Centrale pe lemne Black Friday 2022 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Centrale pe lemne Black Friday 2022

De Black Friday celebr─âm tehnologia, iar la aceast─â sec╚Ťiune magazinele noastre partenere vin cu alternativa pe lemne la clasica central pe gaz. De ce am venit cu aceast─â propunere? Vei vedea ╚Öi motivele, acum po╚Ťi vedea ╚Öi selec╚Ťia de centrale pe lemne.

Vexio Black Friday 2022

Vexio Black Friday 2022 www.vexio.ro Clic și Vezi Ofertele!

Elefant.ro Black Friday 2022

Elefant.ro Black Friday 2022 www.elefant.ro Clic și Vezi Ofertele!

AlecoAir Black Friday 2022

AlecoAir Black Friday 2022 www.alecoair.ro Clic și Vezi Ofertele!

FLANCO Black Friday 2022

FLANCO Black Friday 2022 www.flanco.ro Clic și Vezi Ofertele!

evoMAG Black Friday 2022

evoMAG Black Friday 2022 www.evomag.ro Clic și Vezi Ofertele!

SomProduct Black Friday 2022

SomProduct Black Friday 2022 www.somproduct.ro Clic și Vezi Ofertele!

Carrefour Black Friday 2022

Carrefour Black Friday 2022 www.carrefour.ro Clic și Vezi Ofertele!

Mobino Black Friday 2022

Mobino Black Friday 2022 www.mobino.ro Clic și Vezi Ofertele!

Aicuce.ro Black Friday 2022

Aicuce.ro Black Friday 2022 www.aicuce.ro Clic și Vezi Ofertele!

Dedeman Black Friday 2022

Dedeman Black Friday 2022 www.dedeman.ro Clic și Vezi Ofertele!

Shopu Black Friday 2022

Shopu Black Friday 2022 www.shopu.ro Clic și Vezi Ofertele!

Startreduceri Black Friday 2022

Startreduceri Black Friday 2022 www.startreduceri.ro Clic și Vezi Ofertele!

Delta Studio Black Friday 2022

Delta Studio Black Friday 2022 www.deltastudio.ro Clic și Vezi Ofertele!

Kubex Black Friday 2022

Kubex Black Friday 2022 www.kubex.ro Clic și Vezi Ofertele!

Miele Black Friday 2022

Miele Black Friday 2022 www.mielestoresibiu.ro Clic și Vezi Ofertele!

Mi-Home Xiaomi Black Friday 2022

Mi-Home Xiaomi Black Friday 2022 www.mi-home.ro Clic și Vezi Ofertele!

AliExpress Black Friday 2022

AliExpress Black Friday 2022 www.aliexpress.com Clic și Vezi Ofertele!

AloShop.tv Black Friday 2022

AloShop.tv Black Friday 2022 www.aloshop.tv Clic și Vezi Ofertele!

Chilipirul Zilei Black Friday 2022

Chilipirul Zilei Black Friday 2022 www.chilipirul-zilei.ro Clic și Vezi Ofertele!

Fornello Black Friday 2022

Fornello Black Friday 2022 www.fornello.ro Clic și Vezi Ofertele!

Reduceri Centrale pe lemne Black Friday 2022

Ne-am asigurat de c─âldura portofelului t─âu, chiar ╚Öi atunci c├ónd e╚Öti departe de jungla urban─â. Asta pentru c─â am pus pe jar toate pre╚Ťurile, de Black Friday, pentru ca s─â ├«nt├ómpini s─ârb─âtorile cu o central─â nou─â, pe lemne.

Branduri de Centrale pe lemne Black Friday 2022

Clasicele centrale termice pe gaz sunt bune ├«n majoritatea situa╚Ťiilor, dar c├óteodat─â singura solu╚Ťie este centrala pe lemne. Bine c─â r─âspunsul la aceast─â solu╚Ťie este dat de numeroase branduri, cu experien╚Ť─â ╚Öi renume ├«n domeniu. Ca s─â te po╚Ťi buc─âra de c─âldur─â, oriunde te-ai afla.

Vine iarna și vrei să faci pasul mare către o centrală pe lemne?

Ai str├óns bani pentru o central─â ╚Öi vrei s─â profi╚Ťi de cele mai mari reduceri din acest an? Vrei s─â faci acest pas ├«nainte ca iarna s─â intre pe deplin ├«n drepturi? Atunci campania de Black Friday este pentru tine.

Spre deosebire de discu╚Ťia dintre central termic─â pe gaz versus cea electric, unde preferin╚Ťa personal mai degrab─â ├«╚Öi spune cuv├óntul dec├ót func╚Ťionalitatea, aici linia este trasat─â mult mai clar.

Dacă o centrală pe gaz și/sau una electrică poate fi folosită în oraș, la apartament, centrala termică pe lemne este folosită exclusiv la case, sau oriunde alimentarea cu gaze natural nu este disponibilă.

Ok, am ├«n╚Ťeles c─â o central─â pe lemne se folose╚Öte acolo unde nu am posibilitatea de racordare la re╚Ťeaua de gaze naturale, dar de ce nu a╚Ö putea folosi o central─â pe lemne la ora╚Ö?

Ai putea crede ini╚Ťial c─â vorbim despre spa╚Ťiu, dar discu╚Ťia nu se limiteaz─â doar aici. ╚śtim c─â este romantic─â ideea unui ╚Öemineu acas─â, dar o central─â pe lemne va avea nevoie ╚Öi de un loc special pentru depozitare a lemnului (sau a carburantului la modul general ÔÇô lemn, brichete, etc. ) dar este ╚Öi recomandat s─â montezi o asemenea central─â afar─â. Dac─â nu stai la ultimul etaj al unui bloc, s-ar putea s─â fie un impediment, ├«n special pentru vecini.

Dar limit─ârile nu se opresc doar aici. Dac─â dore╚Öti un apartament cu o instala╚Ťie de ├«nc─âlzire modern─â, probabil c─â vei dori ╚Öi o podea ╚Öi gresie ├«nc─âlzit─â. Lucru de altfel u╚Öor de ob╚Ťinut cu o central─â pe gaz, dar imposibil pentru o central─â pe lemne. Iar dac─â dore╚Öti op╚Ťiuni de reglare prin intermediul unui termostat, atunci va trebui s─â optezi pentru o central─â pe gaz sau una electric─â.

Acum că am scăpat de acele câteva puncte slabe ale centralei pe lemne, acum este momentul să trecem la avantaje.

Cel mai mare avantaj ├«l reprezint─â, ├«n mod evident, faptul c─â nu depinde de o re╚Ťea de electricitate sau de gaze naturale. Poate c─â la re╚Ťeaua de electricitate nu se pune problema, dar la re╚Ťeaua de gaze cu siguran╚Ť─â exist─â limit─âri, mai ales dac─â mergem ├«n zona de munte ╚Öi ridic─âm altitudinea. Acolo centrala pe lemne este dominant─â.

Un alt mare avantaj ├«l reprezint─â faptul c─â, prin prisma folosin╚Ťei centralelor pe lemne ├«n zonele mai ├«ndep─ârtate de ora╚Öe, accesul la lemne este mai facil. ├Än felul acesta, pre╚Ťul ├«nc─âlzirii pe baz─â de lemne s-ar putea s─â nu dep─â╚Öeasc─â cu mult pe cel al gazelor sau al curentului. Evident, nu te va afecta ├«n niciun fel vreo pan─â de curent sau orice ├«ntrerupere a furniz─ârii de gaze. Vei avea la dispozi╚Ťie c─âldur─â tot timpul, ├«n func╚Ťie de c├ót de mult alimentezi centrala.

La fel cum nu vei avea niciodat─â stresul verific─ârile periodice ╚Öi al ├«ntre╚Ťinerii. Pe l├óng─â faptul c─â nu trebuie s─â faci revizie anual─â, riscurile sunt mult mai mici ├«n caz de defec╚Ťiune. Un subiect extrem de sensibil pentru o central─â pe gaz, dar inexistent pentru o central─â pe lemne.

Ultimul avantaj ├«l reprezint─â pre╚Ťul de achizi╚Ťie, dar acum ├«n cadrul campaniei de Black Friday are relevan╚Ť─â mai mic─â deoarece toate pre╚Ťurile sunt reduse substan╚Ťial. Totu╚Öi, este lesne de ├«n╚Ťeles faptul c─â o central─â pe lemne este mai ieftin─â, datorit─â construc╚Ťiei mai simple ╚Öi a unei nevoi mai reduse ├«n ceea ce prive╚Öte sistemele de siguran╚Ť─â.

Așadar, iarna aceasta ai ocazia să cumperi o centrală nouă, pe lemne, profitând de reducerile de Black Friday! Spor la cumpărături!