Trolere Black Friday 2021 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Trolere Black Friday 2021

Indiferent dacă ești în căutare de eleganță, practicabilitate sau tehnologie (sau toate la un loc), magazinele noastre partenere de Black Friday au venit cu o selecție completă de trolere.

Branduri de Trolere Black Friday 2021

Branduri dedicate luxului, branduri dedicate comfortului, branduri dedicate raportului calitate-preț, toate au o singură misiune: să ofere cele mai bune trolere. Misiunea noastră: să oferim cele mai bune reduceri.

Reduceri Trolere Black Friday 2021

Am redus prețurile la toate trolerele. De ce am făcut asta? Pentru că un troler trebuie să aibe greutate redusă și eleganță crescută. Toate la un preț accesibil oricui.

Ai avut un an fenomenal și pleci în excursia undeva unde este cald și frumos?

Iarna nu te încântă deloc așa că picioarele tale vor simți nisipul Crăciunul acesta? Ai primit bilete de avion cadou și ai nevoie de un troller? Pentru toate aceste motive și nu numai, noi îți urăm bun venit de Black Friday.

De Black Friday am aplicat cât de multe reduceri au încăput.

La urma urmei, despre asta vorbește un troler: să încapă cât mai multe lucruri, fără a avea surprise mai puțin plăcute la check-in.

Selecția de articole prezentată de magazinele noastre partenere este variată. De fapt, sunt atât de multe încât avem secțiuni separate pentru genți de voiaj și trollere efective. Apoi mai ai de ales între genți de voiaj pentru el, pentru ea, pentru copii și modele unisex.

Trolere pentru copii? Avem și așa ceva.

Ori că are nevoie micuțul sau micuța de bagaj suplimentar, sau pentru că nu încap toate lucrurile în trolerul tău. Sau poate vrei să cumperi un set întreg, ca să nu mai cauți prin listă. Pentru comfortul tău, avem și seturi disponibile. Trebuie doar să alegi culoarea.

Pentru bagajul de mână avem o selecție amplă de genți de voiaj, care au în comun doar calitatea. În rest, este o lume întreagă a materialelor exterioare, a căptușelii interioare, a numărului de buzunare, a culorii, a brandului și tot așa. Poți opta pentru orice, de la o geantă de voiaj simplă care să nu lase o gaură în buget (iar cu reducerile de Black Friday nu va lăsa nici măcar o zgârietură) sau o geantă de voiaj de la brandurile care sunt definite de lux. Iar aici vei simți și mai puternic reducerile, deoarece sunt procentuale.

Ți-ai dorit dintotdeauna o geantă de voiaj de la un brand anume, dar bugetul te-a reținut?

Acum este momentul să faci achiziția mult visată. Plus că dacă este o geantă de voiaj scumpă s-ar putea să reziste mai mult. Asta dacă nu ești pasionat(ă) de modă și le schimbi des. Indiferent de motiv, reducerile de Black Friday sunt de partea ta. Să ai în vedere și dimensiunile, pentru a evita surprizele neplăcute de la check-in, chiar dacă producătorii s-au gândit deja la asta.

Cât despre trolere, aici discuția este puțin mai complexă. Bagajul de mână este mult mai restricționat decât cel de cală, așa că nu vei lua prea multe lucruri cu tine. La trolerul care va ajunge în cală în schimb, calculele trebuiesc făcute mai bine. Ideal ar fi un troler din carbon, pentru greutate scăzută, dar aici intervine discuția cu prețul. Sau mai bine zis intervenea, pentru că suntem de Black Friday. Apoi mai vine discuția despre mâner, cât de extensibil este, de câte roți dispune trolerul, etc.

Cred că vom avea nevoie de o vacanță după ce ne decidem asupra trolerului. Până atunci, te încurajăm cu cele mai mari reduceri la ora actuală, numai de Black Friday.