Aparate aer conditionat Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Aparate aer conditionat Black Friday 2020

Chiar dac─â acas─â sau la birou bate v├óntul ├«n direc╚Ťia pe care o vrei ╚Öi la temperatura pe care o vrei, la noi ├«n lista de magazine partenere este ├«nghesuial─â. Nu ne crede pe cuv├ónt, viziteaz─â!

Branduri de Aparate aer conditionat Black Friday 2020

Războiul contra temperaturilor mari, dar și împotriva discomfortului este dus cu intensitate maxima de către cele mai renumite branduri din industrie. Iar aceste branduri s-au instalat și la noi pe site.

Reduceri Aparate aer conditionat Black Friday 2020

Noi am redus pre╚Ťurile substan╚Ťial pentru ca tu s─â po╚Ťi reduce substan╚Ťial discomfortul, transpira╚Ťia, cantitatea de lichid b─âut─â ╚Öi orice alt─â activitate cu care suntem pedepsi╚Ťi vara.

Vara din anul acesta a fost prea intens─â?

╚śi pentru noi. De aceea ne-am cump─ârat un aparat de aer condi╚Ťionat pentru urm─âtoarea var─â. Iar acum, cu reducerile de Black Friday, te invit─âm ╚Öi pe tine s─â faci acest lucru.

├Än ce direc╚Ťie bat reducerile de Black Friday anul acesta?

├Än direc╚Ťia pe care o dore╚Öti tu. La temperatura pe care o dore╚Öti, ├«n direc╚Ťia pe care o dore╚Öti, cu intensitatea pe care o dore╚Öti. Totul la un click distan╚Ť─â.

├Än ce mod func╚Ťioneaz─â reducerile de Black Friday anul acesta?

├Än modul automat func╚Ťioneaz─â cu ├«ncrederea acordat─â de tine nou─â. Tu doar selectezi pre╚Ťul, iar noi vom men╚Ťine ├«n mod automat selec╚Ťia de aparate de aer condi╚Ťionat ├«n zona acelui pre╚Ť, f─âr─â devia╚Ťie. Ca s─â nu mai stai tu s─â butonezi ╚Öi s─â te decizi ce pre╚Ť vrei, dac─â s─â fie unpic mai mare sau unpic mai mic.

├Än modul Dry punem accentul pe dezumidificarea situa╚Ťiei. Portofelul t─âu nu va ie╚Öi ╚Öifonat din aceast─â campanie, deoarece men╚Ťinem ambientul a╚Öa cum trebuie, f─âr─â umiditate.

├Än modul Sleep te asigur─âm de un somn de calitate prin men╚Ťinerea pre╚Ťurilor la nivelul stabilit de tine, pentru c├óteva ore de la momentul ├«n care ai selectat func╚Ťia. Astfel, vei avea parte de un somn lini╚Ötit ╚Öi aerisit, asigurat de aparatele noastre de aer condi╚Ťionat. Iar portofelul t─âu va dormi la fel de lini╚Ötit, dar cu siguran╚Ť─â nu aerisit, gra╚Ťie reducerilor noastre de Black Friday.

Cu ce alte func╚Ťii ╚Öi op╚Ťiuni mai vine campania de Black Friday anul acesta?

Aici depinde doar de bugetul t─âu, chiar dac─â este ajutat masiv de c─âtre reducerile noastre. Diferen╚Ťele dintre aparatele de aer condi╚Ťionat sunt date doar de buget, cu c├ót urc─âm cu at├ót primim mai mult. De la puterea efectiv─â p├ón─â la func╚Ťii speciale.

Vrei aer rece acum? Nu ai timp s─â a╚Ötepti? Exist─â func╚Ťia turbo care porne╚Öte imediat toat─â instala╚Ťia. ├Ä╚Ťi este fric─â de idea de mucegai? Nicio problem─â, toate vin cu protec╚Ťie anti-mucegai. Nu vrei s─â ai parte de z─âpad─â pe ventilator? Exist─â ╚Öi func╚Ťie de auto dezghe╚Ť.

Vrei economie ╚Öi eficien╚Ť─â energetic─â? E╚Öti la locul potrivit, deoarece toate aparatele de aer condi╚Ťionat prezente sunt ├«n categoria de minim A pentru eficien╚Ť─â electric─â.

Dore╚Öti un aparat de aer condi╚Ťionat discret? Cele mai mici au o putere de 9.000BTU/h astfel ├«nc├ót s─â acoperi un apartament cu lejeritate. Ai un birou open-space care are nevoie de mult aer rece, acum? Aparatele de aer condi╚Ťionat de 24.000BTU/h sunt ├«n top ca performan╚Ť─â ╚Öi sunt gata s─â lupte cu orice mediu. Iar dac─â ├«l punem s─â ├«nfrunte vara, angaja╚Ťii din birou vor avea nevoie de haine groase.

La urma urmei, este o chestiune de necesitate ╚Öi personalizare aici. Tu ╚Ötii mai bine ce ╚Ťi se potrive╚Öte ├«n materie de aer condi╚Ťionat.

Tot ce putem s─â facem noi este s─â venim cu reduceri substan╚Ťiale de Black Friday, ├«n special la aceste aparate care au costuri substan╚Ťiale.

Iar tot ce pot face partenerii no╚Ötri este s─â asigure montajul (contracost sau inclus ├«n pre╚Ťul aparatului) ╚Öi s─â ofere garan╚Ťia standard de 2 ani. Doar c─â unii produc─âtori se simt ╚Öi mai preg─âti╚Ťi pentru lupta cu gradele Celsius ╚Öi vin cu garan╚Ťie standard de 5 ani, f─âr─â costuri suplimentare.

A╚Öa c─â ia ├«n m├ón─â telecomanda ╚Öi selecteaz─â comanda la aparatul de aer condi╚Ťionat potrivit pentru tine ╚Öi pentru dorin╚Ťele tale.