Portofele Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

De Black Friday îți propunem să faci cadou contului bancar un portofel nou.

Iar la ce reduceri avem, cu siguranță noul portofel nu va fi gol. Bun venit la secțiunea dedicată portofelelor.

Portofelul este unul dintre cele mai importante accesorii în viața noastră de zi cu zi. Indiferent de cât de mulți bani avem la noi, starea noastră va fi influențată de starea portofelului. Nu ai cum să te simți bine cu un portofel uzat, indiferent de cât de plin e. Există și reversul medaliei (pentru unii dintre noi), să te simți foarte bine cu un portofel nou, dar gol.

Sau poate că nu ne referim la un portofel în care să ținem banii, ci lucrurile atunci când mergem să facem sport? Trebuie să menționăm și colecția sport, compusă din portofele sport și portacte dedicate. De ce trebuie să le menționăm? Pentru că magazinele noastre partenere au actualizat și această secțiune cu cele mai noi apariții.

Revenind la portofelele normale, aici ai de ales pe îndelete. Poate că ești un fan(ă) a unui brand anume sau poate nu, dar cu certitudine vei găsi portofelul pe care îl dorești.

Eleganța este compusă din multe piese, iar portofelul nu poate trece neobservat. Mai ales dacă vorbim despre un plic pe care îl vei lua cu tine la un eveniment, o nuntă sau orice ieșire în societate. Și dacă ai mai multe rochii (cel mai probabil) este important (esențial am putea spune) ca plicul să se asorteze cu rochia. De aceea am venit cu această campania de Black Friday, ca să poți cumpăra mai multe plicuri. Și avem suficiente branduri, cu suficiente culori de la suficiente branduri încât să satisfacem și cele mai pretențioase inimi.

Iar despre portofelele de zi de zi, situația se prezintă la fel. Orice model de portofel, menit să se asorteze cu orice ținută, cu siguranță se va afla pe rafturile virtuale ale magazinelor partenere.

Dar am discutat despre doamne și domnișoare am discutat pe partea de portofele, deoarece ele au prioritate, corect? Cât despre domni, avem o gamă largă de portofele disponibile, făcute din materiale de cele mai bună calitate și cu o eleganță deosebită. Indiferent de brand sau de buget, toate portofelele noastre sunt de cea mai înaltă calitate și cu siguranță te vor face mândru și bucuros să le ai. Iar pentru că este Black Friday și probabil că nu vei face cumpărături doar pentru tine, ne-am asigurat să fie și cât mai plin.

Așadar, echipa Black Friday România îți urează spor la cumpărături. Pentru moment online, iar apoi cumpărături fizice, cu cel mai nou și mai elegant portofel.