Rechizite scolare Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Rechizite scolare Black Friday 2024

Ne-am făcut temele temeinic și am făcut prezența: iată ce magazine partenere au spus Prezent! Cu mic, cu mare, cu acuarele, cu ghiozdane, cu acele caiete cu bastonașe, practic tot echipamentul de care au nevoie micuții pentru a face față unui an școlar.

Reduceri Rechizite scolare Black Friday 2024

Am spus mai devreme că acum ai posibilitatea să cumperi rechizite cât pentru tot anul. Dacă ai dubii asupra acestei afirmații, te invităm să răsfoiești catalogul de mai jos. Vei avea nevoie în schimb de un caiet dictando și de un pix, pentru că vei avea de scris.

Branduri de Rechizite scolare Black Friday 2024

Dacă ai lista făcută acasă și completată de educatoare sau dirigintă, noi am venit deja cu editurile și magazinele cele mai cunoscute în domeniu. Branduri dedicate rechizitelor pentru cei mici, dar și pentru cei mai mari și chiar și branduri care să asigure că sunt în pas cu ultimele tendințe ale modei din liceu.

Chiar dacă s-a sunat de ceva timp începerea anului școlar, întotdeauna este nevoie de rechizite. Iar aici poți să cumperi rechizite pentru tot anul, grație campaniei de Black Friday. Oricum, nevoia de rechizite va fi tot anul, așa că de ce să nu profiți de campania de Black Friday?

Tragem aer în piept și scoatem lista de cumpărături. Dacă nu o ai completă, nicio problemă. Mulțumită campaniei noastre de reduceri, poți cumpăra foarte multe lucruri.

Chiar dacă fiecare profesor sau profesoară cere câte un manual pentru fiecare obiect, chiar dacă trebuie să cumperi în fiecare an alte manuale și alte culegeri. Cum toții am trecut prin asta când eram mici, cum predăm ștafeta mai departe. Deși nu vom vorbi despre elefantul din magazin, permite-ne să te asigurăm de faptul că aveam o colecție completă de manuale, pe o plajă foarte mare de subiecte.

Și că tot suntem la capitolul cărți și manuale, lansăm o invitație specială și pentru acei studenți de la acele facultăți unde este nevoie de manuale foarte scumpe. Tratate, manuale și alte lucrări de specialitate beneficiază de asemenea de reducerile de Black Friday, reducând drastic din prețurile lor.

Acum că am atins subiectul manualelor, să trecem la rechizitele în sine.

Ghiozdanele sunt prezente, ca de obicei, în această secțiune. Avem o secțiune dedicată în totalitate ghiozdanelor, pe care te invităm să o accesezi, dar ghiozdanele de aici sunt făcute specific pentru cei mici. Celelalte sunt de uz mai general, nu doar pentru școală. Cu ce se deosebesc? Ghiozdanele pentru școală vin direct cu toate buzunarele posibile de care ar avea nevoie micuții, cu dimensiunile corecte și obligatoriu cu acele desene. Dar partea de desene nu ține de noi, nici de tine, ci de obicei de cei mici. La fel și cu penarele. Măcar te poți consola cu prețurile reduse masiv.

Restul listei de cumpărături depinde de lista specifică pe care o ai pregătită, dar tot poți începe prin a cumpăra o mini agendă pentru tine. Cât despre cei mici, va trebui să cumperi multe, multe caiete. Avem toate formatele posibile pentru toate clasele posibile, începând cu stadiul de bețișoare până la integrale simple de la 0 la infinit. Tu știi mai bine aici.

Sau poate comoara ta încă are ore de lucru manual și trebuie să cumperi toate materialele necesare? Noi le-am împachetat deja la set, ca să nu mai stai să le cauți. Sau poate că a trecut deja la scris și trebuie să iei un set întreg de pixuri, stilouri, creioane, radiere, mai multe penare și tot așa. Sau poate copilul a rămas iar fără culorile pentru ora de desen, dar nu asta este o problemă pentru partenerii noștri, care au seturi de 6, 12 sau 18 culori.

Mapă din plastic, perforator, capsator, numărătoare cu bile? Orice articol imaginabil care ține de rechizite se află pe lista noastră.

Așa că te invităm să scoți ochelarii din toc, să îi pui și să deschizi cartea ofertelor online de Black Friday. Iar dacă ai subliniat un rând care nu trebuie, nicio problemă, ești doar un click distanță de radiere.