Mesaje Testimoniale

Pentru noi este foarte important sa ne orientam spre obiectivele partenerilor nostri si sa obtinem cele mai mari beneficii posibile pentru acestia.

Povesteste si altora experienta colaborarii cu noi.

Prin trimiterea acestui mesaj testimonial, va dati acordul folosirii lui in scop comercial.

Părerile Partenerilor nostri

Munteanu Irina, Digital Marketing Specialist - www.vivre.ro
In cei doi ani de colaborare cu blackfriday.ro am dezvoltat un parteneriat bazat pe incredere si cu mult potential de dezvoltare pe viitor. Echipa din spate a demonstrat de fiecare data ca are o experienta vasta in promovarea on-line, iar acest lucru a contribuit, cu siguranta, la generarea unor rezultate favorabile in cadrul campaniilor noastre.
Alina Spanu, Manager Marketing - www.eurogsm.ro
Parteneriatul nostru cu platforma Black Friday Romania a fost si este in fiecare an de bun augur. Vanzarile in crestere tot mai mare de la an la an se datoreaza si profesionalismului de care dau dovada specialistii care administreaza aceasta platforma. Recomand cu incredere Black Friday Romania.
Renáta Menclová, Echipa de marketing - www.astratex.ro
Colaborarea Black Friday Romania a fost foarte eficienta. Comunicare rapida, fara probleme. Asteptam cu nerabdare sa continuam aceasta colaborare in viitor.
Ciprian Alexa, Manager Marketing - www.mesteresti.ro
Alegerea platformei Black Friday Romania a fost o decizie de care suntem multumiti. Echipa din spatele site-ului este una formata din profesionisti care ofera vizitatori valorosi pentru MESTERESTI. Colaborarea cu ei a fost si este una de succes in continuare, bazandu-se pe incredere, profesionalism si servicii de calitate.
Teodora Toderas, E-commerce Manager - www.jolidon.ro
Colaborarea noastra cu Black Friday Romania a fost inca de la inceput una de succes. Comunicarea dintre noi decurge mereu usor, am primit de fiecare data intr-un timp scurt raspunsuri la toate intrebarile noastre si suntem multumiti de rezultatele campaniilor realizate impreuna. Recomandam cu drag aceasta platforma, precum si echipa din spatele acesteia!
Gabriela Munteanu, Administrator - www.nelmar-shop.com
De la an la an experienta de cumparare a clientilor nostri a fost net superioara iar cifra de afaceri in crestere. Multumim pentru colaborare Black Friday Romania.
Victor Cosmin, Manager - www.v39.ro
Colaborarea cu cei de la blackfriday.ro a fost excelenta. Apreciez rapiditatea lor si faptul ca rezultatul primei campanii a fost peste asteptarile noastre. Suntem la a 2-a campanie impreuna si cu siguranta vom apela la serviciile lor in fiecare an.
Sergiu-Alexandru Musa, Country Manager - www.gymbeam.ro
Am inceput colaborarea cu cei de la blackfriday.ro in 2018 si de atunci si pana acum ne-au ajutat sa obtinem rezultate bune in campaniile pe care le-am avut. De asemenea, ne asteptam la rezultate si mai bune in campaniile pe care le vom avea. Ne-au dovedit ca sunt o echipa profesionista, flexibila si dispusa sa ajute atunci cand este nevoie.
Neagu Mirela, PR - www.bijuteriilarosa.ro
O strategie eficienta de Black Friday poate aduce unui magazin online cu pana la 122% sau chiar mai multe vanzari fata de o luna obisnuita de campanie. Prin intermediul blackfriday-romania.com in ultimii ani de colaborare am imbunatatit rezultatele fata de aceeasi luna din anul precedent.
Ionuț Nedea, Director General - www.litoralulromanesc.ro
În business e la fel ca în viața privată: parteneriatele cu adevărat valoroase se văd mai ales în momentele dificile. Nu e un secret că turismul traversează o perioadă marcată de incertitudini, iar în acest context, colaborarea dintre platforma Blackfriday.ro și Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe segmentul vacanțelor la Marea Neagră, este cu atât mai importantă. Mulțumim echipei Blackfriday.ro pentru profesionalismul de care dă dovadă!
Trofin Alexandru, Administrator - www.lexgames.ro
Foarte mulțumit de colaborare. În fiecare an e din ce în ce mai bine. Recomand cu drag.
Nagy Csongor, Marketing Manager - www.babytrend.ro
Black Friday Romania, un partener de incredere pentru Babytrend. Ofera servicii de calitate si sprijin pentru orice situatie. In fiecare an descoperim servicii noi, solutii inteligente, dand dovada de profesionalism din partea echipei Black Friday Romania.
Alexandru Sarbu, Product Manager - www.abdcomputer.ro
Colaborarea cu Black Friday Romania a decurs in fiecare an cu deosebita usurinta. O echipa de profesionisti, cu experienta in domeniu. Orice intrebare, nelamurire din partea noastra a avut mereu un raspuns promt si corect.
Mihai Linca, Manager Marketing - www.plantwear.ro
Colaborez din 2014 cu platforma de promovare Black Friday Romania si in fiecare an au dat dovada de profesionalism si experienta in mediul on-line. Ii recomand cu incredere indiferent de domeniul de activitate pe care doriti sa il promovati.
Valentin Alexe, Director vanzari - www.shopu.ro
Foarte multumiti de colaborare cu blackfriday-romania.com. Anul trecut chiar am fost placut surpinsi de efectele colaborarii mai ales in perioada campaniei. Ii recomandam cu incredere.
Stefan Matei, Director General - www.suportbicicleta.ro
Am ales platforma Black Friday Romania pentru a atrage cat mai multi clienti interesati de: bare transversale, suporti bicicleta, suport schi, suport snowboard sau scaune auto pentru copii. Serviciile oferite de Black Friday Romania au fost intotdeauna eficiente si prompte. Totodata, echipa din spatele platformei este formata din profesionisti iar asta se vede si in campaniile realizate impreuna cu ei.
Alexandru Barala, CEO Fabricadetuica.ro - www.fabricadetuica.ro
Am fost foarte multumiti de colaborarea avuta cu Blackfriday.ro inca de la inceput, dovada fiind cei 3 ani de cand lucram impreuna. Traficul adus a fost unul de calitate si conversiile deasemenea, pe masura. Recomandam cu drag tututor celor care doresc o expunere de calitate a magazinului, echipa din spatele platformei pentru profesionalism si buna comunicare.

Companie
S.C. Ingenious Studio S.R.L.
CUI: RO28950337
Registrul Comertului: J22/1451/2011
Banca: ING Bank
IBAN: RO75 INGB 0000 9999 0260 3041