Monitoare PC Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Monitoare PC Black Friday 2024

Noi am lansat campania de Black Friday, iar timpul de răspuns al magazinelor partenere este demn de performanțele monitoarelor. Toate la un click distanță, sau la o atingere distanță dacă vizionezi de pe un dispozitiv cu tehnologie touch screen. De ce nu ar fi la fel și cu monitoarele?

Reduceri Monitoare PC Black Friday 2024

Reduceri noastre procentuale sunt mai mari decât diagonala oricărui monitor din stoc. Și dacă te holbezi la reduceri, să știi că avem și monitoare Anti-Glare. De fapt, sunt atât de multe opțiuni și funcții încât te invităm să studiezi oferta. Un lucru este universal: calitatea reducerilor.

Branduri de Monitoare PC Black Friday 2024

Cei mai mari producători în materie de televiziune au venit și cu reduceri masive pentru gama de monitoare. Fie că vorbim despre producătorii care vor să ofere tuturor posibilitatea de a avea un monitor modern acasă, sau de liderii în materie de tehnologie, noi îi avem prezenți de Black Friday.

Doar calitatea imaginii este la fel de mare ca reducerile oferite de Black Friday.

Așă că te așteptăm să ne vezi oferta de reduceri, în 4K HD. Bun venit la secțiunea dedicată monitoarelor, unde claritate și performanța sunt litere de lege.

Du-se sunt vremurile monitoarele CRT, care ne oboseau ochii și nici nu erau cele mai performante sau eficiente energetic. Din fericire pentru noi, au venit monitoarele LCD (Display cu Cristale Lichide).

Monitoarele LCD au venit cu un set mare de avantaje față de pătrățoasele și masivele CRT. În primul rând au venit cu un consum de energie mult mai mic și cu o posibilitate mult mai mare de personalizare a luminozității și cu o calitate a imaginii mult superioară. Monitoarele LCD moderne funcționează pe baza a două strate de lumini LED și cu un monitor LCD. Luminile LED au obiectivul de a mări capabilitățile normale ale monitorului LCD, iar în 2017 déjà suntem în era digitală, cu posibilitatea de conexiuni HDMI sau DisplayPort, pentru un transfer mult mai rapid al datelor.

Dar să revenim și să discutăm despre principalele tipuri de monitoare: TN și IPS

Monitoarele TN au avantajul vitezei, având un timp de răspuns de 2 milisecunde, sau chiar și 1 milisecundă. Acest fapt se datorează tehnologiei active 3D shutter. Chiar dacă acest tip de monitor este mai rapid decât cel IPS, se pot găsi și monitoare IPS mai repede, dar în altă categorie de preț. Și pentru că tot am atins acest subiect, următorul avantaj al monitoarelor TN față de IPS îl reprezintă prețul, care în general este mai scăzut.

Aceste avantaje fac monitoarele de tip TN să fie o alegere foarte bună pentru utilizatorii obișnuiți sau pentru gameri, care doresc în primul rând o rată de răspuns cât mai mică și, de ce nu, un preț cât mai mic. Oricum, mai mic decât acum în cadrul campaniei de Black Friday nu le vei găsi.

Și totuși, există vreun motiv pentru care să nu aleg un monitor TN? Da, există și un dezavantaj și anume al capacității ușor scăzute de a reproduce culorile cu exactitate. Pentru utilizatorii obișnuiți, diferențele sunt insesizabile.

Pentru cei care lucrează în domeniul foto/video, sau orice aplicații care depind de calitatea imaginilor, se recomandă monitoarele IPS. Chiar dacă vin cu un preț mai mare și o rată de răspuns mai mică (iarăși, vorbim de milisecunde), monitoarele IPS sunt superioare pe partea de culoare (iarăși, sesizabil doar de profesionști)

Deci, ce aleg între TN și IPS? Dacă vrei un monitor pentru sistemul de acasă, pentru un Facebook și un joc, monitorul TN este pentru tine. Iar dacă lucrezi în domeniul foto/video, oricum mergeai pe un monitor IPS.

Alte surprize? Da, suntem fericiți să te anunțăm de faptul că avem la reduceri masive și pentru monitoarele Touch Screen, ca să fim în ton cu ultimele tehnologii. Dar pe acelea te invităm să le descoperi tu, noi doar am venit cu surpriza.