Unghii cu gel Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Am adus campania de reduceri la nivel de mare art─â, a╚Öa c─â nu se poate s─â navighezi aceast─â sec╚Ťiune dec├ót cu unghii aduse ╚Öi ele la nivel de mare art─â.

Totu╚Öi, nu ne referim doar la unghii false. Ne referim ╚Öi la clasicele unghii cu gel, vestitele oje. Aici avem o gam─â larg─â de selec╚Ťie, pentru c─â ╚Ötim c─â ├«n primul r├ónd conteaz─â culoarea. De aceea cel mai probabil vei cump─âra c├ót mai multe. Iar cu o campanie de reduceri precum cea de Black Friday, acest lucru este mai mult dec├ót posibil. La pachet sau individuale, avem orice brand posibil ╚Öi toate culorile posibile. Iar dac─â nu ├«╚Ťi plac toate culorile din set, nicio problem─â, la ce reduceri avem nici nu le vei sim╚Ťi.

C├ót despre partea de ├«ntre╚Ťinere a unghiilor, avem pus la dispozi╚Ťie de c─âtre partenerii no╚Ötri ser concentrat pentru regenerarea unghiilor, forfecu╚Ťe sau balm exfoliant cuticule. Cu siguran╚Ť─â te vei juca cu o palet─â mare de culori ale unghiilor a╚Öa c─â trebuie s─â te g├ónde╚Öti ╚Öi la ├«ntre╚Ťinerea lor. Sau po╚Ťi merge pe o solu╚Ťie 2 ├«n 1, care s─â ofere unghiilor at├ót culoarea dorit─â c├ót ╚Öi protec╚Ťia necesar─â. Majoritatea numelor mari din industrie ofer─â ╚Öi aceast─â op╚Ťiune, fie c─â este vorba despre Catrice, Bourjois sau Maybelline.

Dar despre oje ╚Öi tratamente am vorbit, acum este timpul s─â intr─âm pu╚Ťin ╚Öi ├«n aria de ├«ntre╚Ťinere ╚Öi accesorii. La fel, dac─â dore╚Öti po╚Ťi cump─âra o pil─â individual─â sau o trus─â de manichiur─â ├«ntreag─â, sau poate o unghier─â, sau poate un cle╚Öte, sau poate o pil─â din sticl─â. La fel, ai de unde alege ╚Öi ai de unde oferi unicitate trusei tale dedicat─â unghiilor. Asta ca s─â po╚Ťi sc─âpa de cuticule, cu stil. ╚śtim c─â sunt enervate, inestetice ╚Öi nes─ân─âtoase, a╚Öa c─â ne-am al─âturat luptei ├«mpotriva acestora.

Dac─â totu╚Öi vrei s─â porne╚Öti o carier─â ├«n manichiur─â, ai venit la timpul potrivit. O asemenea aventur─â necesit─â o investi╚Ťie ini╚Ťial─â solid─â, iar campania de Black Friday este mai binevenit─â ca oric├ónd. Mai ales c├ónd vorbim de articolele mai scumpe, dar absolut esen╚Ťiale, cum ar fi lampa UV sau pila electric─â.

Evident, o trus─â complet─â de manichiur─â nu va fi realmente complet─â niciodat─â, ├«ntruc├ót mereu vei g─âsi ceva nou de ad─âugat, dar aici ne referim strict la baz─â. O lamp─â UV sau o lamp─â cu LED (diferen╚Ťa dintre ele fiind viteza de uscare superioar─â a l─âmpii cu LED), lampa obi╚Önuit─â, freza, pila electric─â, astea toate sunt achizi╚Ťii care pot s─â se adune ╚Öi s─â creeze o sum─â considerabil─â.

Cu reducerile de Black Friday ├«n schimb, po╚Ťi s─â ├«╚Ťi permi╚Ťi ├«ntreg arsenalul chiar ╚Öi pentru uz propriu, nu strict pentru cliente. Pentru c─â am redus toate pre╚Ťurile ce ╚Ťin de industria unghiilor, ╚Öi le-am redus ├«ntr-un mod unic ╚Öi de top pentru Rom├ónia. Nu r─âm├óne dec├ót s─â accesorizezi campania noastr─â de reduceri cu ojele, tratamentele ╚Öi accesoriile pe care le dore╚Öti tu.