Centrale pe lemne Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Centrale pe lemne Black Friday 2024

De Black Friday celebrăm tehnologia, iar la această secțiune magazinele noastre partenere vin cu alternativa pe lemne la clasica central pe gaz. De ce am venit cu această propunere? Vei vedea și motivele, acum poți vedea și selecția de centrale pe lemne.

Reduceri Centrale pe lemne Black Friday 2024

Ne-am asigurat de căldura portofelului tău, chiar și atunci când ești departe de jungla urbană. Asta pentru că am pus pe jar toate prețurile, de Black Friday, pentru ca să întâmpini sărbătorile cu o centrală nouă, pe lemne.

Branduri de Centrale pe lemne Black Friday 2024

Clasicele centrale termice pe gaz sunt bune în majoritatea situațiilor, dar câteodată singura soluție este centrala pe lemne. Bine că răspunsul la această soluție este dat de numeroase branduri, cu experiență și renume în domeniu. Ca să te poți bucăra de căldură, oriunde te-ai afla.

Vine iarna și vrei să faci pasul mare către o centrală pe lemne?

Ai strâns bani pentru o centrală și vrei să profiți de cele mai mari reduceri din acest an? Vrei să faci acest pas înainte ca iarna să intre pe deplin în drepturi? Atunci campania de Black Friday este pentru tine.

Spre deosebire de discuția dintre central termică pe gaz versus cea electric, unde preferința personal mai degrabă își spune cuvântul decât funcționalitatea, aici linia este trasată mult mai clar.

Dacă o centrală pe gaz și/sau una electrică poate fi folosită în oraș, la apartament, centrala termică pe lemne este folosită exclusiv la case, sau oriunde alimentarea cu gaze natural nu este disponibilă.

Ok, am înțeles că o centrală pe lemne se folosește acolo unde nu am posibilitatea de racordare la rețeaua de gaze naturale, dar de ce nu aș putea folosi o centrală pe lemne la oraș?

Ai putea crede inițial că vorbim despre spațiu, dar discuția nu se limitează doar aici. Știm că este romantică ideea unui șemineu acasă, dar o centrală pe lemne va avea nevoie și de un loc special pentru depozitare a lemnului (sau a carburantului la modul general – lemn, brichete, etc. ) dar este și recomandat să montezi o asemenea centrală afară. Dacă nu stai la ultimul etaj al unui bloc, s-ar putea să fie un impediment, în special pentru vecini.

Dar limitările nu se opresc doar aici. Dacă dorești un apartament cu o instalație de încălzire modernă, probabil că vei dori și o podea și gresie încălzită. Lucru de altfel ușor de obținut cu o centrală pe gaz, dar imposibil pentru o centrală pe lemne. Iar dacă dorești opțiuni de reglare prin intermediul unui termostat, atunci va trebui să optezi pentru o centrală pe gaz sau una electrică.

Acum că am scăpat de acele câteva puncte slabe ale centralei pe lemne, acum este momentul să trecem la avantaje.

Cel mai mare avantaj îl reprezintă, în mod evident, faptul că nu depinde de o rețea de electricitate sau de gaze naturale. Poate că la rețeaua de electricitate nu se pune problema, dar la rețeaua de gaze cu siguranță există limitări, mai ales dacă mergem în zona de munte și ridicăm altitudinea. Acolo centrala pe lemne este dominantă.

Un alt mare avantaj îl reprezintă faptul că, prin prisma folosinței centralelor pe lemne în zonele mai îndepărtate de orașe, accesul la lemne este mai facil. În felul acesta, prețul încălzirii pe bază de lemne s-ar putea să nu depășească cu mult pe cel al gazelor sau al curentului. Evident, nu te va afecta în niciun fel vreo pană de curent sau orice întrerupere a furnizării de gaze. Vei avea la dispoziție căldură tot timpul, în funcție de cât de mult alimentezi centrala.

La fel cum nu vei avea niciodată stresul verificările periodice și al întreținerii. Pe lângă faptul că nu trebuie să faci revizie anuală, riscurile sunt mult mai mici în caz de defecțiune. Un subiect extrem de sensibil pentru o centrală pe gaz, dar inexistent pentru o centrală pe lemne.

Ultimul avantaj îl reprezintă prețul de achiziție, dar acum în cadrul campaniei de Black Friday are relevanță mai mică deoarece toate prețurile sunt reduse substanțial. Totuși, este lesne de înțeles faptul că o centrală pe lemne este mai ieftină, datorită construcției mai simple și a unei nevoi mai reduse în ceea ce privește sistemele de siguranță.

Așadar, iarna aceasta ai ocazia să cumperi o centrală nouă, pe lemne, profitând de reducerile de Black Friday! Spor la cumpărături!