Placi de baza Black Friday 2022 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Placi de baza Black Friday 2022

Una din componentele principale ale campaniei de Black Friday o reprezintă magazinele partenere. Iată ce magazine s-au conectat la campania noastră de reduceri. Piesă cu piesă, cip cu cip, oferta este mai competitivă ca oricând.

Reduceri Placi de baza Black Friday 2022

╚śtim c─â un sistem performant nu se rezum─â doar la placa de baz─â. De fapt, de aici se pun bazele sistemului. A╚Öa c─â am redus substan╚Ťial toate componentele, iar pl─âcile de baz─â nu fac excep╚Ťie. ╚śi pentru c─â de la placa de baz─â porne╚Öte totul, ne-am asigurat s─â oferim reduceri de cea mai ├«nalt─â performan╚Ť─â.

Branduri de Placi de baza Black Friday 2022

Rivalitatea dintre cele mai mare nume din industria de componente IT este prezent─â ╚Öi aici, evident. Cine va c├ó╚Ötiga lupta pentru suprema╚Ťie? Care produc─âtor a venit cu cea mai bun─â ofert─â? Acestea sunt ├«ntreb─âri la care doar tu ai r─âspunsul.

Noi am pus baza cele mai mari campanii de reduceri și am adăugat cele mai mare nume din industria de componente IT. Tot ce trebuie să faci este să cumperi placa de bază cu reducere și să pui bazele sistemului mult visat.

Ce aduce anul acesta în materie de plăci de bază?

Probabil că știi deja despre faptul că anul acesta a fost un an intens pentru industria de componente IT. Rivalitatea dintre AMD și Intel este cunoscută de foarte mult timp, așa cum este rivalitatea Android vs iOS sau BMW vs Mercedes vs Audi, doar că și mai veche.

Iar anul acesta ace╚Öti 2 gigan╚Ťi au zguduit pia╚Ťa, venind cu procesoarele Ryzen 7 ╚Öi Intel iCore 7 care au dus rivalitatea un nivel complet diferit.

Gama nou─â de procesoare Ryzen ╚Öi Intel iCore vin cu multe nout─â╚Ťi ╚Öi specifica╚Ťii pentru toate gusturile ╚Öi toate buzunarele. Pentru sistemele entry-level exist─â Ryzen 3 ╚Öi Intel iCore 3, pentru sistemele de specifica╚Ťie medie exist─â Ryzen 5 ╚Öi Intel iCore 5, pentru configura╚Ťiile de top exist─â Ryzen 7 ╚Öi Intel iCore 7, pentru performan╚Ť─â absolut─â ╚Öi inegalabil─â exist─â Intel iCore 9 ╚Öi AMD Threadripper. O lupt─â intens─â, de unde chiar ai ce alege.

Care este diferen╚Ťa dintre ele? Care este mai bun─â?

Discu╚Ťia este simpl─â: Procesoarele Intel sunt marginal mai bun dec├ót cele AMD, dar sunt ╚Öi seminificativ mai scumpe. Pentru configura╚Ťiile obi╚Önuite diferen╚Ťele sunt insesizabile, doar ├«n cazul configura╚Ťiilor de top folosite de cei cu adev─ârat pasiona╚Ťi de jocuri se simte diferen╚Ťa dintre AMD ╚Öi Intel. Totu╚Öi, pentru jocuri procesoarele iCore 9 ╚Öi Threadripper nu sunt neap─ârat mai bune, deoarece sunt configurate la fel dar au ├«n plus num─ârul de nuclee.

Apoi intervine discu╚Ťia despre pl─âcile de memorie RAM. De╚Öi majoritatea pl─âcilor de baz─â sunt compatibile cu noile pl─âci de memorie RAM DDR4, ├«nc─â pute╚Ťi opta pentru pl─âci DDR3. Care este diferen╚Ťa dintre ele? Pl─âcile DDR4 func╚Ťioneaz─â la o frecven╚Ť─â mult mai mare dec├ót pl─âcile DDR3, care se opresc la 2133 MHz, pe c├ónd DDR4 se va opri la 3200 MHz. Apoi mai este de luat ├«n considerare ╚Öi voltajul, care la DDR4 este mai mic, asta traduc├óndu-se printr-un consum mai mic de energie. Dezavantajul unei pl─âci DDR4 vs DDR3 ├«l reprezint─â pre╚Ťul, dar mai este ╚Öi laten╚Ťa CL, care este mai mare ├«n cazul pl─âcilor de top. Ce ├«nseamn─â laten╚Ťa CL? Durata de timp dintre momentul ├«n care se d─â comanda ╚Öi momentul ├«n care se proceseaz─â. De obicei se m─âsoar─â ├«n frac╚Ťiuni de nanosecunde diferen╚Ťele, dar pentru configura╚Ťiile de top aceast─â diferen╚Ťa va fi vizibil─â.

A╚Öadar, un sistem trebuie configurat dup─â nevoia ╚Öi dorin╚Ťa ta. Noi am pus doar c├óteva r├ónduri despre diferen╚Ťele majore dintre componentele care vor fi puse pe placa de baz─â. Acum r─âm├óne doar s─â te decizi ce s─â cumperi, pentru c─â reducerile sunt deja de partea ta.