iMac Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu iMac Black Friday 2024

Chiar dacă vorbim despre un singur produs, magazinele partenere s-au anunțat în număr mare, cu un stoc pe măsură. Iar pentru că suntem de Black Friday, magazinele noastre partenere celebrează tehnologia doar cu cele mai noi lansări.

Reduceri iMac Black Friday 2024

Având în vedere prețul considerabil al unui iMac, reducerile de Black Friday nu pot fi decât binevenite. Dar aceste prețuri considerabil se datorează calității superioare a tuturor componentelor care alcătuiesc faimosul iMac.

Branduri de iMac Black Friday 2024

Un singur brand, un singur desktop. Mai are nevoie de prezentare? Chiar și dacă ar avea nevoie de prezentare, designul acestuia face prezentarea singur. Nu mai are nevoie de noi, sau de cuvinte.

Urmărește campania de Black Friday în format 5K, cu un iMac pe măsură.

Un desktop care să stea deasupra competiției, cu eleganță, stil și personalitate. Nu ai cum să îl ratezi. Nici noi nu am avut cum să ratăm o asemenea intrate în cadrul campaniei de Black Friday.

În fapt, toată povestea Apple începe cu iMac-ul, în 1998. Pe atunci încă purta sigla Macintosh și chiar dacă nu a avut un succes uriaș inițial, iMac-ul a evoluat în desktop-ul ultra performant de astăzi. Unul dintre momentele pivotale din istoria iMac-ului în schimb a fost trecerea de la colaborare cu IBM la colaborarea cu cei de la Intel în 2005, trecând astfel desktopurile iMac pe procesoare Intel Core, procesoare care sunt folosite și astăzi, cu îmbunătățirile de rigoare.

De ce un iMac?

Înainte de a vorbi doar despre calitatea produselor Apple, trebuie să știi că treaba este mai complexă și mai profesionistă decât pare. Așa că trebuie neapărat să vorbim despre ele.

În primul rând vorbim despre iMac simplu sau iMac Pro. Avantajul lor este că sunt împărțite în 3 modele de bază, iar apoi vine posibilitatea de personalizare.

Modelul de bază este iMac de 21.5 inch, dimensiune standard introdusă din 2009 și până în prezent, la fel cum și procesorul de bază este din generația Intel Core i5. Aceasta este baza iMac-ului, după care urmează personalizările și creșterile de performanță. Fie că vorbim despre diagonală sau despre puterea procesorului, este doar o chestiune de preferințe și de buget.

De fapt, aici sunt diferențele principale între modele: Avem iMac 21.5 și iMac 27, care reprezintă diagonala desktopului. Ca să mai menționăm despre fabuloasa tehnologie Retina 5K HD, un display spectaculos care a fost gândit special pentru cei care lucrează în domeniul foto/video, oferind posibilități de editare net superioare oricărui alt desktop. Ce este atât de special la tehnologia Retina? Trebuie doar să te uiți la un asemenea display și vei observa diferența. De fapt, nu vei observa pixelii, totul având un aspect fluent și natural.

O altă particularitate, introdusă tot în 2010 o reprezintă posibilitatea de a opta pentru procesoarele din generația Intel Core i7, deși opțiunea este valabilă doar pentru modelele mari, cu diagonala de 27.

Ce mai putem spune despre procesoare?

Procesoare foarte performante de altfel, iar aici la fel este o discuție de buget și de necesitate. Ele oricum sunt revizuite și îmbunătățite în fiecare de către Intel, iar iMac-ul se bucură de aceste îmbunătățiri la fiecare lansare. Dacă nu ai lucrezi cu programe intensive cum ar fi AutoCAD, atunci ar trebui să mergi pe un procesor i7. Dar doar în aceste situații. În rest, pentru utilizatorii normali sau care nu folosesc programe specializate, procesoarele i5 fac față  cu brio oricărei situații.

La fel cum și reducerile noastre de Black Friday sunt făcute să facă față cu brio acesti provocări, în special atunci când vorbim de articole scumpe, cum este gama de desktopuri iMac. Indiferent dacă lucrezi în domeniul foto/video sau nu, sau poate că ești pasionat(ă) de tehnologie sau poate că pui foarte mare preț pe calitatea display-ului. Sau poate toate 3. iMac le înglobează pe toate, conducând progresul în materie de desktopuri în fiecare an, cu fiecare lansare. Nu trebuie să te mai complici cu specificațiile tehnice, experții Apple s-au gândit deja la ele pentru tine.

La fel cum nu trebuie să te mai complici cu calcularea bugetului, reducerile de Black Friday s-au gândit deja la prețuri.