FLANCO Black Friday 2019 • Ce reduceri te asteapta!

Black Friday la Flanco: reduceri și oferte record!

Black Friday, evenimentul mult așteptat de toți românii pe perioada întregului an, vine cu surprize și din partea binecunoscutului retailer Flanco! Telefoane, laptopuri dar și electrocasnice reduse cu procente amețitoare își așteaptă cuminți clienții în rafturile magazinelor offline, dar mai ales online. Ca și în anii trecuți, marii retaileri ne-au obișnuit cu mai multe zile de reducere cu ocazia Black Friday, iar Flanco nu face excepție.

Pentru că cererea este imensă, însă și oferta la fel, Flanco a început reducerile de Black Friday din timp, iar acestea nu se vor termina odată cu data oficială a campaniei, ci vor continua în mai multe runde! Așadar, nu-ți face griji! Stocurile sunt suficiente pentru toată lumea, pentru toate buzunarele și toate preferințele!

Când începe și cât durează campania Black Friday Flanco?

Anul trecut, Flanco a menținut reducerile cu ocazia Black Friday aproape întreaga lună noiembrie. Astfel, de pe 1 și până pe 20 de noiembrie, atât magazinul online cât și cele fizice au avut prețuri promoționale sub eticheta Black Friday.

De Black Friday, Flanco a listat prețuri reduse la electrocasnice și alte produse de profil încă din data de 27 octombrie, iar retailerul anunță promoții până pe 19 noiembrie! Așadar, startul timpuriu nu poate decât să ne bucure și să ne dea răgazul suficient pentru a face cele mai calculate achiziții de Black Friday.

Oferte de Black Friday la Flanco!

Vestea bună de Black Friday este că Flanco a pregătit un stoc impresionant! Nu mai puțin de 385.000 de produse vor intra în campania de reduceri ce va fi activată toate cele 123 de magazine. Mai mult decât atât, retailerul anunță reduceri ce vor atinge și pragul de 80%! CEO-ul Flanco explică pe larg viziunea Flanco în ceea ce privește campania de Black Friday:

“Anul trecut, marii retaileri internaționali au sărbătorit cel mai mare eveniment de shopping al anului, la fel ca noi, timp de o lună. Pentru că ne dorim ca toți clienții noștri să aibă suficient timp la dispoziție să-și aleagă produsele de care au nevoie, am decis să urmăm calendarul și în acest an. Este adevărat că Black Friday este sărbătoarea reducerilor la cele mai dorite produse, dar livrarea lor la timp și în condiții bune e la fel de importantă. Odată ce am extins perioada reducerilor de la trei zile, la o lună, am reușit să gestionăm mai bine fluxul clienților din magazine și de pe flanco.ro, numărul mare de comenzi și livrări, iar cei care ne-au vizitat s-au putut bucura nu doar de ofertele speciale, ci și de o experiență de shopping plăcută și rapidă.”

Ce vom putea cumpăra de Black Friday de la Flanco?

Lista este promițătoare. Iată primele informații oficiale despre Black Friday la Flanco:

  • 100.000 de televizoare
  • 50.000 de telefoane
  • 25.000 de notebook-uri
  • 70.000 de electrocasnice mari
  • 140.000 de electrocasnice mici
  • 250.000 de articole din categoria accesorii și produse pentru entertainment

Acestea fiind spuse, nu ne mai rămâne decât să dăm start shopping! Reducerile sunt deja afișate pe site-ul Flanco!

FLANCO este magazin online cu produse din categoriile Articole copii, Audio, Bricolaj, Componente IT, Electrocasnice, Foto & video, Gadgeturi, Home & deco, Ingrijire personala, Jucarii, Laptopuri, Tablete, Telefoane, Televizoare.

FLANCO este magazin online cu produse din categoriile Articole copii, Audio, Bricolaj, Componente IT, Electrocasnice, Foto & video, Gadgeturi, Home & deco, Ingrijire personala, Jucarii, Laptopuri, Tablete, Telefoane, Televizoare.