Masini de spalat Black Friday 2021 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Masini de spalat Black Friday 2021

Ne-am aranjat, ne-am preg─âtit, ne-am sp─âlat hainele ╚Öi am venit ├«n cea mai prezentabil─â form─â, ├«n cadrul campaniei de Black Friday. ╚śi nu suntem singuri, ci cu un grup mare de magazine partenere.

Branduri de Masini de spalat Black Friday 2021

Branduri consacrate ├«n aceast─â industrie, nume care se asociaz─â direct ├«n mintea noastr─â atunci c├ónd vorbim despre ma╚Öini de sp─âlat, sau electrocasnice ├«n general. Dac─â ai fost mul╚Ťumit de ele p├ón─â acum, te invit─âm s─â vezi tehnologia de anul acesta.

Reduceri Masini de spalat Black Friday 2021

Reducem cantitatea de haine murdare, reducem durata de sp─âlare, reducem pre╚Ťurile, dar cre╚Ötem calitatea sp─âl─ârii, eficien╚Ťa ╚Öi elegan╚Ťa.

Noroiul vrea să pună stăpânire pe hainele tale?

Ai venit de la derdeluș și trebuie să speli toate hainele? Mașina de spălat dă semne de pensionare? Poate că este momentul să faci upgrade la o mașină de spălat nouă.

Ma╚Öina de sp─âlat este un articol at├ót de cotidian, at├ót de prezent ├«n vie╚Ťile noastre ├«nc├ót nu mai are nevoie de nicio prezentare. Totu╚Öi, s─â trecem direct la tehnologiile ╚Öi nout─â╚Ťile de anul acesta.

Mașină de spălat frontală sau verticală?

├Änainte de a trece la nout─â╚Ťi, facem un popas la o caracteristic─â clasic─â: frontal─â sau vertical─â. Aici este o discu╚Ťie mai degrab─â de practicabilitate ╚Öi de spa╚Ťiu dec├ót de performan╚Ťe, acestea fiind ├«n mare parte identice. Sigur, o ma╚Öin─â de sp─âlat cu ├«nc─ârcare vertical─â are ├«n general o capacitate mai mare de ├«nc─ârcare dec├ót una cu ├«nc─ârcare frontal─â ╚Öi categoric este mai comod s─â ├«ncarci rufele cu cea vertical─â. Dar ca ╚Öi performan╚Ťe, nu trebuie s─â ├«╚Ťi faci griji pentru oricare dintre modele.

Desigur, nu toate ma╚Öinile de sp─âlat sunt egale, iar cu c├ót avans─âm ├«n pre╚Ť cu at├ót avem acces la performan╚Ťe ╚Öi op╚Ťiuni mai puternice. Se ├«ncepe de la ma╚Öini de sp─âlat semiautomate, cu o vitez─â de 800 rpm ╚Öi se ajunge p├ón─â la ma╚Öini de sp─âlat automate cu vitez─â de 1400 rpm. Asta se traduce ├«n mod direct ├«n perioade mai lungi sau mai scurte de sp─âlare. Ma╚Öinile de sp─âlat de ultim─â genera╚Ťie aduc timpul de sp─âlare la 59 de minute, spre deosebire de clasicul timp de 2 ore. Dac─â ai de sp─âlat multe rufe sau e╚Öti pe fug─â, acest aspect poate s─â conteze suficient de mult ├«nc├ót s─â ├«ncline balan╚Ťa singur.

Nu va ├«nclina ╚Öi ma╚Öina de sp─âlat ├«n schimb, majoritatea fiind proiectate cu o stabilitate extraordinar─â ╚Öi cu protec╚Ťie ├«mpotriva ╚Öocurilor. Mai mult dec├ót at├ót, majoritatea ma╚Öinilor de sp─âlat de top ofer─â o silen╚Ťiozitate care te va face s─â te ├«ntrebi dac─â nu cumva ai uitat s─â o porne╚Öti. Dar display-ul LED ├«╚Ťi va confirma rapid faptul c─â o nou─â tur─â de rufe este ├«n curs de sp─âlare.

Sau de uscare, dac─â ma╚Öina de sp─âlat este prev─âzut─â cu o asemenea func╚Ťie. Evident c─â nu se va compara cu un usc─âtor de rufe dedicat pentru a╚Öa ceva, dar pentru majoritatea dintre noi s-ar putea s─â fie suficient. Mai ales dac─â nu avem at├ót de multe rufe ╚Öi nici nu dispunem de spa╚Ťiu suficient ╚Öi pentru un usc─âtor.

Dac─â tot nu te-am convins despre tehnologia disponibil─â ├«n 2017, te invit─âm s─â studiezi specifica╚Ťiile tehnice ale fiec─ârei ma╚Öini de sp─âlat, iar la unele dintre ele vei r─âm├óne chiar surprins. Noi am r─âmas surprin╚Öi ╚Öi de capacitatea de ad─âugare a rufelor ├«n timpul sp─âl─ârii, ├«n cazul ├«n care ai uitat s─â pui ceva.

Iar dac─â tot nu sunt suficiente aceste motive pentru a achizi╚Ťiona o ma╚Öin─â de sp─âlat nou─â, te anun╚Ť─âm de faptul c─â unele ma╚Öini de sp─âlat nu vin doar cu garan╚Ťia standard de 2 ani, ci cu o garan╚Ťie de 5 ani oferit─â de produc─âtor, f─âr─â vreun cost suplimentar.

├Än final, sper─âm ca ultima supriza s─â fie ╚Öi nivelul la care am redus pre╚Ťurile. La urma urmei, vorbim despre Black Friday, o campanie de reduceri care s-a adresat original electronicelor ╚Öi electrocasnicelor. Astfel ca tu s─â po╚Ťi fi ├«n pas cu tehnologia.