Masinute Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Masinute Black Friday 2024

Vizitează garajele virtuale ale partenerilor noștri și alege bolidul potrivit pentru cea mai tare cursă. Toate mașinuțele au fost alimentate și așteaptă doar ca tu să preiei telecomanda.

Reduceri Masinute Black Friday 2024

Ca să îți asiguri pole position-ul vei avea nevoie de cea mai tare din parcare mașinuță. Sau din parc. Iar singura ta șansă pentru așa ceva este profitând de reducerile de Black Friday.

Branduri de Masinute Black Friday 2024

Doar pentru că sunt branduri dedicate mașinuțelor asta nu înseamnă că selecția este o glumă. Din contră, brandurile prezente au articole de cea mai înaltă calitate.

Dăm startul la campania de Black Friday și ne-am asigurat locul de pole position. Dacă vrei să speri la vreo șansă de a concura cu noi, vei avea nevoie de o mașinuță de ultimă generație.

De ce să oferi copilului tău o mașinuță?

Mulți cai putere, modele care imită pe cele reale, telecomandă, volan, o lume întreagă a viitorilor pasionați de mașini. Sau pasionate. De aici începe aventura către pasiunea auto. Poate că a trecut vremea tricicletei iar bicicleta nu este atât de încântătoare? Poate micuții vor să fie ca mami și ca tati și să conducă și ei propria lor mașinuță? Dacă au fost cuminți și dacă promit că vor respecta toate semnele de circulație din parc, atunci poate că vor primi de Crăciun un asemenea cadou. Și ce cadou!

Și cu ocazia aceasta te asiguri de faptul că cei mici nu vor țintuiți pe canapea, cu un smartphone sau cu o tabletă în mână. Nu, îi vei căuta mult și bine prin cartier sau prin parc. Iar dacă au o mașină cu telecomandă, îi vei găsi prin parcare, uitându-se pe sub mașini.

La fel cum visele ne alimentează viața, așa și aceste mașini sunt alimentate cu baterii cu diverse autonomii, în funcție de gabaritul mașinii și de piciorul șoferului sau șoferiței. Totuși, nu trebuie să te panichezi în privința puterii, totul este în siguranță. Oricum nu va merge mașinuța mai repede decât tine, astfel vei fi totdeauna prin preajmă și vei pune frână atunci când copilul uită să facă asta. Am vorbi și despre sistemele de siguranță pasivă și activă, dar această discuție se va purta atunci când vor avea permisul de conducere propriu. Până atunci, sunt șoferi în devenire.

Sau poate sunt pasionați / pasionate de mașini cu telecomandă. Aici deja nu mai discutăm despre o plimbare lejeră în curtea blocului sau prin parc. Aici deja vorbim de lucruri serioase. Vorba aceea, esențele tari se țin în sticlute mici. Așa și aici, senzațiile tari se țin în mașinuțe mici. Recomandăm totuși să mergi pe un model mai robust, care să facă față la toate obstacolele pe care inevitabil le va lovi. Dacă este o mașinuță din plastic, ar fi mai recomandat să o ții în casă, departe de trotuare, mingi de fotbal, mașini și alți copii. Știi și tu ce viteze pot prinde aceste jucării. Mai că te-ai juca și tu cu o mașinuță cu telecomandă. Recomandat ar fi să faci asta în timp ce copilul doarme. Sau ai putea să îți cumperi propria ta mașinuță cu telecomandă și să îi demonstrezi celui mic cum se conduce.

Astfel, distracția întregii familii este asigurată, cu aceste jucării care nu se vor demoda niciodată. Iar cu reducerile de Black Friday, nu mai ai timp de gânduri triste legate de costuri, totul se rezumă doar la zâmbete. Și la cai putere. Sau, mă rog, baterii putere în cazul de față.