Aparate aer conditionat Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Vara din anul acesta a fost prea intens─â?

╚śi pentru noi. De aceea ne-am cump─ârat un aparat de aer condi╚Ťionat pentru urm─âtoarea var─â. Iar acum, cu reducerile de Black Friday, te invit─âm ╚Öi pe tine s─â faci acest lucru.

├Än ce direc╚Ťie bat reducerile de Black Friday anul acesta?

├Än direc╚Ťia pe care o dore╚Öti tu. La temperatura pe care o dore╚Öti, ├«n direc╚Ťia pe care o dore╚Öti, cu intensitatea pe care o dore╚Öti. Totul la un click distan╚Ť─â.

├Än ce mod func╚Ťioneaz─â reducerile de Black Friday anul acesta?

├Än modul automat func╚Ťioneaz─â cu ├«ncrederea acordat─â de tine nou─â. Tu doar selectezi pre╚Ťul, iar noi vom men╚Ťine ├«n mod automat selec╚Ťia de aparate de aer condi╚Ťionat ├«n zona acelui pre╚Ť, f─âr─â devia╚Ťie. Ca s─â nu mai stai tu s─â butonezi ╚Öi s─â te decizi ce pre╚Ť vrei, dac─â s─â fie unpic mai mare sau unpic mai mic.

├Än modul Dry punem accentul pe dezumidificarea situa╚Ťiei. Portofelul t─âu nu va ie╚Öi ╚Öifonat din aceast─â campanie, deoarece men╚Ťinem ambientul a╚Öa cum trebuie, f─âr─â umiditate.

├Än modul Sleep te asigur─âm de un somn de calitate prin men╚Ťinerea pre╚Ťurilor la nivelul stabilit de tine, pentru c├óteva ore de la momentul ├«n care ai selectat func╚Ťia. Astfel, vei avea parte de un somn lini╚Ötit ╚Öi aerisit, asigurat de aparatele noastre de aer condi╚Ťionat. Iar portofelul t─âu va dormi la fel de lini╚Ötit, dar cu siguran╚Ť─â nu aerisit, gra╚Ťie reducerilor noastre de Black Friday.

Cu ce alte func╚Ťii ╚Öi op╚Ťiuni mai vine campania de Black Friday anul acesta?

Aici depinde doar de bugetul t─âu, chiar dac─â este ajutat masiv de c─âtre reducerile noastre. Diferen╚Ťele dintre aparatele de aer condi╚Ťionat sunt date doar de buget, cu c├ót urc─âm cu at├ót primim mai mult. De la puterea efectiv─â p├ón─â la func╚Ťii speciale.

Vrei aer rece acum? Nu ai timp s─â a╚Ötepti? Exist─â func╚Ťia turbo care porne╚Öte imediat toat─â instala╚Ťia. ├Ä╚Ťi este fric─â de idea de mucegai? Nicio problem─â, toate vin cu protec╚Ťie anti-mucegai. Nu vrei s─â ai parte de z─âpad─â pe ventilator? Exist─â ╚Öi func╚Ťie de auto dezghe╚Ť.

Vrei economie ╚Öi eficien╚Ť─â energetic─â? E╚Öti la locul potrivit, deoarece toate aparatele de aer condi╚Ťionat prezente sunt ├«n categoria de minim A pentru eficien╚Ť─â electric─â.

Dore╚Öti un aparat de aer condi╚Ťionat discret? Cele mai mici au o putere de 9.000BTU/h astfel ├«nc├ót s─â acoperi un apartament cu lejeritate. Ai un birou open-space care are nevoie de mult aer rece, acum? Aparatele de aer condi╚Ťionat de 24.000BTU/h sunt ├«n top ca performan╚Ť─â ╚Öi sunt gata s─â lupte cu orice mediu. Iar dac─â ├«l punem s─â ├«nfrunte vara, angaja╚Ťii din birou vor avea nevoie de haine groase.

La urma urmei, este o chestiune de necesitate ╚Öi personalizare aici. Tu ╚Ötii mai bine ce ╚Ťi se potrive╚Öte ├«n materie de aer condi╚Ťionat.

Tot ce putem s─â facem noi este s─â venim cu reduceri substan╚Ťiale de Black Friday, ├«n special la aceste aparate care au costuri substan╚Ťiale.

Iar tot ce pot face partenerii no╚Ötri este s─â asigure montajul (contracost sau inclus ├«n pre╚Ťul aparatului) ╚Öi s─â ofere garan╚Ťia standard de 2 ani. Doar c─â unii produc─âtori se simt ╚Öi mai preg─âti╚Ťi pentru lupta cu gradele Celsius ╚Öi vin cu garan╚Ťie standard de 5 ani, f─âr─â costuri suplimentare.

A╚Öa c─â ia ├«n m├ón─â telecomanda ╚Öi selecteaz─â comanda la aparatul de aer condi╚Ťionat potrivit pentru tine ╚Öi pentru dorin╚Ťele tale.