Masini de spalat Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Masini de spalat Black Friday 2024

Ne-am aranjat, ne-am pregătit, ne-am spălat hainele și am venit în cea mai prezentabilă formă, în cadrul campaniei de Black Friday. Și nu suntem singuri, ci cu un grup mare de magazine partenere.

Reduceri Masini de spalat Black Friday 2024

Reducem cantitatea de haine murdare, reducem durata de spălare, reducem prețurile, dar creștem calitatea spălării, eficiența și eleganța.

Branduri de Masini de spalat Black Friday 2024

Branduri consacrate în această industrie, nume care se asociază direct în mintea noastră atunci când vorbim despre mașini de spălat, sau electrocasnice în general. Dacă ai fost mulțumit de ele până acum, te invităm să vezi tehnologia de anul acesta.

Noroiul vrea să pună stăpânire pe hainele tale?

Ai venit de la derdeluș și trebuie să speli toate hainele? Mașina de spălat dă semne de pensionare? Poate că este momentul să faci upgrade la o mașină de spălat nouă.

Mașina de spălat este un articol atât de cotidian, atât de prezent în viețile noastre încât nu mai are nevoie de nicio prezentare. Totuși, să trecem direct la tehnologiile și noutățile de anul acesta.

Mașină de spălat frontală sau verticală?

Înainte de a trece la noutăți, facem un popas la o caracteristică clasică: frontală sau verticală. Aici este o discuție mai degrabă de practicabilitate și de spațiu decât de performanțe, acestea fiind în mare parte identice. Sigur, o mașină de spălat cu încărcare verticală are în general o capacitate mai mare de încărcare decât una cu încărcare frontală și categoric este mai comod să încarci rufele cu cea verticală. Dar ca și performanțe, nu trebuie să îți faci griji pentru oricare dintre modele.

Desigur, nu toate mașinile de spălat sunt egale, iar cu cât avansăm în preț cu atât avem acces la performanțe și opțiuni mai puternice. Se începe de la mașini de spălat semiautomate, cu o viteză de 800 rpm și se ajunge până la mașini de spălat automate cu viteză de 1400 rpm. Asta se traduce în mod direct în perioade mai lungi sau mai scurte de spălare. Mașinile de spălat de ultimă generație aduc timpul de spălare la 59 de minute, spre deosebire de clasicul timp de 2 ore. Dacă ai de spălat multe rufe sau ești pe fugă, acest aspect poate să conteze suficient de mult încât să încline balanța singur.

Nu va înclina și mașina de spălat în schimb, majoritatea fiind proiectate cu o stabilitate extraordinară și cu protecție împotriva șocurilor. Mai mult decât atât, majoritatea mașinilor de spălat de top oferă o silențiozitate care te va face să te întrebi dacă nu cumva ai uitat să o pornești. Dar display-ul LED îți va confirma rapid faptul că o nouă tură de rufe este în curs de spălare.

Sau de uscare, dacă mașina de spălat este prevăzută cu o asemenea funcție. Evident că nu se va compara cu un uscător de rufe dedicat pentru așa ceva, dar pentru majoritatea dintre noi s-ar putea să fie suficient. Mai ales dacă nu avem atât de multe rufe și nici nu dispunem de spațiu suficient și pentru un uscător.

Dacă tot nu te-am convins despre tehnologia disponibilă în 2017, te invităm să studiezi specificațiile tehnice ale fiecărei mașini de spălat, iar la unele dintre ele vei rămâne chiar surprins. Noi am rămas surprinși și de capacitatea de adăugare a rufelor în timpul spălării, în cazul în care ai uitat să pui ceva.

Iar dacă tot nu sunt suficiente aceste motive pentru a achiziționa o mașină de spălat nouă, te anunțăm de faptul că unele mașini de spălat nu vin doar cu garanția standard de 2 ani, ci cu o garanție de 5 ani oferită de producător, fără vreun cost suplimentar.

În final, sperăm ca ultima supriza să fie și nivelul la care am redus prețurile. La urma urmei, vorbim despre Black Friday, o campanie de reduceri care s-a adresat original electronicelor și electrocasnicelor. Astfel ca tu să poți fi în pas cu tehnologia.