Centrale pe lemne Black Friday 2021 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Centrale pe lemne Black Friday 2021

De Black Friday celebr─âm tehnologia, iar la aceast─â sec╚Ťiune magazinele noastre partenere vin cu alternativa pe lemne la clasica central pe gaz. De ce am venit cu aceast─â propunere? Vei vedea ╚Öi motivele, acum po╚Ťi vedea ╚Öi selec╚Ťia de centrale pe lemne.

Branduri de Centrale pe lemne Black Friday 2021

Clasicele centrale termice pe gaz sunt bune ├«n majoritatea situa╚Ťiilor, dar c├óteodat─â singura solu╚Ťie este centrala pe lemne. Bine c─â r─âspunsul la aceast─â solu╚Ťie este dat de numeroase branduri, cu experien╚Ť─â ╚Öi renume ├«n domeniu. Ca s─â te po╚Ťi buc─âra de c─âldur─â, oriunde te-ai afla.

Reduceri Centrale pe lemne Black Friday 2021

Ne-am asigurat de c─âldura portofelului t─âu, chiar ╚Öi atunci c├ónd e╚Öti departe de jungla urban─â. Asta pentru c─â am pus pe jar toate pre╚Ťurile, de Black Friday, pentru ca s─â ├«nt├ómpini s─ârb─âtorile cu o central─â nou─â, pe lemne.

Vine iarna și vrei să faci pasul mare către o centrală pe lemne?

Ai str├óns bani pentru o central─â ╚Öi vrei s─â profi╚Ťi de cele mai mari reduceri din acest an? Vrei s─â faci acest pas ├«nainte ca iarna s─â intre pe deplin ├«n drepturi? Atunci campania de Black Friday este pentru tine.

Spre deosebire de discu╚Ťia dintre central termic─â pe gaz versus cea electric, unde preferin╚Ťa personal mai degrab─â ├«╚Öi spune cuv├óntul dec├ót func╚Ťionalitatea, aici linia este trasat─â mult mai clar.

Dacă o centrală pe gaz și/sau una electrică poate fi folosită în oraș, la apartament, centrala termică pe lemne este folosită exclusiv la case, sau oriunde alimentarea cu gaze natural nu este disponibilă.

Ok, am ├«n╚Ťeles c─â o central─â pe lemne se folose╚Öte acolo unde nu am posibilitatea de racordare la re╚Ťeaua de gaze naturale, dar de ce nu a╚Ö putea folosi o central─â pe lemne la ora╚Ö?

Ai putea crede ini╚Ťial c─â vorbim despre spa╚Ťiu, dar discu╚Ťia nu se limiteaz─â doar aici. ╚śtim c─â este romantic─â ideea unui ╚Öemineu acas─â, dar o central─â pe lemne va avea nevoie ╚Öi de un loc special pentru depozitare a lemnului (sau a carburantului la modul general ÔÇô lemn, brichete, etc. ) dar este ╚Öi recomandat s─â montezi o asemenea central─â afar─â. Dac─â nu stai la ultimul etaj al unui bloc, s-ar putea s─â fie un impediment, ├«n special pentru vecini.

Dar limit─ârile nu se opresc doar aici. Dac─â dore╚Öti un apartament cu o instala╚Ťie de ├«nc─âlzire modern─â, probabil c─â vei dori ╚Öi o podea ╚Öi gresie ├«nc─âlzit─â. Lucru de altfel u╚Öor de ob╚Ťinut cu o central─â pe gaz, dar imposibil pentru o central─â pe lemne. Iar dac─â dore╚Öti op╚Ťiuni de reglare prin intermediul unui termostat, atunci va trebui s─â optezi pentru o central─â pe gaz sau una electric─â.

Acum că am scăpat de acele câteva puncte slabe ale centralei pe lemne, acum este momentul să trecem la avantaje.

Cel mai mare avantaj ├«l reprezint─â, ├«n mod evident, faptul c─â nu depinde de o re╚Ťea de electricitate sau de gaze naturale. Poate c─â la re╚Ťeaua de electricitate nu se pune problema, dar la re╚Ťeaua de gaze cu siguran╚Ť─â exist─â limit─âri, mai ales dac─â mergem ├«n zona de munte ╚Öi ridic─âm altitudinea. Acolo centrala pe lemne este dominant─â.

Un alt mare avantaj ├«l reprezint─â faptul c─â, prin prisma folosin╚Ťei centralelor pe lemne ├«n zonele mai ├«ndep─ârtate de ora╚Öe, accesul la lemne este mai facil. ├Än felul acesta, pre╚Ťul ├«nc─âlzirii pe baz─â de lemne s-ar putea s─â nu dep─â╚Öeasc─â cu mult pe cel al gazelor sau al curentului. Evident, nu te va afecta ├«n niciun fel vreo pan─â de curent sau orice ├«ntrerupere a furniz─ârii de gaze. Vei avea la dispozi╚Ťie c─âldur─â tot timpul, ├«n func╚Ťie de c├ót de mult alimentezi centrala.

La fel cum nu vei avea niciodat─â stresul verific─ârile periodice ╚Öi al ├«ntre╚Ťinerii. Pe l├óng─â faptul c─â nu trebuie s─â faci revizie anual─â, riscurile sunt mult mai mici ├«n caz de defec╚Ťiune. Un subiect extrem de sensibil pentru o central─â pe gaz, dar inexistent pentru o central─â pe lemne.

Ultimul avantaj ├«l reprezint─â pre╚Ťul de achizi╚Ťie, dar acum ├«n cadrul campaniei de Black Friday are relevan╚Ť─â mai mic─â deoarece toate pre╚Ťurile sunt reduse substan╚Ťial. Totu╚Öi, este lesne de ├«n╚Ťeles faptul c─â o central─â pe lemne este mai ieftin─â, datorit─â construc╚Ťiei mai simple ╚Öi a unei nevoi mai reduse ├«n ceea ce prive╚Öte sistemele de siguran╚Ť─â.

Așadar, iarna aceasta ai ocazia să cumperi o centrală nouă, pe lemne, profitând de reducerile de Black Friday! Spor la cumpărături!