Ochelari VR Black Friday 2022 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Ochelari VR Black Friday 2022

Am făcut un tur virtual al magazinelor dedicate tehnologiilor. Le-am analizat, le-am studiat și apoi le-am invitat pe toate în cadrul campaniei de Black Friday. Iată ce a ieșit.

Reduceri Ochelari VR Black Friday 2022

Reducerile de Black Friday sunt 100% reale, nu sunt augmentate deloc. Reduceri reale pentru produse reale. Doar realitatea din aceste articole este virtual─â. Toate pentru ca ╚Öi portofelul t─âu s─â se poat─â bucura de o experien╚Ť─â pl─âcut─â.

Branduri de Ochelari VR Black Friday 2022

Probabil că deja recunoști brandurile prezente ca fiind pionerii industriei de Virtual Reality. Iar dacă nu îi recunoști pe acest domeniu, și-au construit renumele oricum în industria tehnologiei.

Vrei să fii în pas cu tehnologia VR și să o aduci la tine acasă?

Cu ocazia campaniei de Black Friday, acest vis devine realitate. Totul la un click distan╚Ť─â.

Pornim c─âl─âtoria spre realitatea virtual cu o campanile de reduceri c├ót se poate de real─â. ╚śtim c─â tot ce este nou ├«n materie de tehnologie cost─â destul de mult, iar aici vorbim despre una dintre cele mai noi tehnologii. De fapt, 2017 a v─âzut cu adev─ârat un av├ónt al tehnologiei de realitate virtual─â. Au ├«nceput s─â apar─â standuri ├«n mall-uri care ne invit─â s─â test─âm ochelarii de realitate virtual─â, marii juc─âtori din industria tehnologiei au pus ochiul pe realitatea virtual─â iar accesoriile se ├«nmul╚Ťesc pe zi ce trece.

La fel cum sunt duse ╚Öi zilele ├«n care jocurile de realitate virtual─â erau simple ╚Öi puteau replica o realitate simpl─â. Ast─âzi industria jocurilor ├«ncepe s─â recunoasc─â faptul c─â realitatea virtual─â este urm─âtorul pas, urm─âtoarea direc╚Ťie. Dar oare suntem noi oamenii preg─âti╚Ťi pentru acest pas? Oare suntem preg─âti╚Ťi s─â trecem de la gamingul clasic la realitatea virtual─â? Dezbaterea este deschis─â, dar direc╚Ťia este clar─â. Cu siguran╚Ť─â a╚Öa s-a spus ╚Öi despre calculatoare, dac─â vor ├«nlocui televizorul. La fel cum s-a spus ╚Öi despre televizoare dac─â vor ├«nlocui jocurile de afar─â. ╚śi cu aceast─â logic─â ne putem ├«ntoarce destul de mult ├«n timp.

A╚Öadar nu mai este nicio urm─â de dubiu legat─â de faptul c─â tehnologia de realitate virtual─â este aici ca s─â stea ╚Öi ca s─â se ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â. Mai ales c─â anul acesta au ap─ârut c├ó╚Ťiva juc─âtori mari, pe care nu mai este nevoie s─â ├«i men╚Ťion─âm.

Ce pot primi eu pe partea de realitate virtual─â?

Deocamdat─â, oferta de realitate virtual─â vine cu o casc─â VR ╚Öi cu accesoriile aferente. Deocamdat─â nu sunt console dedicate pentru realitate virtual─â, dar sunt console compatibile. Deci, primul criteriu de cump─ârare ar fi tipul de consol─â pe care ├«l de╚Ťii acas─â. Nu toate c─â╚Ötile VR sunt universale, majoritatea sunt compatibile doar cu un tip de consol─â. Apoi urmeaz─â chestiunea specifica╚Ťiilor tehnice, care variaz─â de la casc─â la casc─â. Ca ├«n orice domeniu al tehnologiei, performan╚Ťele cresc odat─â cu bugetul. Oricum, c─â╚Ötile VR au evoluat foarte mult ├«n 2017 a╚Öa c─â nu trebuie s─â ├«╚Ťi faci griji prea mari.

De asemenea, pe l├óng─â faptul c─â trebuie s─â fim aten╚Ťi la tipul de consol─â cu care casca este compatibil─â, mai trebuie s─â fim aten╚Ťi ╚Öi la jocurile pe care le cump─âr─âm. Deocamdat─â oferta este destul de limitat─â, pentru c─â vorbim despre un domeniu foarte foarte nou. Dar cu siguran╚Ť─â anul viitoare discu╚Ťia va fi diferit─â, la fel cum ╚Öi saltul tehnologic fa╚Ť─â de anul trecut este impresionant.

A╚Öadar, spor la cump─âr─âturi ├«╚Ťi dorim, mai ales ├«n aceast─â perioad─â. ╚śtim c─â aceste dispozitive au tendin╚Ťa s─â coste, a╚Öadar am aplicat reduceri tocmai pentru a fi c├ót mai accesibile. Trebuie avut grij─â ├«n schimb la faptul c─â stocul nostru este limitat.