Scaune auto copii Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Ce trebuie să știu despre scaunele auto?

Scaunele auto pentru copii se ├«mpart ├«n 3 categorii: grupa 0 (de la na╚Ötere p├ón─â la 10kg), grupa I (10-15kg), grupa II (15-25kg) ╚Öi grupa III (22-36kg). Singura excep╚Ťie o reprezint─â grupa 0, unde locul scaunului este ╚Ťinut de c─âtre landou, datorit─â faptului c─â bebelu╚Öul trebuie s─â stea ├«n pozi╚Ťie orizontal─â ├«n primele luni din via╚Ť─â. ├Än cazul ├«n care nu a╚Ťi cump─ârat ├«nc─â un landou, v─â invit─âm s─â accesa╚Ťi ╚Öi sec╚Ťiunea ÔÇŁC─ârucioare copiiÔÇŁ.

├Än afar─â de clasificarea pe grupe, sunt pu╚Ťine lucruri la care trebuie s─â fim aten╚Ťi atunci c├ónd cump─âr─âm un scaun auto pentru copii. Singurul lucru absolut obligatoriu ├«l reprezint─â certificarea RAR, dar partenerii no╚Ötri ofer─â doar scaune conforme cu standardele ├«n vigoare.

Iar în cazul în care te întrebi dacă aceste scaune sunt compatibile cu sistemul ISOFIX, doar scaunele din grupa I folosesc acest sistem, restul folosind sistemul normal de centuri ale mașinii.

De re╚Ťinut faptul c─â scaunele din grupa I se monteaz─â invers sensului de deplasare a ma╚Öinii, iar airbagurile laterale trebuie dezactivate.

Pentru c─â nimic nu mai este important dec├ót siguran╚Ťa noastr─â ╚Öi a copiilor, ├«n special ├«n trafic. Nu ai nevoie de YouTube sau de Facebook pentru a vedea ce se poate ├«nt├ómpla pe strad─â. Este suficient doar s─â ie╚Öi din parcare cu ma╚Öina ╚Öi vei con╚Ötientiza pe deplin faptul c─â traficul nu este o joac─â. Dar s-ar putea s─â te ajute cele 2 site-uri men╚Ťionate mai sus pentru a con╚Ötientiza rolul unui scaun pentru copil. Un scaun auto pentru copil nu este aici doar pentru a face copilul comod, ci pentru a-l proteja de evenimentele nepl─âcute, din orice direc╚Ťie ar veni impactul. Noi punem accentul ├«n mod deosebit pe siguran╚Ť─â, aici de Black Friday.

Chiar dac─â obiectivul nostru principal ├«l reprezint─â reducerile substan╚Ťiale, noi nu putem ignora siguran╚Ťa, ba chiar o punem pe primul loc. De aceea recomand─âm s─â alegi cu responsabilitate maxim─â scaunul auto pentru copii. Nu te g├óndi la pre╚Ť, ne-am g├óndit noi deja pentru tine.

Ne-am g├óndit ╚Öi la partea de comfort, dar magazinele noastre partenere au implementat deja acest aspect. Da, este esen╚Ťial─â (primordial─â chiar) siguran╚Ťa, dar nici nu trebuie s─â punem micu╚Ťii ├«ntr-un dom de fier. Scaunul de copil trebuie s─â fie ╚Öi ginga╚Ö ╚Öi protector cu micu╚Ťul. La fel cum ╚Öi tu e╚Öti ginga╚Ö(─â) ╚Öi protector (sau protectoare) fa╚Ť─â de comoara din via╚Ťa ta.