Baterii externe Black Friday 2022 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Baterii externe Black Friday 2022

Acolo unde majoritatea campaniilor de Black Friday se opresc, noi abia începem încălzirea. Nu de alta, dar la câte magazine partenere avem, autonomia este garantată.

Reduceri Baterii externe Black Friday 2022

Reduceri de pre╚Ťuri pentru autonomie crescut─â. Toate pentru ca tu s─â nu fii deranjat(─â) de procentajul de baterie al telefonului. Numele nostru mic este Eficien╚Ť─â. Asta pentru c─â numele nostru mare este Reduceri.

Branduri de Baterii externe Black Friday 2022

Majoritatea brandurilor și-au dezvoltat și baterii externe pentru telefoanelor lor. Altele au creat baterii externe universale. Dar absolut toate au venit pregătite pentru o sesiune extra-lungă de reduceri de Black Friday.

Telefonul mobil este o parte integrant─â a vie╚Ťii tale? Vrei s─â te bucuri de toate abilit─â╚Ťile telefonului, dar bateria telefonului te las─â profund neimpresionat(─â)? Ai de plecat la drum lung iar priza de la ma╚Öin─â este ocupat─â de GPS? Atunci bateria extern─â reprezint─â r─âspunsul la aceste ├«ntreb─âri.

De ce s─â cumperi o baterie extern─â de Black Friday?

Mai bine am reformula ├«ntrebarea ╚Öi am spune de ce s─â nu cumperi o baterie extern─â de Black Friday? Mai ales cu performan╚Ťelor lans─ârilor din 2017. Telefoane care vin cu tehnologii care sfideaz─â imagina╚Ťia, cu aplica╚Ťii care mai de care mai diverse. Dar toat─â aceast─â putere ╚Öi abilitate vine cu un pre╚Ť, sub forma unui consum de energie pe m─âsur─â. Chiar dac─â telefoanele moderne sunt optimizate pentru a avea o autonomie c├ót mai mare, bateriile ├«nc─â nu pot rezista internetului. La fel cum ╚Öi noi nu putem rezista tenta╚Ťiei internetului (mai ales dac─â este wi-fi).

Chiar dac─â abia am cump─ârat telefonul iar bateria este fenomenal─â, randamentul acesteia va sc─âdea ├«n timp. Iar dac─â suntem pleca╚Ťi ├«n ora╚Ö pentru o perioad─â mai lung─â de timp ╚Öi nu avem ├«nc─ârc─âtorul la noi sau nu avem o priz─â prin preajm─â, atunci s-ar putea s─â avem parte de surpriza nepl─âcut─â din partea telefonului care se va ├«nchide. A╚Öa c─â este bine ├«ntotdeauna s─â avem o rezerv─â la noi. Ce rezerv─â mai bun─â poate fi dec├ót o baterie extern─â? Cu o putere suficient─â ├«nc├ót s─â asigure minim 2 ├«nc─ârc─âri de la 0 la 100%, vei fi preg─âtit(─â) pentru situa╚Ťia ├«n care bateria va fi pe ro╚Öu sau pentru momentul c├ónd cineva ├«ntreab─â dac─â are cineva un ├«nc─ârc─âtor. Cu siguran╚Ť─â to╚Ťi am auzit pe cineva, m─âcar o dat─â, care s─â ├«ntrebe dac─â are cineva un ├«nc─ârc─âtor. Cu o conectare simpl─â prin USB, aproape toat─â lumea va putea beneficia de o via╚Ť─â extins─â a telefonului, m─âcar cu un ciclu complet de ├«nc─ârcare. Iar dac─â bateria se va desc─ârca, nu este nicio problem─â, o putem pune seara la ├«nc─ârcat. C├ót despre desc─ârcat, cantitatea de energie este neglijabil─â at├óta timp c├ót nu alimenteaz─â.

Tr─âim vremuri ├«n care telefoanele mobile devin din ce ├«n ce mai performante iar bateriile standard ├«ncep s─â nu mai fac─â fa╚Ť─â. Chiar dac─â pe specifica╚Ťii scrie o autonomie de 10 ore, realitatea o ╚Ötii ╚Öi tu. ├Änsu╚Öi produc─âtorii au recunoscut acest lucru, astfel ├«nc├ót unele telefoane vin cu op╚Ťiunea unei baterii externe incorporate. ╚śtim, nu este cea mai estetic─â adi╚Ťie la telefonul t─âu, dar cu siguran╚Ť─â este o adi╚Ťie esen╚Ťial─â.

Iar dac─â ai de g├ónd s─â pleci la drum lung cu ma╚Öina ╚Öi consideri un telefon la fel de capabil ca un GPS (de╚Öi nu este), atunci bateria extern─â devine obligatorie. Plus c─â pe aceasta o po╚Ťi ├«nc─ârca ╚Öi la priza ma╚Öinii, at├óta timp c├ót ai compatibilitate USB. ╚śi cu siguran╚Ť─â cineva va ├«ntreba dac─â are cineva un ├«nc─ârc─âtor sau va cere bateria extern─â direct. Mai ales dac─â avem copii mici care stau pe tablet─â. Pe deoparte, cu at├ót st─â mai mult pe tablet─â cu at├ót va fi mai lini╚Öte pe parcusul drumului.

Consider├ónd to╚Ťi ace╚Öti factori, mai ai nevoie de o motiva╚Ťie pentru a cump─âra o baterie extern─â? Ceva ce era privit ca un moft acum c├ó╚Ťiva ani ast─âzi devine o necesitate. De aceea ╚Öi reducerile de Black Friday aduc pre╚Ťurile ├«n zona accesibilit─â╚Ťii, pentru ca toat─â lumea s─â se poate bucura de o autonomie crescut─â a electronicelor.