Notino Black Friday 2021 • Ce reduceri te asteapta!

Clic si Vezi ofertele pe www.notino.ro

Notino te răsfață cu reduceri parfumate de Black Friday

Nu fă rabat la frumusețe, ci doar la prețuri! Acesta este sloganul sub care Notino oferă clienților săi produse de înfrumusețare la prețuri care îți fac cu ochiul. De Black Friday este cel mai bun moment să îți alegi parfumul pe care îl iubești sau să îți completezi trusa de cosmetice.

Frumusețea nu are preț, zice o vorbă din bătrâni. Iar obiectivul Notino este să facă oamenii să se simtă frumoși. Black Friday este prilejul perfect pentru un răsfăț cu o cheltuială minimă. Notino este mereu atent la nevoile clienților săi, așa că s-a gândit și în acest an să vină cu oferte imbatabile la parfumuri și cosmetice.

Ce poți cumpăra de Black Friday de la Notino

Notino este buticul tău de frumusețe, de unde poți cumpăra aproape tot ce ai nevoie pentru starea ta de bine. Notino aduce la un loc cele mai importante branduri de parfumuri, produse de îngrijire a părului, tenului și corpului, produse pentru igienă dentară, dar chiar și parfumuri pentru casă. În cazul în care vrei să faci un cadou, nu trebuie decât să intri pe site-ul notino.ro, la secțiunea cadouri și să alegi de acolo produsul dorit. Pentru ca ție să îți fie cât mai ușor am împărțit această categorie pe secțiuni. Astfel, poți alege un cadou în funcție de preț (având cadouri de lux, dar și cadouri până într-o sută de lei), cadouri în funcție de categorie (parfumuri, cosmetice, parfumuri pentru casă și seturi cadou), cadouri pentru copii, dar și vouchere cadou. Toate pot fi ambalate, dacă selectați această opțiune atunci când puneți produsele în coșul de cumpărături.

Parfumuri cu mesaje gravate de la Notino

Vrei un cadou deosebit? De Black Friday alege un parfum la promoție și alege să îl personalizezi. Notino îți oferă posibilitatea să gravezi un mesaj personalizat pe sticla de parfum. Textul este scris fin, fiind gravat cu laser. Cadoul împreună cu declarația parfumată devin astfel o surpriză unică pentru destinatar, care se va simți apreciat la adevărata lui valoare.

Black Friday de vară la Notino

Vestea bună este că Notino nu crede în reguli. Așa că a ales ca în toiul verii să propună o campanie de reduceri sub sloganul Black Friday. Da, chiar dacă este vară, sau cu atât mai mult, este o ocazie perfectă pentru un shopping de calitate la Notino. Reducerile la parfumuri și cosmetice au ajuns chiar la 40%, ceea ce înseamnă că se pot găsi pe site cu această ocazie produse chiar și la 14 lei bucata.

Aoro a devenit Notino

Știm că ai aflat deja, dar vrem să îți reamintim. În acest an, Aoro a devenit Notino, denumirea pe care noi ca familie o folosim în întreaga lume. În afară de nume, nu s-a schimbat nimic: avem peste 55.000 de produse pe care le poți găsi pe site-ul notino.ro. Nu am modificat nimic altceva, cu atât mai puțin prețurile. Ba mai mult, avem mii de produse la promoție.

Notino este magazin online cu produse din categoriile Cosmetice, Fond de ten, Gene false, Ingrijire personala, Masti de par, Parfumuri, Pensule machiaj, Periute de dinti electrice, Truse machiaj, Unghii cu gel.