iMac Black Friday 2019 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu iMac Black Friday 2019

Chiar dac─â vorbim despre un singur produs, magazinele partenere s-au anun╚Ťat ├«n num─âr mare, cu un stoc pe m─âsur─â. Iar pentru c─â suntem de Black Friday, magazinele noastre partenere celebreaz─â tehnologia doar cu cele mai noi lans─âri.

Branduri de iMac Black Friday 2019

Un singur brand, un singur desktop. Mai are nevoie de prezentare? Chiar și dacă ar avea nevoie de prezentare, designul acestuia face prezentarea singur. Nu mai are nevoie de noi, sau de cuvinte.

Reduceri iMac Black Friday 2019

Av├ónd ├«n vedere pre╚Ťul considerabil al unui iMac, reducerile de Black Friday nu pot fi dec├ót binevenite. Dar aceste pre╚Ťuri considerabil se datoreaz─â calit─â╚Ťii superioare a tuturor componentelor care alc─âtuiesc faimosul iMac.

Urmărește campania de Black Friday în format 5K, cu un iMac pe măsură.

Un desktop care s─â stea deasupra competi╚Ťiei, cu elegan╚Ť─â, stil ╚Öi personalitate. Nu ai cum s─â ├«l ratezi. Nici noi nu am avut cum s─â rat─âm o asemenea intrate ├«n cadrul campaniei de Black Friday.

├Än fapt, toat─â povestea Apple ├«ncepe cu iMac-ul, ├«n 1998. Pe atunci ├«nc─â purta sigla Macintosh ╚Öi chiar dac─â nu a avut un succes uria╚Ö ini╚Ťial, iMac-ul a evoluat ├«n desktop-ul ultra performant de ast─âzi. Unul dintre momentele pivotale din istoria iMac-ului ├«n schimb a fost trecerea de la colaborare cu IBM la colaborarea cu cei de la Intel ├«n 2005, trec├ónd astfel desktopurile iMac pe procesoare Intel Core, procesoare care sunt folosite ╚Öi ast─âzi, cu ├«mbun─ât─â╚Ťirile de rigoare.

De ce un iMac?

Înainte de a vorbi doar despre calitatea produselor Apple, trebuie să știi că treaba este mai complexă și mai profesionistă decât pare. Așa că trebuie neapărat să vorbim despre ele.

├Än primul r├ónd vorbim despre iMac simplu sau iMac Pro. Avantajul lor este c─â sunt ├«mp─âr╚Ťite ├«n 3 modele de baz─â, iar apoi vine posibilitatea de personalizare.

Modelul de baz─â este iMac de 21.5 inch, dimensiune standard introdus─â din 2009 ╚Öi p├ón─â ├«n prezent, la fel cum ╚Öi procesorul de baz─â este din genera╚Ťia Intel Core i5. Aceasta este baza iMac-ului, dup─â care urmeaz─â personaliz─ârile ╚Öi cre╚Öterile de performan╚Ť─â. Fie c─â vorbim despre diagonal─â sau despre puterea procesorului, este doar o chestiune de preferin╚Ťe ╚Öi de buget.

De fapt, aici sunt diferen╚Ťele principale ├«ntre modele: Avem iMac 21.5 ╚Öi iMac 27, care reprezint─â diagonala desktopului. Ca s─â mai men╚Ťion─âm despre fabuloasa tehnologie Retina 5K HD, un display spectaculos care a fost g├óndit special pentru cei care lucreaz─â ├«n domeniul foto/video, oferind posibilit─â╚Ťi de editare net superioare oric─ârui alt desktop. Ce este at├ót de special la tehnologia Retina? Trebuie doar s─â te ui╚Ťi la un asemenea display ╚Öi vei observa diferen╚Ťa. De fapt, nu vei observa pixelii, totul av├ónd un aspect fluent ╚Öi natural.

O alt─â particularitate, introdus─â tot ├«n 2010 o reprezint─â posibilitatea de a opta pentru procesoarele din genera╚Ťia Intel Core i7, de╚Öi op╚Ťiunea este valabil─â doar pentru modelele mari, cu diagonala de 27.

Ce mai putem spune despre procesoare?

Procesoare foarte performante de altfel, iar aici la fel este o discu╚Ťie de buget ╚Öi de necesitate. Ele oricum sunt revizuite ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťite ├«n fiecare de c─âtre Intel, iar iMac-ul se bucur─â de aceste ├«mbun─ât─â╚Ťiri la fiecare lansare. Dac─â nu ai lucrezi cu programe intensive cum ar fi AutoCAD, atunci ar trebui s─â mergi pe un procesor i7. Dar doar ├«n aceste situa╚Ťii. ├Än rest, pentru utilizatorii normali sau care nu folosesc programe specializate, procesoarele i5 fac fa╚Ť─â ┬ácu brio oric─ârei situa╚Ťii.

La fel cum ╚Öi reducerile noastre de Black Friday sunt f─âcute s─â fac─â fa╚Ť─â cu brio acesti provoc─âri, ├«n special atunci c├ónd vorbim de articole scumpe, cum este gama de desktopuri iMac. Indiferent dac─â lucrezi ├«n domeniul foto/video sau nu, sau poate c─â e╚Öti pasionat(─â) de tehnologie sau poate c─â pui foarte mare pre╚Ť pe calitatea display-ului. Sau poate toate 3. iMac le ├«nglobeaz─â pe toate, conduc├ónd progresul ├«n materie de desktopuri ├«n fiecare an, cu fiecare lansare. Nu trebuie s─â te mai complici cu specifica╚Ťiile tehnice, exper╚Ťii Apple s-au g├óndit deja la ele pentru tine.

La fel cum nu trebuie s─â te mai complici cu calcularea bugetului, reducerile de Black Friday s-au g├óndit deja la pre╚Ťuri.