Anvelope Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Anvelope Black Friday 2020

Magazinele partnere Black Friday s-au pus ├«n mi╚Öcare pentru a ├«╚Ťi oferi trac╚Ťiunea de care ai nevoie pentru a face alegerea corect─â pentru ma╚Öina ta.

Branduri de Anvelope Black Friday 2020

Anvelopele sunt unele din cele mai importante elemente ale unei mașini. De aceea, nu ne-am permis să convocăm decât cei mai buni producători din domeniu.

Reduceri Anvelope Black Friday 2020

Am redus doar pre╚Ťurile, nu ╚Öi calitatea. C├ót despre stoc, din contr─â, l-am m─ârit astfel ├«nc├ót s─â cumperi anvelope pentru toate anotimpurile ╚Öi toate situa╚Ťiile.

Despre anvelope.

Chiar dacă știm că iarna punem anvelope de iarnă iar în afara iernii punem anvelope de vară, este important să știm caracteristicile fiecăreia.

Anvelopele de var─â sunt cele mai frecvent ├«nt├ólnite anvelope. Sunt mult mai tari dec├ót cele de iarn─â ╚Öi sunt construite pentru a rezista ╚Öi la temperaturile ridicate ale asfaltului (peste 50 de grade). Sunt mai line ╚Öi mai prietenoase cu consumul de carburant, dar totu╚Öi sunt ineficiente iarna ╚Öi destul de slabe pe ploaie. Produc─âtorii de top au reu╚Öit s─â reduc─â din handicapul pe ploaie, dar pentru iarn─â nu se recomand─â s─â le folosim. Nu avem nici aderen╚Ť─â, nici for╚Ť─â de fr├ónare.

Un caz special ├«l reprezint─â anvelopele cu profilul ├«n V, care sunt dedicate unui stil de condus mai sportiv. Cu o durat─â de via╚Ť─â mai mic─â ╚Öi cu un pre╚Ť pe m─âsur─â, anvelopele ├«n V sunt visul oric─ârui pasionat de senza╚Ťii tari la volan.

Anvelopele de iarn─â sunt opusul celor de var─â. Sunt mai moi ╚Öi func╚Ťioneaz─â cel mai bine la temperature mai mici de 7 grade Celsius. Spre deosebire de cele de var─â, ele pot fi folosite ╚Öi ├«n afar─â sezonului cald, doar c─â for╚Ťa de fr├ónare va fi redus─â, consumul de carburant va fi mai mare iar uzura va fi accentuat─â.

Am crede c─â am face o afacere bun─â cump─âr├ónd anvelope mixte, dar s─â fie oare acesta adev─ârul? Adev─ârul este c─â sunt un compromis ├«ntre ambele tipuri de anvelope, f─âr─â s─â exceleze la nici unul din anotimpuri. Chiar produc─âtorii ne sf─âtuiesc c─â aceste anvelope sunt bune pentru condi╚Ťii de ploaie ╚Öi ninsoare modest─â, dar pentru o iarn─â ca ├«n pove╚Öti se recomand─â s─â trecem la anvelopele de iarn─â.

Anvelopele run-flat sunt o categorie special─â de anvelope ╚Öi ne salveaz─â par╚Ťial din stresul cauzat de fenomenul temut numit pan─â. Majoritatea anvelopelor run-flat vor continua s─â mearg─â 100-150km cu pan─â, d├óndu-ne r─âgaz p├ón─â la prima vulcanizare. Dezavantajul acestor anvelope ├«n schimb ├«l reprezint─â at├ót pre╚Ťul c├ót ╚Öi faptul c─â nu sunt at├ót de comfortabile. Dar poate fi un compromis pe care mul╚Ťi ├«l accept─â, doar c─â s─â scape de stresul cricului ╚Öi al sunatului la tract─âri.

Ultima categorie o reprezint─â anvelopele off-road : Mari, adaptate pentru terenul cu adev─ârat accidentat, anvelopele off-road au un cost pe m─âsur─â dar ne ╚Öi permit s─â mergem cu ele oriunde. O ma╚Öin─â de teren f─âr─â aceste anvelope nu va putea s─â mearg─â prea departe pe c─ârarea neasfaltat─â. Pe l├óng─â dezavantajul costului, aceste anvelople nu sunt prea bune pe asfalt, resim╚Ťind fiecare d├ómb, dar ╚Öi uz├ónd fr├ónele mult mai repede.

Acum c─â am ╚Ťinut un mic curs introductiv ├«n lumea anvelopelor, mai r─âm├óne doar s─â alege╚Ťi anvelopele mult dorite.