Kendama Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Kendama Black Friday 2024

Ca niște jucători profesioniști, combinația perfectă de magazine online dedicate jocurilor ne-a ieșit din prima. Există un singur mod de a confirma acestul lucru: vizitându-le!

Reduceri Kendama Black Friday 2024

Am aruncat cu reducerile și am reușit un echilibru din prima. Fără efort, fără greșeli. Doar cu spectacol. Și foarte, foarte multe reduceri.

Branduri de Kendama Black Friday 2024

Cei mai mari jucători din industria de jucării s-au prezentat cu propriul arsenal de Kendama. Acum e care pe care, în lupta pentru supremație și spectacol.

Tot anul ai vrut să ai unul dintre cele mai populare jocuri ale anului?

S-a stricat kendama actuală? Acum este momentul pentru o kendama nouă, cu ocazia campaniei de Black Friday.

Acest joc devenit popular în 2017 nu a putut trece neobservat de către campania de Black Friday.

Dacă nu ne distrăm acum, atunci când?

Alături de fidget spinner, această jucărie a luat cu asalt mai întâi comunitate virtuală, apoi platformele de social media și apoi au ajuns la fiecare copil din întreaga lume. Ai putea spune că bloggerii au dat tonul la distracție, dar măiestria și talentul a fost la îndemâna oricui. Chiar și a celor mai mari, pentru că ne aducem cu toții aminte de această jucărie. Doar că înainte nu avea un nume așa de cunoscut și nu era un fenomen social. Era mai degrabă o jucărie simplă, distractivă care ne putea ține ocupați cu orele.

Este într-adevăr fascinant cum o asemenea jucărie are o asemenea relevanță în 2017. Știai că primele Kendama au apărut undeva prin secolul XVI? Da, Kendama este cu 200 de ani mai veche decât hârtia igienică modernă. Vorbind de priorități în viață.

Doar că ceea ce aduce anul acesta are foarte puțin de-a face cu acele Kendama originale. Conceptul poate că este același, dar nu cred că strămoșii noștri s-ar fi gândit la toate schemele pe care le putem face cu o Kendama. Sau că și-ar fi putut personaliza Kendama atât de mult. Doar nu vrei să impresionezi lumea cu o Kendama simplă? Poți să fii maestru în agilitate și în echilibru, dar o Kendama simplă chiar nu are ce căuta într-o atmosferă de sick-o-clock.

Așa că magazinele noastre partenere au venit cu modele care mai de care mai variate, mai colorate și mai tematice. Avem o kendama, o ață și o bilă, iar restul elementelor separă o Kendama de cealaltă. Doar nu poți să îți exprimi individualitatea cu o Kendama banală. Tu ești aici ca să demonstrezi că poți și că ai venit cu câteva scheme demne de Tony Hawk Pro Skater 4. Așa că și Kendama ta trebuie să demonstreze că este cea mai tare din parcare, din curtea școlii, din amfiteatrul facultății sau chiar biroul de la muncă.

Așadar, Kendama la toată lumea este sloganul nostru.

Nicio masă fără Kendama.

Și lista poate continua.

Doar că nu credem că lista poate fi la fel de lungă precum lista de Kendama disponibile pe site. Acum, la prețuri atât de mici încât poți cumpăra câte o Kendama la tot echipajul. Distracție și spectacol să fie!