Patine cu rotile Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Patine cu rotile Black Friday 2024

Deschidem porțile la distracție în magazinele partenere campaniei Black Friday. Nu avem pavajul cauciucat garantat, dar putem garanta pentru un număr mare de parteneri.

Reduceri Patine cu rotile Black Friday 2024

Reduceri mari pentru articole mici. Mici, dar distractive. Așa că încalță patinele virtuale și distrează-te în magazinele partenere Black Friday.

Branduri de Patine cu rotile Black Friday 2024

Dacă ești la nivel avansat, vei ști exact unde să cauți, la fel cum vei recunoaște și brandurile consacrate, pe care le-am adunat aici. Iar dacă ești la nivel începător, nu este nicio problemă. Tot i-am adunat pe cei mai buni.

La ce trebuie să mă uit la patine cu rotile?

La tipul de patine și de role. Iar partenerii noștri de Black Friday au pregătit de toate pentru toți.

Începem cu cei mici, pentru că știm că ei nu au răbdare. De aceea le putem cumpăra niște ghete cu role și îi putem trimite la plimbare – la propriu. Ghetele cu role sunt speciale, având incorporată 1 sau 2 role – celebrele ghete Heely. Avantajul acestora este că nu sunt niște role adevărate, ci mai degrabă role pentru începători și nu oferă posibilitatea de a prinde viteze cu adevărat periculoase. Mai mult decât atât, rolele sunt detașabile, oferind posibilitatea ca ghetele să fie folosite și în mod normal. Am făcut economie atât la numărul de ghete cât și la numărul de articole pe care va trebui să le cărăm în parc, tot noi părinții evident.

Dacă totuși cei mici încă sunt în fața laptopului pentru că vor ceva mai intens decât ghetele Heely, există nivelul următor – rolele Rookie. Mai simplu spus, acele role pentru începători care au 4 roți și o frână în fața acestora. Cu ghete de dimesiuni adjustabile și cu role care pot fi înlocuite oricând, rolele de tip Rookie pot fi soluția pentru cei mici care vor să devină mari în ale patinajului cu role.

Apoi trecem la patinele cu rotile normale, pentru cei suficienți de curajoși. Clasice și mai rapide, patinele cu role în linie au făcut parte din copilăria multora dintre noi. De asemenea, sunt și cele mai accesibile role și au la dispoziție tot timpul piese de schimb (cum ar fi role sau rulmenți). Mai mult decât atât, partenerii noștri oferă și role 2 în 1, putând atașa ori rolele în linie, ori patine, astfel încât să fie utilizabile tot timpul anului.

Totuși, chiar dacă totul sună bine și frumos, trebuie să îți reamintim de faptul că aceste role, în special cele în linie, au nevoie neapărată de echipament de protecție.

Dacă te-ai dat vreodată cu rolele, probabil că te-ai lovit. Iar dacă nu ai căzut niciodată pe cimentul din parc, nu este cazul să citești mai jos.

Totuși, dacă te-ai julit după ce ai căzut pe asfalt înseamnă că ți-ai fi dorit ca în acel moment să fi avut o cotieră sau o genunchieră. Acum este momentul, atât pentru tine cât și pentru copilul tău, să cumpărați echipamentul întreg ( cotieră, genunchieră, cască etc) și să profitați de Black Friday. Da, am zis să cumpărați echipamentul atât pentru tine cât și pentru cei mici, deoarece rolele sunt o activitate pe care o putem face cu mare drag, indiferent de vârstă, poate de vreme.

Am mai menționat și de faptul că poți cumpăra și huse pentru role? Sau deja ai luat copilul de mână și căutați cele mai tari role?