Cabine dus Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Ești pe fugă și ai nevoie de o cabină de duș nouă?

Bun venit la campania de Black Friday, cu reduceri proaspete și cu scoturi înnoite. Totul pentru a o baie completă, care să te facă să te simți ca acasă, chiar și atunci când ai la dispoziție doar 5 minute.

Ai nevoie de ceva practic, pentru că un duș nu vorbește despre relaxare pe cât vorbește despre eficiență? Sau poate că ai ridicat o vilă cu mai multe etaje și vrei la un etaj duș și la un etaj cadă? Ai o pensiune pe care vrei să o modernizezi? Vrei să ai parte de cea mai comfortabilă și relaxantă experiență chiar și atunci când faci duș? Orice pretenții și așteptări ai de la o cabină de duș, magazinele noastre partenere au venit cu un stoc impresionant.

Tot ce trebuie să faci tu este să cauți dimensiunea, forma, materialul, culoarea și capacitatea.

De preț ne-am ocupat noi deja.

Dimensiunea trebuie să fie bine gândită, în funcție de mărimea băii dar și de cât de des îl vei utiliza. O baie care déjà dispune de o cadă și care ar primi cabina de duș ca pe un articol secundar, nu va avea nevoie de dimensiuni impresionante. Asta depinde evident de mărimea băii și de tine, dar trebuie să iei în considerare ca să nu supra-încarci baia. Sau să nu fie prea mică, ca să stai înghesuit(ă). În orice caz, datele tehnice ale fiecărui articol prezintă în detaliu și dimensiunea efectivă.

Forma poate să fie simplă, clasică, dreptunghiulară, sau poate să ia orice formă vrei tu. La urma urmei, tu trebuie să te simți bine, pentru că vei folosi această cabină de duș pentru anii care urmează. Singura restricție este dată de materialul de construcție, dar nici acesta nu este un impediment drastic în calea imaginației tale.

Materialul este unul din cele mai personalizabile aspecte atunci când vine vorba de cabina de duș. Poți merge pentru sticlă transparentă pentru a oferi un aspect elegant băii, sau poți merge pe aluminiu pentru a oferi modernitate. Sau poate dorești un aspect opulent dat de sticlă opacă. Sau poate vrei un aspect clasic și eficient, dat de o ușă glisantă din sticlă. O cabină de duș cu ușă glisantă vine și cu aspectul dimensiunii, fiind de departe cel mai compact design.

Dacă ai doar o cadă dar totuși te uiți peste această secțiune, există soluție și pentru tine: cadrul de duș incorporabil peste cadă. Sau poate o cabină de duș cu mai multe intrări? Sau poate o cabină de duș fără nicio intrare, separată de restul băii doar de un perete.

Am înțeles, ne vom opri la a enumera stilurile prin care poți să îți personalizezi cabina de duș, te lăsăm pe tine să analizezi restul.

Culoarea nu mai are nevoie de nicio introducere, cu singura mențiune fiind faptul că nu se aplică pentru cabinele de duș din sticlă. În rest, te invităm la un duș de culori.

Înainte de a încheia, te invităm să accesezi și rubrica de accesorii, unde posibilitățile de personalizare sunt mai multe decât cabinele de duș în sine. Dacă ai nevoie de muzică și o ploaie de culoare în cabina de duș, noi îți urăm bine venit pe site și te invităm să te bucuri de reducerile noastre substanțiale.