Baterii externe Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Baterii externe Black Friday 2024

Acolo unde majoritatea campaniilor de Black Friday se opresc, noi abia începem încălzirea. Nu de alta, dar la câte magazine partenere avem, autonomia este garantată.

Reduceri Baterii externe Black Friday 2024

Reduceri de prețuri pentru autonomie crescută. Toate pentru ca tu să nu fii deranjat(ă) de procentajul de baterie al telefonului. Numele nostru mic este Eficiență. Asta pentru că numele nostru mare este Reduceri.

Branduri de Baterii externe Black Friday 2024

Majoritatea brandurilor și-au dezvoltat și baterii externe pentru telefoanelor lor. Altele au creat baterii externe universale. Dar absolut toate au venit pregătite pentru o sesiune extra-lungă de reduceri de Black Friday.

Telefonul mobil este o parte integrantă a vieții tale? Vrei să te bucuri de toate abilitățile telefonului, dar bateria telefonului te lasă profund neimpresionat(ă)? Ai de plecat la drum lung iar priza de la mașină este ocupată de GPS? Atunci bateria externă reprezintă răspunsul la aceste întrebări.

De ce să cumperi o baterie externă de Black Friday?

Mai bine am reformula întrebarea și am spune de ce să nu cumperi o baterie externă de Black Friday? Mai ales cu performanțelor lansărilor din 2017. Telefoane care vin cu tehnologii care sfidează imaginația, cu aplicații care mai de care mai diverse. Dar toată această putere și abilitate vine cu un preț, sub forma unui consum de energie pe măsură. Chiar dacă telefoanele moderne sunt optimizate pentru a avea o autonomie cât mai mare, bateriile încă nu pot rezista internetului. La fel cum și noi nu putem rezista tentației internetului (mai ales dacă este wi-fi).

Chiar dacă abia am cumpărat telefonul iar bateria este fenomenală, randamentul acesteia va scădea în timp. Iar dacă suntem plecați în oraș pentru o perioadă mai lungă de timp și nu avem încărcătorul la noi sau nu avem o priză prin preajmă, atunci s-ar putea să avem parte de surpriza neplăcută din partea telefonului care se va închide. Așa că este bine întotdeauna să avem o rezervă la noi. Ce rezervă mai bună poate fi decât o baterie externă? Cu o putere suficientă încât să asigure minim 2 încărcări de la 0 la 100%, vei fi pregătit(ă) pentru situația în care bateria va fi pe roșu sau pentru momentul când cineva întreabă dacă are cineva un încărcător. Cu siguranță toți am auzit pe cineva, măcar o dată, care să întrebe dacă are cineva un încărcător. Cu o conectare simplă prin USB, aproape toată lumea va putea beneficia de o viață extinsă a telefonului, măcar cu un ciclu complet de încărcare. Iar dacă bateria se va descărca, nu este nicio problemă, o putem pune seara la încărcat. Cât despre descărcat, cantitatea de energie este neglijabilă atâta timp cât nu alimentează.

Trăim vremuri în care telefoanele mobile devin din ce în ce mai performante iar bateriile standard încep să nu mai facă față. Chiar dacă pe specificații scrie o autonomie de 10 ore, realitatea o știi și tu. Însuși producătorii au recunoscut acest lucru, astfel încât unele telefoane vin cu opțiunea unei baterii externe incorporate. Știm, nu este cea mai estetică adiție la telefonul tău, dar cu siguranță este o adiție esențială.

Iar dacă ai de gând să pleci la drum lung cu mașina și consideri un telefon la fel de capabil ca un GPS (deși nu este), atunci bateria externă devine obligatorie. Plus că pe aceasta o poți încărca și la priza mașinii, atâta timp cât ai compatibilitate USB. Și cu siguranță cineva va întreba dacă are cineva un încărcător sau va cere bateria externă direct. Mai ales dacă avem copii mici care stau pe tabletă. Pe deoparte, cu atât stă mai mult pe tabletă cu atât va fi mai liniște pe parcusul drumului.

Considerând toți acești factori, mai ai nevoie de o motivație pentru a cumpăra o baterie externă? Ceva ce era privit ca un moft acum câțiva ani astăzi devine o necesitate. De aceea și reducerile de Black Friday aduc prețurile în zona accesibilității, pentru ca toată lumea să se poate bucura de o autonomie crescută a electronicelor.