Ochelari VR Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Ochelari VR Black Friday 2024

Am făcut un tur virtual al magazinelor dedicate tehnologiilor. Le-am analizat, le-am studiat și apoi le-am invitat pe toate în cadrul campaniei de Black Friday. Iată ce a ieșit.

Reduceri Ochelari VR Black Friday 2024

Reducerile de Black Friday sunt 100% reale, nu sunt augmentate deloc. Reduceri reale pentru produse reale. Doar realitatea din aceste articole este virtuală. Toate pentru ca și portofelul tău să se poată bucura de o experiență plăcută.

Branduri de Ochelari VR Black Friday 2024

Probabil că deja recunoști brandurile prezente ca fiind pionerii industriei de Virtual Reality. Iar dacă nu îi recunoști pe acest domeniu, și-au construit renumele oricum în industria tehnologiei.

Vrei să fii în pas cu tehnologia VR și să o aduci la tine acasă?

Cu ocazia campaniei de Black Friday, acest vis devine realitate. Totul la un click distanță.

Pornim călătoria spre realitatea virtual cu o campanile de reduceri cât se poate de reală. Știm că tot ce este nou în materie de tehnologie costă destul de mult, iar aici vorbim despre una dintre cele mai noi tehnologii. De fapt, 2017 a văzut cu adevărat un avânt al tehnologiei de realitate virtuală. Au început să apară standuri în mall-uri care ne invită să testăm ochelarii de realitate virtuală, marii jucători din industria tehnologiei au pus ochiul pe realitatea virtuală iar accesoriile se înmulțesc pe zi ce trece.

La fel cum sunt duse și zilele în care jocurile de realitate virtuală erau simple și puteau replica o realitate simplă. Astăzi industria jocurilor începe să recunoască faptul că realitatea virtuală este următorul pas, următoarea direcție. Dar oare suntem noi oamenii pregătiți pentru acest pas? Oare suntem pregătiți să trecem de la gamingul clasic la realitatea virtuală? Dezbaterea este deschisă, dar direcția este clară. Cu siguranță așa s-a spus și despre calculatoare, dacă vor înlocui televizorul. La fel cum s-a spus și despre televizoare dacă vor înlocui jocurile de afară. Și cu această logică ne putem întoarce destul de mult în timp.

Așadar nu mai este nicio urmă de dubiu legată de faptul că tehnologia de realitate virtuală este aici ca să stea și ca să se îmbunătățească. Mai ales că anul acesta au apărut câțiva jucători mari, pe care nu mai este nevoie să îi menționăm.

Ce pot primi eu pe partea de realitate virtuală?

Deocamdată, oferta de realitate virtuală vine cu o cască VR și cu accesoriile aferente. Deocamdată nu sunt console dedicate pentru realitate virtuală, dar sunt console compatibile. Deci, primul criteriu de cumpărare ar fi tipul de consolă pe care îl deții acasă. Nu toate căștile VR sunt universale, majoritatea sunt compatibile doar cu un tip de consolă. Apoi urmează chestiunea specificațiilor tehnice, care variază de la cască la cască. Ca în orice domeniu al tehnologiei, performanțele cresc odată cu bugetul. Oricum, căștile VR au evoluat foarte mult în 2017 așa că nu trebuie să îți faci griji prea mari.

De asemenea, pe lângă faptul că trebuie să fim atenți la tipul de consolă cu care casca este compatibilă, mai trebuie să fim atenți și la jocurile pe care le cumpărăm. Deocamdată oferta este destul de limitată, pentru că vorbim despre un domeniu foarte foarte nou. Dar cu siguranță anul viitoare discuția va fi diferită, la fel cum și saltul tehnologic față de anul trecut este impresionant.

Așadar, spor la cumpărături îți dorim, mai ales în această perioadă. Știm că aceste dispozitive au tendința să coste, așadar am aplicat reduceri tocmai pentru a fi cât mai accesibile. Trebuie avut grijă în schimb la faptul că stocul nostru este limitat.