Boxe portabile Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Boxe portabile Black Friday 2024

Știm că mereu ești în mișcare. Știm că poți accesa cele mai noi informații de pe un telefon sau de pe o tabletă, oriunde te-ai afla. De ce ar fi diferit atunci când vine vorba de calitatea sunetului? Noi ne-am gândit deja la tine, la faptul că ești mereu în mișcare, așa că am adunat pentru tine, la un loc, cele mai mari magazine care aduc reduceri de Black Friday 2017.

Reduceri Boxe portabile Black Friday 2024

Prețuri reduse pentru o calitate înaltă. Accesează mai jos toate reducerile oferite de marii jucători din industria audio.

Branduri de Boxe portabile Black Friday 2024

Oricine isi doreste ca brandurile favorite sa aiba reduceri de Black Friday. Noi iti oferim o lista cu cele mai populare branduri de care au reduceri senzationale de Black Friday Romania .

De ce mi-aș cumpăra boxe portabile?

Dacă tot nu ești decis asupra unei asemenea achiziții, noi te putem ajuta în a cântări alegerea.

De ce să cumperi boxe portabile? Pentru că lumea se îndreaptă către wireless: avem telefoane wireless, internet wireless, computer wireless, imprimantă wireless, practic toate dispozitivele merg spre wireless. De ce ar fi boxele o excepție?

Sunt ușor de înțeles avantajele boxelor portabile, de la posibilitatea de a le lua cu tine la muncă (deși nu recomand decât dacă ai de ținut vreo prezentare powerpoint, noi nu ascultăm sub nicio formă muzică la muncă) sau în vacanță, boxele portabile devin un accesoriu tot mai des întâlnit în viața noastră.

Ce trebuie să știu despre boxele portabile?

Toate vin cu bluetooth, USB, posibilitatea de a funcționa pe baterii,  posibilitatea de a se incărca prin USB dacă totuși bateriile nu mai fac față, iar majoritatea sunt rezistente la apă, praf și șocuri. Iar unele dintre ele sunt prietene cu aventura, altele cu acele concerte spontane pe care le ținem când facem o escapadă din jungla urbană.

  • Puterea: Boxele portabile vin cu o putere care începe de la 2W și trece de 80W. Cu alte cuvinte, indiferent dacă vrei să asculți muzică în timp ce urci muntele, sau că vrei să ții propriul tău concert atunci când ieși din oraș, există o boxă și pentru tine.
  • Dimensiunea: Cele mai mici dintre ele încap lejer în buzunarul de la rucsac, pe când cele mai puternice vor avea nevoie de un portabagaj sau o banchetă spate pentru a fi deplasate. O boxă portabilă medie? Va încăpea lejer într-un rucsac, sau într-un compartiment mic și insesizabil al unui dulap.
  • Autonomia: Cele mai mici și mai accesibile au o autonomie de 8 ore, pe când la polul opus intâlnim și o autonomie de 18 ore. Atunci când se termină bateriile (la unele modele bateria este reîncărcabilă), puteți conecta liniștit boxele la orice sursă de alimentare, prin USB. Atenție în schimb, deoarece cablurile USB au o lungime de 1,5-2 metri.
  • Prețul: Prețurile încep de la 100 de lei și ajung până la 3000 de lei. Aceste prețuri sunt în condiții normale. Nu și de Black Friday 2017. Vă invităm cu mare plăcere să răsfoiți catalogul online.
  • Calitatea sunetului: Spre deosebire de boxele de dimensiuni reduse, care se conectează prin USB la dispozitiv și nu prin Bluetooth, sunetul diferă de la o boxă la alta. Singurul mod de a analiza sunetul este să îl testați, dar este bine cunoscut faptul că aceste boxe sacrifică din calitatea sunetului pentru mobilitate.
  • Recomandarea noastră: Depinde foarte mult de nevoile dumnevoastră. Boxele portabile de dimensiuni reduse pot fi luate oriunde, atâta timp cât aveți telefonul cu dumneavoastră. Tot ce aveți nevoie este o conexiune Bluetooth și baterie la boxe.
  • Sincronizarea: Unele boxe portabile au posibilitatea de a se conecta între ele. Astfel, 2 sau 3 boxe portabile conectate și sincronizate pot oferi aceeași calitate ca un sistem normal, cu bonusul mobilității.

Așadar, boxele portabile devin o opțiune interesantă în 2017, devin un accesoriu viabil pentru coșul de cumpărături de Black Friday 2017. Mai ales că vin sărbătorile și ar fi mare păcat să ascultăm muzică la telefon, atunci când mergem și ne cazăm la o cabană la munte, dar nu vrem să luăm sistemul audio de acasă pentru că e prea mare, prea greu și prea zgomotos.