Echipament ski Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Echipament ski Black Friday 2024

Cele mai mari și mai importante magazine ce oferă echipament de ski, adunate în catalogul de mai jos. Magazine cu tradiție, magazine specializate pe echipament de ski, dar și magazine mai generale, pentru sportivii mai relaxați care vor să se simtă bine în concediu.

Reduceri Echipament ski Black Friday 2024

Indiferent de nevoile și de dorințele tale, reducerile de Black Friday sunt aici ca să te susțină. Avem reduceri substanțiale la tot ceea ce ține de ski, așa că te invităm să răsfoiești catalogul virtual.

Branduri de Echipament ski Black Friday 2024

Indiferent de brand, toate sunt aici pentru a oferi o experiență desăvârșită. Unele sunt mai scumpe, altele mai ieftine, dar în fond depinde de tine ce vei alege: schiat de performanță sau un concediu relaxant?

Ce avem disponibil la reduceri substanțiale?

Începem cu cel mai mare beneficiar al campaniei de Black Friday (în afară de tine): Schiurile. Și piesa de rezistență de altfel, o pereche de schiuri pentru începători de obicei începe de la 1500 de lei, iar pentru cele pentru avansați putem dubla lejer suma, câteodată chiar tripla.

Așadar, aici se va simți cel mai mult impactul reducerilor. Care este diferența dintre un schi pentru începători și intermediari și unul pentru avansați? În prima categorie se află schiurile adaptate pentru viteze mici și medii, sau mai bine zis la ritmul de mers al unui începător. Cele pentru avansați au tendința să aibe capătul din față mai larg și cel din spate mai subțire, pentru a facilita schiatul la viteze mari. În orice caz, un schi pentru începători va vira greu la viteză, la fel cum și un schi pentru avansați nu este recomandat la viteze mici. De asemenea, trebuie să ne orientăm și la dimensiune, așa că e recomandat să faci lista din timp, pentru că stocul se epuizează repede.

Urcăm puțin și ajungem la clăpari: indiferent de mărime, avem un stoc generos. În primele 30 de minute cel puțin. Totuși, trebuie să fim atenți la mărime, la categorie (clăparii pentru domni sunt ușor diferiți ca și structură față de clăparii pentru doamne) dar și la proprietățile generale. Una din cele mai importante fiind impermeabilitatea, urmată apoi de sistemul de fixare. În mod normal, cu cât punem mai multe opțiuni pe clăpari, cu atât prețul va crește. Dar nu asta este problema, atâta timp cât avem reducerile de Black Friday de partea noastră.

Urcăm și mai sus și ajungem la sosetele de schi. Un alt accesoriu important, chiar dacă unii îl consideră mai degrabă opțional. Aceste sosete sunt din construcție specială pentru a fi impermeabile. Pe deoparte avem clăparii impermeabili, dar ca să fim 100% siguri putem apela și la sosete de schi.

După care urcăm la lenjerie termică. Fie că avem nevoie de un set întreg, sau doar de bluză sau doar de colanți, noi suntem pregătiți pentru toate variantele posibile. La care mai adăugăm geaca, pantalonii și echipamentul este complet. Tot ce mai trebuie să facem este să punem ochelarii si casca de schi, și suntem gata de acțiune.

Sau poate am omis ceva? Cu siguranță am omis mănușile dar și bețele. Nu prea avem ce spune despre mănuși pentru că nu sunt special pentru schi (sunt mănuși dedicate pentru snowboard în schimb), iar bețele sunt toate din aluminiu, diferența făcând-o doar dimensiunea și brandul.

Ce este absolut esențial în schimb este casca de schi. Indiferent de nivelul nostru de pregătire și de imaginea de sine, noi punem accentul pe siguranță. Echipa Black Friday recomandă să cumpărați în primul rând echipament de siguranță pentru a avea un concediu liniștit și relaxant. Sau plin de aventură și sport, doar de asta te afli pe această pagină.