Baterii externe Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Telefonul mobil este o parte integrant─â a vie╚Ťii tale? Vrei s─â te bucuri de toate abilit─â╚Ťile telefonului, dar bateria telefonului te las─â profund neimpresionat(─â)? Ai de plecat la drum lung iar priza de la ma╚Öin─â este ocupat─â de GPS? Atunci bateria extern─â reprezint─â r─âspunsul la aceste ├«ntreb─âri.

De ce s─â cumperi o baterie extern─â de Black Friday?

Mai bine am reformula ├«ntrebarea ╚Öi am spune de ce s─â nu cumperi o baterie extern─â de Black Friday? Mai ales cu performan╚Ťelor lans─ârilor din 2017. Telefoane care vin cu tehnologii care sfideaz─â imagina╚Ťia, cu aplica╚Ťii care mai de care mai diverse. Dar toat─â aceast─â putere ╚Öi abilitate vine cu un pre╚Ť, sub forma unui consum de energie pe m─âsur─â. Chiar dac─â telefoanele moderne sunt optimizate pentru a avea o autonomie c├ót mai mare, bateriile ├«nc─â nu pot rezista internetului. La fel cum ╚Öi noi nu putem rezista tenta╚Ťiei internetului (mai ales dac─â este wi-fi).

Chiar dac─â abia am cump─ârat telefonul iar bateria este fenomenal─â, randamentul acesteia va sc─âdea ├«n timp. Iar dac─â suntem pleca╚Ťi ├«n ora╚Ö pentru o perioad─â mai lung─â de timp ╚Öi nu avem ├«nc─ârc─âtorul la noi sau nu avem o priz─â prin preajm─â, atunci s-ar putea s─â avem parte de surpriza nepl─âcut─â din partea telefonului care se va ├«nchide. A╚Öa c─â este bine ├«ntotdeauna s─â avem o rezerv─â la noi. Ce rezerv─â mai bun─â poate fi dec├ót o baterie extern─â? Cu o putere suficient─â ├«nc├ót s─â asigure minim 2 ├«nc─ârc─âri de la 0 la 100%, vei fi preg─âtit(─â) pentru situa╚Ťia ├«n care bateria va fi pe ro╚Öu sau pentru momentul c├ónd cineva ├«ntreab─â dac─â are cineva un ├«nc─ârc─âtor. Cu siguran╚Ť─â to╚Ťi am auzit pe cineva, m─âcar o dat─â, care s─â ├«ntrebe dac─â are cineva un ├«nc─ârc─âtor. Cu o conectare simpl─â prin USB, aproape toat─â lumea va putea beneficia de o via╚Ť─â extins─â a telefonului, m─âcar cu un ciclu complet de ├«nc─ârcare. Iar dac─â bateria se va desc─ârca, nu este nicio problem─â, o putem pune seara la ├«nc─ârcat. C├ót despre desc─ârcat, cantitatea de energie este neglijabil─â at├óta timp c├ót nu alimenteaz─â.

Tr─âim vremuri ├«n care telefoanele mobile devin din ce ├«n ce mai performante iar bateriile standard ├«ncep s─â nu mai fac─â fa╚Ť─â. Chiar dac─â pe specifica╚Ťii scrie o autonomie de 10 ore, realitatea o ╚Ötii ╚Öi tu. ├Änsu╚Öi produc─âtorii au recunoscut acest lucru, astfel ├«nc├ót unele telefoane vin cu op╚Ťiunea unei baterii externe incorporate. ╚śtim, nu este cea mai estetic─â adi╚Ťie la telefonul t─âu, dar cu siguran╚Ť─â este o adi╚Ťie esen╚Ťial─â.

Iar dac─â ai de g├ónd s─â pleci la drum lung cu ma╚Öina ╚Öi consideri un telefon la fel de capabil ca un GPS (de╚Öi nu este), atunci bateria extern─â devine obligatorie. Plus c─â pe aceasta o po╚Ťi ├«nc─ârca ╚Öi la priza ma╚Öinii, at├óta timp c├ót ai compatibilitate USB. ╚śi cu siguran╚Ť─â cineva va ├«ntreba dac─â are cineva un ├«nc─ârc─âtor sau va cere bateria extern─â direct. Mai ales dac─â avem copii mici care stau pe tablet─â. Pe deoparte, cu at├ót st─â mai mult pe tablet─â cu at├ót va fi mai lini╚Öte pe parcusul drumului.

Consider├ónd to╚Ťi ace╚Öti factori, mai ai nevoie de o motiva╚Ťie pentru a cump─âra o baterie extern─â? Ceva ce era privit ca un moft acum c├ó╚Ťiva ani ast─âzi devine o necesitate. De aceea ╚Öi reducerile de Black Friday aduc pre╚Ťurile ├«n zona accesibilit─â╚Ťii, pentru ca toat─â lumea s─â se poate bucura de o autonomie crescut─â a electronicelor.