Aparate fitness Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Aparate fitness Black Friday 2024

Magazinele partenere de Black Friday au adus suficiente articole încăt să îți poți deschide liniștit propria sală de forță. Așa că, lasă la intrare greutățile căutării articolelor și bun venit la catalogul cu magazine partenere.

Reduceri Aparate fitness Black Friday 2024

O asemenea investiție nu vine niciodată singură. Cu o floare nu se face primăvară, la fel cum și cu un aparat nu se face corpul sculptat. Noi am înțeles acest lucru, de aceea am aplicat reduceri substanțiale la întreaga gamă de produse.

Branduri de Aparate fitness Black Friday 2024

Ani de expertiză și experiență îți aduc cele mai bune articole de fitness. Branduri de renume, venite aici pentru a sculpta echipamentul perfect care îți va sculpta corpul perfect.

Sunt atât de multe încât nu știu ce să aleg.

În primul rând trebuie să facem diferența clară dintre cele 2 clase mari de aparate: fitness și cardio.

Aparatura fitness este pentru creșterea masei musculare și pentru a îmbunătăți starea generală de sănătate. De exemplu, vestitele abdomene nu ne vor ajuta să slăbim. De obicei, abdomenul se va forma sub grăsime. Teoretic vom avea pătrățele, doar că vor fi sub grăsime. Așa că ia în considerare aparatura fitness strict pentru masa musculară.

De unde să încep? Cu deja clasicele gantere sau modernele kettlebell. Indiferent de preferință, ambele vin cu greutăți care încep de la 0,5kg și până la 25kg. Ganterele sunt mult mai mobile și pot angrena mai multe grupe de mușchi, pe când un kettlebell este mai eficient pentru umeri și/sau spate. În fond, diferențele dintre ele sunt foarte mici, așa că rămâne la alegerea ta.

De asemenea, aveți grijă la greutate. Nici prea ușoare (no pain no gain) dar nici prea grele, altfel vom ajunge la spital. Iar ca să ne asigurăm de o creștere constantă, este important să luăm mai multe gantere, de greutăți diferite. Iar campania de Black Friday îți permite acest lucru. Iar cu banii economisiți poți cumpăra și un suport pentru gantere, ca să nu fie împrăștiate prin casă.

Trecem mai departe la discuri și bare. Bara poate fi ori olimpică (lungă) ori scurtă (faimosul Z). Pentru antrenamentul brațelor se recomandă bara scurtă, iar pentru piept obligatoriu cea olimpică. Deși, se pot inversa rolurile pentru niște exerciții și rezultate interesante.

Discurile sunt ori din oțel ori cauciucate. Noi totuși îți recomandăm să mergi pe discurile cauciucate, chiar dacă nu sunt disponibile la greutăți mari precum cele din oțel, simple. Motivul: Există posibilitatea/riscul de a scăpa acele discuri, iar un disc cauciucat căzând pe picior se va resimți mult mai puțin decât cel de oțel. Deși, în ziua de astăzi majoritatea discurilor sunt cauciucate, din motivul expus mai sus.

Dacă nu ai cumpărat suportul pentru gantere mai departe, acum este momentul să achiziționezi rastelul, pentru că vei avea nevoie de multe discuri. Asta dacă nu vrei să ridici cu pieptul greutatea pe care o ridici și cu bicepsul.

Acestea sunt echipamentele necesare pentru uz propriu, dar dacă dorim să echipăm întradevăr o sală de fitness, atunci te invităm la secțiunea de aparate multifuncționale. Costisitoare, dar eficiente, aceste aparate oferă tot ce ai nevoie, fie că este vorba despre tine sau despre clienții tăi.

Dar destul despre fitness, trecem și pe la secțiunea cardio, cea indispensabilă pentru slăbit și pentru sculptarea corpului așa cum ne dorim. Aici am adus articolele clasice: bicicletele eliptice, stepper-ele, benzile de alergat, spaliere sau covoare de fitness.

Indiferent de ceea ce cauți, noi avem disponibil. Mai mult decât atât, le avem disponibile cu reduceri substanțiale.