Trotinete Black Friday 2021 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Trotinete Black Friday 2021

În catalogul de mai jos avem prezentate magazinele partenere care s-au gândit să aplice reduceri substanțiale la trotinete. Fie că sunt magazine dedicate articolelor sportive, sau că sunt magazine de modă, trotinetele se pretează fiecărei situații.

Branduri de Trotinete Black Friday 2021

Am reunit de Black Friday cele mai importante branduri producătoare de articole sportive și tot ce ține în general de mobilitate. Așa că trotinetele nu aveau cum să treacă neobservate, atât cele pentru deplasare cât și cele pentru modă.

Reduceri Trotinete Black Friday 2021

Indiferent că e vorba despre trotinete cu 2 roți, cu 3 roți, fie că se deplasează cu ajutorul nostru sau singure, partenerii noștri de Black Friday le-au redus substantial pe toate.

Cu ce mă plimb de Black Friday?

Dacă este vorba de trotinete, ai de parcurs un întreg tur al magazinelor partenere. Ori cu mouse-ul, ori cu o trotinetă (fizic). Da, chiar poți să te plimbi cu trotineta prin magazin, dacă optezi pentru o trotinetă pliabilă. Cât de pliabilă? Foarte pliabilă. Suficient de pliabilă încât să o ții în rucsac atunci când ai ajuns la muncă sau în orice spațiu închis. Desigur, dimensiunile sunt ușor reduse față de o trotinetă normală, dar asta nu înseamă că sunt mai puțin utilizabile. Dacă ai până în 100 de kg, poți folosi majoritatea trotinetelor pliabile. Iar dacă ai peste 100 de kg, probabil că trotineta nu este cea mai eficientă metoda de transport pentru tine. Să fie oare un moft? Discutabil. Ceea ce nu este discutabil este faptul că aceste trotinete devin foarte accesibile, grație campaniei de Black Friday.

Ok, de la trotinetele pliabile trecem la cele normale. Dar și aici avem de ales între trotinete pentru cei mici și cei mari. Zeci de modele, cu zeci de modele desenate pe ele, te așteaptă în magazinul virtual de Black Friday pentru ca tu să le aștepți după acasă.

Trebuie avut doar grijă la cadru, care este recomandat să fie din aluminiu (sau cât mai mult aluminiu) și cât mai puțin oțel. Aici nu este vorba despre greutate, pe cât este vorba de reparație, una din oțel fiind destul de greu de reparat, mai ales corect.

Apoi vine discuția numărului de roți: să fie 2 sau să fie 3? Indiferent de preferințe, aici găsești toate combinațiile posibile. Avem chiar și trotinete cu 3 roți și scăunel, pentru prichindeii până în 3 anișori. Nu îți spunem unde o vei găsi, te lăsăm pe tine să descoperi. Deși trotinetele cu 3 roți sunt recomandate în general copiilor, avem și modele pentru cei mari. Sau pentru copilul din tine.

Ce avem pentru adultul din tine (sau poate pentru copilul sportiv din tine) sunt trotinetele electrice. Un accesoriu din ce în ce mai popular în ziua de azi, oferind o alternativă și mai compactă la bicicleta care este o alternativă mai compactă la mașină și tot așa. Majoritatea vin cu o autonomie de 1 oră și o viteză maximă de aproximativ 20km/h. Suficient pentru majoritatea dintre noi. Spre deosebire de mașină, nu mai stai în trafic și cu siguranță nu mai ai grija locului de parcare. Spre deosebire de bicicletă, nu trebuie să o lași jos, la intrare, ci o poți lua cu tine direct în birou. Iar cât timp lucrezi, o poți pune la încărcat. Asta dacă nu o vor răpi colegii de birou și se vor da cu cel mai la modă accesoriu din toată clădirea. Dacă vii cu o mașină scumpă la muncă, nu vei fi cea mai îndrăgită persoană de acolo. Dar dacă vii cu cea mai cool și mai scumpă trotinetă, vei fi deodată vedeta etajului.

Ca tot vorbeam de preț, trotinetele electrice tind să fie scumpe, majoritatea sărind de 1000 de lei. De aceea este momentul să profiți de campania Black Friday și să achiziționezi trotinete la prețuri foarte, foarte reduse.