Fier de calcat Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

O campanie de reduceri impecabil─â cum este cea de Black Friday cere o prezen╚Ť─â impecabil─â. A╚Öa c─â ne-am sp─âlat ╚Öi c─âlcat cele mai bune haine, pentru a face fa╚Ť─â nivelului ├«nalt. Tu e╚Öti preg─âtit(─â)?

C─âlcatul hainelor este o chestiune de precizie, elegan╚Ť─â ╚Öi necesitate ├«n ziua de azi.

A╚Öa c─â fiecare dintre noi ar trebui s─â ne r─âsf─â╚Ť─âm cu un fier nou de c─âlcat. Iar dac─â acesta nu este un r─âsf─â╚Ť, atunci tot va trebui s─â ai unul ├«n cas─â. Chiar ╚Öi ├«n camera de c─âmin. Sau, mai bine zis, ├«n special ├«n camera de c─âmin dac─â suntem student(─â) ╚Öi trebuie s─â ie╚Öim la o petrecere. Doar nu o s─â umbl─âm tot c─âminul ca s─â ├«mprumut─âm un fier de c─âlcat?

Nu ╚Öi cu pre╚Ťurile acestea, reduse de Black Friday, care fac fiarele de c─âlcat accesibile chiar ╚Öi studen╚Ťilor, ca s─â nu mai vorbim de cei care au trecut de la aceast─â etap─â la via╚Ťa propriu-zis─â. ├Äntradev─âr, la gama inferioar─â de pre╚Ť vom descoperi fiare de c─âlcat de capacitate mic─â, compacte, dar chiar ai nevoie de mai mult?

Pentru treburile casnice, în schimb, călcatul hainelor devine o treabă serioasă. În special pentru simplul fapt că nu mai vorbim de o cămașă sau de o rochie, ci vorbim despre mașini de spălat întregi.

Cu c├ót cre╚Ötem bugetul cu at├ót cresc ╚Öi performan╚Ťele fiarelor de c─âlcat, pentru un c─âlcat comfortabil, impecabil ╚Öi des─âv├ór╚Öit. Capacitatea jetului de abur cre╚Öte cu odat─â cu bugetul, la fel cum ├«ncep s─â apar─â ╚Öi op╚Ťiunile ╚Öi func╚Ťiile.

Ca s─â ne asigur─âm de longevitatea fierului de c─âlcat, majoritatea articolelor moderne vin ╚Öi cu un compartiment de calcar care va colecta tot calcarul din timpul c─âlc─ârii. Dac─â este cur─â╚Ťare automat─â sau manual─â a compartimentului, asta depinde de bugetul t─âu.

La fel cum depinde de bugetul t─âu ╚Öi greutatea fierului de c─âlcat, care poate s─â fie medie sau foarte foarte mic─â. Chiar dac─â pare un aspect minuscul, pentru cei (sau cele) dintre noi care au multe rufe ╚Öi un efort de c─âlcare pe m─âsur─â, acele c├óteva zeci sau sute de grame pot face diferen╚Ťa dintre comfort ╚Öi o febr─â muscular─â. Doar suntem ├«n cadrul campaniei de Black Friday, o campanie care celebreaz─â tehnologia ╚Öi ofer─â reduceri substan╚Ťiale la toate electronicele ╚Öi electrocasnicele lansate ├«n anul ├«n curs.

╚śi dac─â tot am vorbit despre performan╚Ť─â, puterea este un alt factor de luat ├«n considerare, la fel ├«n func╚Ťie de cantitatea de rufe care vor trebui c─âlcate. Dac─â nu ai de c─âlcat prea multe rufe, un fier de c─âlcat cu o putere de 2400W ├«╚Öi va face treaba cu lejeritate. Totu╚Öi, pentru cei sau cele pe fug─â exist─â ╚Öi fiare de c─âlcat cu putere de peste 3000W, pentru ca fierul de c─âlcat s─â fie gata de ac╚Ťiune instant.

Indiferent de buget, de timpul de ├«nc─âlzire, de cantitatea de abur sau de compartimentul pentru calcar, noi ╚Ťi-am preg─âtit un stoc impresionant de fiare de c─âlcat. Cu reduceri substan╚Ťiale, ca s─â fim impecabili.