Aparate aer conditionat Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Aparate aer conditionat Black Friday 2024

Chiar dacă acasă sau la birou bate vântul în direcția pe care o vrei și la temperatura pe care o vrei, la noi în lista de magazine partenere este înghesuială. Nu ne crede pe cuvânt, vizitează!

Reduceri Aparate aer conditionat Black Friday 2024

Noi am redus prețurile substanțial pentru ca tu să poți reduce substanțial discomfortul, transpirația, cantitatea de lichid băută și orice altă activitate cu care suntem pedepsiți vara.

Branduri de Aparate aer conditionat Black Friday 2024

Războiul contra temperaturilor mari, dar și împotriva discomfortului este dus cu intensitate maxima de către cele mai renumite branduri din industrie. Iar aceste branduri s-au instalat și la noi pe site.

Vara din anul acesta a fost prea intensă?

Și pentru noi. De aceea ne-am cumpărat un aparat de aer condiționat pentru următoarea vară. Iar acum, cu reducerile de Black Friday, te invităm și pe tine să faci acest lucru.

În ce direcție bat reducerile de Black Friday anul acesta?

În direcția pe care o dorești tu. La temperatura pe care o dorești, în direcția pe care o dorești, cu intensitatea pe care o dorești. Totul la un click distanță.

În ce mod funcționează reducerile de Black Friday anul acesta?

În modul automat funcționează cu încrederea acordată de tine nouă. Tu doar selectezi prețul, iar noi vom menține în mod automat selecția de aparate de aer condiționat în zona acelui preț, fără deviație. Ca să nu mai stai tu să butonezi și să te decizi ce preț vrei, dacă să fie unpic mai mare sau unpic mai mic.

În modul Dry punem accentul pe dezumidificarea situației. Portofelul tău nu va ieși șifonat din această campanie, deoarece menținem ambientul așa cum trebuie, fără umiditate.

În modul Sleep te asigurăm de un somn de calitate prin menținerea prețurilor la nivelul stabilit de tine, pentru câteva ore de la momentul în care ai selectat funcția. Astfel, vei avea parte de un somn liniștit și aerisit, asigurat de aparatele noastre de aer condiționat. Iar portofelul tău va dormi la fel de liniștit, dar cu siguranță nu aerisit, grație reducerilor noastre de Black Friday.

Cu ce alte funcții și opțiuni mai vine campania de Black Friday anul acesta?

Aici depinde doar de bugetul tău, chiar dacă este ajutat masiv de către reducerile noastre. Diferențele dintre aparatele de aer condiționat sunt date doar de buget, cu cât urcăm cu atât primim mai mult. De la puterea efectivă până la funcții speciale.

Vrei aer rece acum? Nu ai timp să aștepti? Există funcția turbo care pornește imediat toată instalația. Îți este frică de idea de mucegai? Nicio problemă, toate vin cu protecție anti-mucegai. Nu vrei să ai parte de zăpadă pe ventilator? Există și funcție de auto dezgheț.

Vrei economie și eficiență energetică? Ești la locul potrivit, deoarece toate aparatele de aer condiționat prezente sunt în categoria de minim A pentru eficiență electrică.

Dorești un aparat de aer condiționat discret? Cele mai mici au o putere de 9.000BTU/h astfel încât să acoperi un apartament cu lejeritate. Ai un birou open-space care are nevoie de mult aer rece, acum? Aparatele de aer condiționat de 24.000BTU/h sunt în top ca performanță și sunt gata să lupte cu orice mediu. Iar dacă îl punem să înfrunte vara, angajații din birou vor avea nevoie de haine groase.

La urma urmei, este o chestiune de necesitate și personalizare aici. Tu știi mai bine ce ți se potrivește în materie de aer condiționat.

Tot ce putem să facem noi este să venim cu reduceri substanțiale de Black Friday, în special la aceste aparate care au costuri substanțiale.

Iar tot ce pot face partenerii noștri este să asigure montajul (contracost sau inclus în prețul aparatului) și să ofere garanția standard de 2 ani. Doar că unii producători se simt și mai pregătiți pentru lupta cu gradele Celsius și vin cu garanție standard de 5 ani, fără costuri suplimentare.

Așa că ia în mână telecomanda și selectează comanda la aparatul de aer condiționat potrivit pentru tine și pentru dorințele tale.