Scaune auto copii Black Friday 2019 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Scaune auto copii Black Friday 2019

Copilul t─âu este ├«n siguran╚Ť─â ├«n drumul spre magazinele partenere Black Friday. Chiar dac─â drumul este virtual, siguran╚Ťa ╚Öi calitatea scaunelor auto oferite sunt c├ót se poate de reale.

Branduri de Scaune auto copii Black Friday 2019

Cei mai importan╚Ťi produc─âtori pentru scaune ╚Öi c─ârucioare pentru copii s-au g├óndit ╚Öi la scaunele auto. C├ót mai comfortabile, c├ót mai variate ╚Öi c├ót mai sigure. Iar de Black Friday, la un pre╚Ťuri c├ót mai avantajoase.

Reduceri Scaune auto copii Black Friday 2019

Facem reduceri substan╚Ťiale de Black Friday, dar nu reducem sub nicio form─â calitatea ╚Öi siguran╚Ťa. Pentru c─â nimic nu este mai important la o ma╚Öin─â dec├ót capitolul siguran╚Ť─â.

Ce trebuie să știu despre scaunele auto?

Scaunele auto pentru copii se ├«mpart ├«n 3 categorii: grupa 0 (de la na╚Ötere p├ón─â la 10kg), grupa I (10-15kg), grupa II (15-25kg) ╚Öi grupa III (22-36kg). Singura excep╚Ťie o reprezint─â grupa 0, unde locul scaunului este ╚Ťinut de c─âtre landou, datorit─â faptului c─â bebelu╚Öul trebuie s─â stea ├«n pozi╚Ťie orizontal─â ├«n primele luni din via╚Ť─â. ├Än cazul ├«n care nu a╚Ťi cump─ârat ├«nc─â un landou, v─â invit─âm s─â accesa╚Ťi ╚Öi sec╚Ťiunea ÔÇŁC─ârucioare copiiÔÇŁ.

├Än afar─â de clasificarea pe grupe, sunt pu╚Ťine lucruri la care trebuie s─â fim aten╚Ťi atunci c├ónd cump─âr─âm un scaun auto pentru copii. Singurul lucru absolut obligatoriu ├«l reprezint─â certificarea RAR, dar partenerii no╚Ötri ofer─â doar scaune conforme cu standardele ├«n vigoare.

Iar în cazul în care te întrebi dacă aceste scaune sunt compatibile cu sistemul ISOFIX, doar scaunele din grupa I folosesc acest sistem, restul folosind sistemul normal de centuri ale mașinii.

De re╚Ťinut faptul c─â scaunele din grupa I se monteaz─â invers sensului de deplasare a ma╚Öinii, iar airbagurile laterale trebuie dezactivate.

Pentru c─â nimic nu mai este important dec├ót siguran╚Ťa noastr─â ╚Öi a copiilor, ├«n special ├«n trafic. Nu ai nevoie de YouTube sau de Facebook pentru a vedea ce se poate ├«nt├ómpla pe strad─â. Este suficient doar s─â ie╚Öi din parcare cu ma╚Öina ╚Öi vei con╚Ötientiza pe deplin faptul c─â traficul nu este o joac─â. Dar s-ar putea s─â te ajute cele 2 site-uri men╚Ťionate mai sus pentru a con╚Ötientiza rolul unui scaun pentru copil. Un scaun auto pentru copil nu este aici doar pentru a face copilul comod, ci pentru a-l proteja de evenimentele nepl─âcute, din orice direc╚Ťie ar veni impactul. Noi punem accentul ├«n mod deosebit pe siguran╚Ť─â, aici de Black Friday.

Chiar dac─â obiectivul nostru principal ├«l reprezint─â reducerile substan╚Ťiale, noi nu putem ignora siguran╚Ťa, ba chiar o punem pe primul loc. De aceea recomand─âm s─â alegi cu responsabilitate maxim─â scaunul auto pentru copii. Nu te g├óndi la pre╚Ť, ne-am g├óndit noi deja pentru tine.

Ne-am g├óndit ╚Öi la partea de comfort, dar magazinele noastre partenere au implementat deja acest aspect. Da, este esen╚Ťial─â (primordial─â chiar) siguran╚Ťa, dar nici nu trebuie s─â punem micu╚Ťii ├«ntr-un dom de fier. Scaunul de copil trebuie s─â fie ╚Öi ginga╚Ö ╚Öi protector cu micu╚Ťul. La fel cum ╚Öi tu e╚Öti ginga╚Ö(─â) ╚Öi protector (sau protectoare) fa╚Ť─â de comoara din via╚Ťa ta.