Carti de dragoste Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Carti de dragoste Black Friday 2024

Fiecare magazin partener de Black Friday este aici cu o poveste. Descoperă povestea lor, narată de cărțile prezente, printr-un simplu click. Cu un rezumat nu se face primăvară, dar cu un click se poate umple coșul de cumpărături cu publicațiile alese.

Reduceri Carti de dragoste Black Friday 2024

Dragostea este un sentiment care trebuie hrănit și întreținut constant. De aceea am aplicat reduceri substanțiale, ca să poți cumpăra cât mai multe cărți de dragoste ca să hrănești acele emoții. Reduceri aplicate cu grijă și cu dragoste, atât cărților cât și volumelor întregi.

Branduri de Carti de dragoste Black Friday 2024

Doar cărți premiate, cărți scrise de autori importanți din domeniu, selecționate atent pentru tine, te așteaptă în catalogul nostru de produse. Descoperă-le povestea, răsfoind catalogul virtual de mai jos. Sunt șanse reale să te îndrăgostești.

Ca orice poveste, totul începe cu prima propoziție, primul gând, primul sentiment.

Noi ne-am inspirat din cărțile de dragoste pentru a crea o campanie de reduceri de care să te îndrăgostești. Sperăm că am avut suficient talent.

Cărțile de dragoste prezente în cadrul campaniei de Black Friday au fost selecționate atent și sunt prezentate într-un mod cât se poate de elegant. Doar că prețul nu se află pe spatele cărții, ci avem stickerul de reduceri pus în față, ca să poți compune lista de cumpărături mai ușor.

Dacă ești pasionată de cărți, cel mai probabil citești mai multe într-o lună. Probabil că îți place să te răsfeți printr-o escapadă în lumea de poveste, unde ești invitată la o călătorie în inima și mintea personajelor. Poate că faci un maraton de citit într-un weekend, sau poate citești în pauzele de la ore sau de la muncă.

Poate ești în căutarea unei aventuri noi, sau poate vrei să retrăiești bucuria, drama și emoțiile personajelor din cartea preferată?

Jojo Moyes? Danielle Steele? Irina Binder? E L James? Paul Coelho? Ana Damian? Tu doar trebuie să cauți autorul, iar noi venim cu întreagă librărie virtuală. Ori că dorești o carte individuală ori că dorești o colecție întreagă de volume, ești la un click distanță de coșul virtual și de plasarea comenzii. Dar nicio doamnă nu se lasă ușor convinsă, așa că te invităm să te plimbi grațios prin biblioteca virtuală. Avem o secțiune special dedicată cărților de dragoste, care se împarte la rândul ei în mai multe secțiuni, de la fiecare editură prezentă.

Construiește buchetul perfect de cărți, acum cu reducerile de Black Friday, pentru a face un buchet care va rezista în timp și pe care îl va putea mirosi inima și mintea ta tot timpul.

Cum să te îndrăgostești, este titlul unei cărți prezente în librăria noastră online. Noi știm că deja este îndrăgostită de cărți, iar acum sperăm că te vom face să te îndrăgostești și de reduceri. Noi ne-am îndrăgostit deja și credem că vom comanda câteva cărți și pentru noi.

De aceea este important să conștientizezi faptul că, deși avem un stoc consistent de cărți, asta nu înseamnă că va și sta mult pe rafturile librăriei noastre. Vom evita să aducem în discuție elefantul din cameră, dar majoritatea partenerilor au reduceri la cărți atât de mari încât prețul multora dintre ele este format dintr-o singură cifră. Știm că ești unică și deschisă spre cărți noi, dar cu siguranță în același timp cu tine mai este o doamnă sau domnișoară care își dorește aceeași carte. Nu trebuie să te panichezi, am adus mai multe exemplare din fiecare carte.

Tu trebuie doar să stabilești care carte (sau cărți !) va fi norocoasa care va ajunge în coșul tău de cumpărături. Echipa Black Friday România nu poate să îți dorească decât Lectură plăcută și spor la cumpărături!