Boxe portabile Black Friday 2021 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Boxe portabile Black Friday 2021

╚śtim c─â mereu e╚Öti ├«n mi╚Öcare. ╚śtim c─â po╚Ťi accesa cele mai noi informa╚Ťii de pe un telefon sau de pe o tablet─â, oriunde te-ai afla. De ce ar fi diferit atunci c├ónd vine vorba de calitatea sunetului? Noi ne-am g├óndit deja la tine, la faptul c─â e╚Öti mereu ├«n mi╚Öcare, a╚Öa c─â am adunat pentru tine, la un loc, cele mai mari magazine care aduc reduceri de Black Friday 2017.

Branduri de Boxe portabile Black Friday 2021

Oricine isi doreste ca brandurile favorite sa aiba reduceri de Black Friday. Noi iti oferim o lista cu cele mai populare branduri de care au reduceri senzationale de Black Friday Romania .

Reduceri Boxe portabile Black Friday 2021

Pre╚Ťuri reduse pentru o calitate ├«nalt─â. Acceseaz─â mai jos toate reducerile oferite de marii juc─âtori din industria audio.

De ce mi-aș cumpăra boxe portabile?

Dac─â tot nu e╚Öti decis asupra unei asemenea achizi╚Ťii, noi te putem ajuta ├«n a c├ónt─âri alegerea.

De ce s─â cumperi boxe portabile? Pentru c─â lumea se ├«ndreapt─â c─âtre wireless: avem telefoane wireless, internet wireless, computer wireless, imprimant─â wireless, practic toate dispozitivele merg spre wireless. De ce ar fi boxele o excep╚Ťie?

Sunt u╚Öor de ├«n╚Ťeles avantajele boxelor portabile, de la posibilitatea de a le lua cu tine la munc─â (de╚Öi nu recomand dec├ót dac─â ai de ╚Ťinut vreo prezentare powerpoint, noi nu ascult─âm sub nicio form─â muzic─â la munc─â) sau ├«n vacan╚Ť─â, boxele portabile devin un accesoriu tot mai des ├«nt├ólnit ├«n via╚Ťa noastr─â.

Ce trebuie să știu despre boxele portabile?

Toate vin cu bluetooth, USB, posibilitatea de a func╚Ťiona pe baterii, ┬áposibilitatea de a se inc─ârca prin USB dac─â totu╚Öi bateriile nu mai fac fa╚Ť─â, iar majoritatea sunt rezistente la ap─â, praf ╚Öi ╚Öocuri. Iar unele dintre ele sunt prietene cu aventura, altele cu acele concerte spontane pe care le ╚Ťinem c├ónd facem o escapad─â din jungla urban─â.

  • Puterea: Boxele portabile vin cu o putere care ├«ncepe de la 2W ╚Öi trece de 80W. Cu alte cuvinte, indiferent dac─â vrei s─â ascul╚Ťi muzic─â ├«n timp ce urci muntele, sau c─â vrei s─â ╚Ťii propriul t─âu concert atunci c├ónd ie╚Öi din ora╚Ö, exist─â o box─â ╚Öi pentru tine.
  • Dimensiunea: Cele mai mici dintre ele ├«ncap lejer ├«n buzunarul de la rucsac, pe c├ónd cele mai puternice vor avea nevoie de un portabagaj sau o banchet─â spate pentru a fi deplasate. O box─â portabil─â medie? Va ├«nc─âpea lejer ├«ntr-un rucsac, sau ├«ntr-un compartiment mic ╚Öi insesizabil al unui dulap.
  • Autonomia: Cele mai mici ╚Öi mai accesibile au o autonomie de 8 ore, pe c├ónd la polul opus int├ólnim ╚Öi o autonomie de 18 ore. Atunci c├ónd se termin─â bateriile (la unele modele bateria este re├«nc─ârcabil─â), pute╚Ťi conecta lini╚Ötit boxele la orice surs─â de alimentare, prin USB. Aten╚Ťie ├«n schimb, deoarece cablurile USB au o lungime de 1,5-2 metri.
  • Pre╚Ťul: Pre╚Ťurile ├«ncep de la 100 de lei ╚Öi ajung p├ón─â la 3000 de lei. Aceste pre╚Ťuri sunt ├«n condi╚Ťii normale. Nu ╚Öi de Black Friday 2017. V─â invit─âm cu mare pl─âcere s─â r─âsfoi╚Ťi catalogul online.
  • Calitatea sunetului: Spre deosebire de boxele de dimensiuni reduse, care se conecteaz─â prin USB la dispozitiv ╚Öi nu prin Bluetooth, sunetul difer─â de la o box─â la alta. Singurul mod de a analiza sunetul este s─â ├«l testa╚Ťi, dar este bine cunoscut faptul c─â aceste boxe sacrific─â din calitatea sunetului pentru mobilitate.
  • Recomandarea noastr─â: Depinde foarte mult de nevoile dumnevoastr─â. Boxele portabile de dimensiuni reduse pot fi luate oriunde, at├óta timp c├ót ave╚Ťi telefonul cu dumneavoastr─â. Tot ce ave╚Ťi nevoie este o conexiune Bluetooth ╚Öi baterie la boxe.
  • Sincronizarea: Unele boxe portabile au posibilitatea de a se conecta ├«ntre ele. Astfel, 2 sau 3 boxe portabile conectate ╚Öi sincronizate pot oferi aceea╚Öi calitate ca un sistem normal, cu bonusul mobilit─â╚Ťii.

A╚Öadar, boxele portabile devin o op╚Ťiune interesant─â ├«n 2017, devin un accesoriu viabil pentru co╚Öul de cump─âr─âturi de Black Friday 2017. Mai ales c─â vin s─ârb─âtorile ╚Öi ar fi mare p─âcat s─â ascult─âm muzic─â la telefon, atunci c├ónd mergem ╚Öi ne caz─âm la o caban─â la munte, dar nu vrem s─â lu─âm sistemul audio de acas─â pentru c─â e prea mare, prea greu ╚Öi prea zgomotos.