Hoverboard Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Hoverboard Black Friday 2024

Îți plac gadgeturile noi? Ți se par cool scooterele electrice sau hoverboard-urile cum mai sunt ele numite? Atunci Black Friday este ziua ideală în care îți poți cumpăra un astfel de gadget cu care să „zbori” pe străzile din oraș. Pentru ca alegerea să îți fie mai ușoară, îți prezentăm câteva magazine care oferă promoții speciale la vânzarea de hoverbord-uri. Vei putea alege diferite modele, cu specificații tehnice, modele sau culori în funcție de preferințele și modelele tale.

Reduceri Hoverboard Black Friday 2024

Ești pregătit? Este momentul să profiți de marile reduceri pentru a-ți cumpăra hoverboard-ul pe care l-ai visat. Iată aici ce discount-uri ți-am pregătit.

Branduri de Hoverboard Black Friday 2024

Știm că nu este ușor să iei decizia de cumpărare a unui hoverboard. Tocmai de aceea venim în întâmpinarea nevoilor tale și îți prezentăm cele mai importante branduri.

Ia-ți un hoverboard la reducere de pe blackfriday.ro

Hoverboard-ul este cel mai nou și mai economic gadget utilizat pentru deplasare. Ușor de folosit, acest scooter electric te ajută să te miști ușor pe stradă sau prin magazine, să iei viraje fără grijă sau să te rotești.

Întrebarea este cum aleg un hoverboard de calitate? Specialiștii consultați de Blckfriday.ro îți vor prezenta câteva recomandări importante în alegerea unui hoverboard, astfel încât acesta să reziste cât mai mult timp.

Masa pe care o poate susține un hoverboard

Unul dintre cele mai importante elemente care trebuie luate în calcul este greutatea pe care o poate susține un scooter electric. În acest sens, sunt mai multe modele, care presupun o greutatea maximă de 120, 130 sau chiar 140 de kilometri. este bine de menționat că există și o greutate minimă sub care un hoverboard nu pornește: este vorba de 30 de kilograme.

Autonomia hoverboardului

Acest indicator se referă la numărul de kilometri pe care îi poți parcurge cu o singură încărcare. Evident, acest aspect diferă în funcție de mai mulți factori, de la greutatea utilizatorului, viteza de deplasare, temperatura de afară și înclinația zonei de deplasare.

Cu ce viteză se poate deplasa un hoverboard

În funcție de modelul ales, un hoverboard poate circula cu viteze care variază între 18 și 25 de kilometri pe oră. Diferența vine în primul rând de la puterea motorului acestui scooter electric, dar și de la condițiile de utilizare: greutatea celui care folosește scooterul, zona de deplasare etc. Penrru o utilizare în siguranță, este bine să vă limitați pentru început la un hoverboard care atinge o viteză maximă de 18 kilometri pe oră.

Panta pe care o poți urca

În acest caz, aceste lement depinde din nou mult de puterea motorului. Trebuie spus că aceste dispozitive au fost gândite să nu urce o pantă cu o înclinație mai mare de 10- 15 grade.

Roțile ale hoverboard-ului

Roțile sunt esențiale pentru buna deplasare, așa că trebuie să fie umplute cu cauciuc (să nu aibă cameră), rezistente și cu un diametru adecvat.