Ebook reader Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Ești pasionat de citit?

Consideri că o carte bună poate fi savurată oriunde, oricând? Ai vrea să iei cu tine întreaga bibliotecă, dar ghiozdanul devine neîncăpător foarte repede? Atunci celebrează alături de tine tehnologia cu un Ebook reader. Cu reduceri de Black Friday, evident.

Cu ce ebook readere se prezint─â campania de Black Friday de anul acesta?

Dac─â p├ón─â acum c├ó╚Ťiva ani ebook readerul era mai degrab─â o curiozitate pentru pasiona╚Ťii de tehnologie ╚Öi de citit, tehnologia de ast─âzi a adus aceste dispositive la un nivel total diferit. Brandurile mari din industria dispozitivelor portabile au ├«n╚Ťeles faptul c─â exist─â o cerere pentru a╚Öa ceva, ┬áfaptul c─â oamenii au ├«n╚Ťeles c─â pot avea o bibliotec─â complet─â la ├«ndem├ón─â tot timpul.

Mai ales ├«ntr-o perioad─â ├«n care informa╚Ťia ├«ncepe s─â fie din ce ├«n ce mai accesat─â, din ce ├«n ce mai folosit─â. ├Äntr-o er─â a dezvolt─ârii personale, a culturii, ├«ntr-o er─â ├«n care dorin╚Ťa de cunoa╚Ötere se accentueaz─â. Dar ╚Öi ├«ntr-o er─â ├«n care comoditatea ╚Öi mobilitatea este din ce ├«n ce mai prezent─â ├«n vie╚Ťile noastre. U╚Öor u╚Öor toate activit─â╚Ťile sunt ├«nlocuite sau ajutate de tehnologie. ┬á┬áDac─â st─âm s─â ne g├óndim, c├óte activit─â╚Ťi din ziua de azi au fost augmentate de tehnologie? De la banalele activit─â╚Ťi casnice p├ón─â la coordonarea unei afaceri.

La fel este ╚Öi cu ebook reader-ele. Dac─â trebuie s─â mergem la un congres de specialitate ╚Öi trebuie s─â lu─âm material de studio adecvate, un ebook reader este o alternativ─â eficient─â. Sau poate c─â vrem s─â ne bucur─âm de o carte bun─â atunci c├ónd c─âl─âtorim. Doar c─â un ebook reader ne permite s─â alegem dintr-o multitudine de c─âr╚Ťi, toate la un buton distan╚Ť─â, f─âr─â s─â mai cau╚Ťi prin rucsac.

Chiar dac─â ├«n trecut un ebook reader venea cu un pre╚Ť pe m─âsur─â, care f─âcea dintr-un asemenea dispozitiv mai degrab─â o curiozitate dec├ót o necesitate, produc─âtorii de ebook readers au f─âcut (╚Öi fac) tot posibilul ca acesta s─â devin─â o necesitate. Un dispozitiv care s─â fie parte integrant─â din via╚Ťa noastr─â. Au reu╚Öit acest lucru, ├«n special mul╚Ťumit─â progreselor tehnologiei unde miniaturizarea este tendin╚Ťa actual─â. Dar ebook reader-ele nu vorbesc doar despre performan╚Ť─â, capacitate de stocare sau autonomie. Un ebook reader modern ├«ncearc─â s─â replice c├ót mai mult experien╚Ťa autentic─â a unei c─âr╚Ťi, cel pu╚Ťin la nivel de atingere, la nivel de textur─â. Cum au reu╚Öit acest lucru? ├Äncearc─â un ebook reader cu display PaperWhite ╚Öi te vei convine pe pielea ta, la propriu. Acum cu o rezolu╚Ťie care ├«ncepe de la 1024×758 ╚Öi cu lumin─â proprie pentru acele ore t├órzii ├«n care c─âl─âtorim, sau vrem s─â citim f─âr─â a provoca zgomotul clasic al unui laptop.

R─âm├óne doar s─â vizitezi ├«ntregul magazin virtual ╚Öi s─â alegi ebook reader-ul potrivit ╚Ťie. Cu c├ót vom cre╚Öte bugetul cu at├ót vor cre╚Öte ╚Öi op╚Ťiunile. Dac─â ar fi s─â alegem, am alege cu siguran╚Ť─â tehnologia PaperWhite. Noi am ├«ncercat-o ╚Öi ne-a fost dificil s─â facem diferen╚Ťa dintre ebook reader ╚Öi cartea autentic─â. A╚Öadar, cu aceste cuvinte ├«╚Ťi ur─âm spor la cump─âr─âturi, at├ót la partea de ebook reader c├ót ╚Öi la toate c─âr╚Ťile electronice care vor popula noul t─âu ebook reader.