura unui weekend prelungit de Black Friday a fost aplicat─â ╚Öi anul trecut de Orange, astfel ├«nc├ót clien╚Ťii s─â poat─â profita din timp de stocurile generoase ╚Öi de ofertele puse la b─âtaie de operatorul de telefonie mobil─â.

Trebuie men╚Ťionat c─â Orange Black Friday Rom├ónia nu se adreseaz─â doar clien╚Ťilor Orange, ci oric─ârei persoane de pe tertoriul Rom├óniei care dore╚Öte s─â fac─â o achizi╚Ťie cu ocazia acestei campaniii. Cu toate acestea, cei care sunt deja clien╚Ťi Orange vor avea prioritate la ofertele de Black Friday.

Orange este magazin online cu produse din categoriile Audio, Gadgeturi, Servicii, Servicii B2B, Tablete, Telefoane.