Placi de baza Black Friday 2023 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Placi de baza Black Friday 2023

Una din componentele principale ale campaniei de Black Friday o reprezintă magazinele partenere. Iată ce magazine s-au conectat la campania noastră de reduceri. Piesă cu piesă, cip cu cip, oferta este mai competitivă ca oricând.

Reduceri Placi de baza Black Friday 2023

Știm că un sistem performant nu se rezumă doar la placa de bază. De fapt, de aici se pun bazele sistemului. Așa că am redus substanțial toate componentele, iar plăcile de bază nu fac excepție. Și pentru că de la placa de bază pornește totul, ne-am asigurat să oferim reduceri de cea mai înaltă performanță.

Branduri de Placi de baza Black Friday 2023

Rivalitatea dintre cele mai mare nume din industria de componente IT este prezentă și aici, evident. Cine va câștiga lupta pentru supremație? Care producător a venit cu cea mai bună ofertă? Acestea sunt întrebări la care doar tu ai răspunsul.

Noi am pus baza cele mai mari campanii de reduceri și am adăugat cele mai mare nume din industria de componente IT. Tot ce trebuie să faci este să cumperi placa de bază cu reducere și să pui bazele sistemului mult visat.

Ce aduce anul acesta în materie de plăci de bază?

Probabil că știi deja despre faptul că anul acesta a fost un an intens pentru industria de componente IT. Rivalitatea dintre AMD și Intel este cunoscută de foarte mult timp, așa cum este rivalitatea Android vs iOS sau BMW vs Mercedes vs Audi, doar că și mai veche.

Iar anul acesta acești 2 giganți au zguduit piața, venind cu procesoarele Ryzen 7 și Intel iCore 7 care au dus rivalitatea un nivel complet diferit.

Gama nouă de procesoare Ryzen și Intel iCore vin cu multe noutăți și specificații pentru toate gusturile și toate buzunarele. Pentru sistemele entry-level există Ryzen 3 și Intel iCore 3, pentru sistemele de specificație medie există Ryzen 5 și Intel iCore 5, pentru configurațiile de top există Ryzen 7 și Intel iCore 7, pentru performanță absolută și inegalabilă există Intel iCore 9 și AMD Threadripper. O luptă intensă, de unde chiar ai ce alege.

Care este diferența dintre ele? Care este mai bună?

Discuția este simplă: Procesoarele Intel sunt marginal mai bun decât cele AMD, dar sunt și seminificativ mai scumpe. Pentru configurațiile obișnuite diferențele sunt insesizabile, doar în cazul configurațiilor de top folosite de cei cu adevărat pasionați de jocuri se simte diferența dintre AMD și Intel. Totuși, pentru jocuri procesoarele iCore 9 și Threadripper nu sunt neapărat mai bune, deoarece sunt configurate la fel dar au în plus numărul de nuclee.

Apoi intervine discuția despre plăcile de memorie RAM. Deși majoritatea plăcilor de bază sunt compatibile cu noile plăci de memorie RAM DDR4, încă puteți opta pentru plăci DDR3. Care este diferența dintre ele? Plăcile DDR4 funcționează la o frecvență mult mai mare decât plăcile DDR3, care se opresc la 2133 MHz, pe când DDR4 se va opri la 3200 MHz. Apoi mai este de luat în considerare și voltajul, care la DDR4 este mai mic, asta traducându-se printr-un consum mai mic de energie. Dezavantajul unei plăci DDR4 vs DDR3 îl reprezintă prețul, dar mai este și latența CL, care este mai mare în cazul plăcilor de top. Ce înseamnă latența CL? Durata de timp dintre momentul în care se dă comanda și momentul în care se procesează. De obicei se măsoară în fracțiuni de nanosecunde diferențele, dar pentru configurațiile de top această diferența va fi vizibilă.

Așadar, un sistem trebuie configurat după nevoia și dorința ta. Noi am pus doar câteva rânduri despre diferențele majore dintre componentele care vor fi puse pe placa de bază. Acum rămâne doar să te decizi ce să cumperi, pentru că reducerile sunt deja de partea ta.