Calorifere Black Friday 2021 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Calorifere Black Friday 2021

Chiar dac─â avem calorifere mobile sau fixe, lista noastr─â de magazine partenere este 100% mobile. Asta pentru c─â se afl─â la un click distan╚Ť─â, de oriunde te-ai afla.

Branduri de Calorifere Black Friday 2021

Avem mai multe branduri adunate pe site-ul nostru dec├ót au elemen╚Ťi caloriferele. Chiar dac─â sunt multe branduri, le-am selec╚Ťionat atent pe toate.

Reduceri Calorifere Black Friday 2021

Am redus pre╚Ťurile la temperature optim─â pentru portofel, pentru ca tu s─â te po╚Ťi bucura de o ofert─â generoas─â pe partea de calorifere.

Ține frigul departe și comfortul aproape cu un calorifer nou.

Cump─ârat cu reducere substan╚Ťial─â de Black Friday, evident.

Care sunt elementele la care trebuie să mă uit atunci când vine vorba de calorifere?

Caloriferul, chiar dac─â nu mai este cea mai popular─â alegere ├«n ziua de azi, demonstreaz─â c─â ├«nc─â este aici s─â ne ├«nc─âlzeasc─â, chiar ╚Öi la 200 de ani de la crea╚Ťie.

Desigur, caloriferele au evoluat foarte mult de atunci ╚Öi p├ón─â acum, dar conceptual au r─âmas cam la fel. Iar aici, ├«n sec╚Ťiunea dedicat─â caloriferelor, vorbim despre cele mobile, ├«n cazul ├«n care se anun╚Ť─â frigul la cabana unde ne vom petrecere s─ârb─âtorile care bat la geam.

Da, sigur, te po╚Ťi baza pe aerul condi╚Ťionat ╚Öi iarna. S─â fie acesta oare adev─ârul? ╚śi noi ╚Ötim c─â r─âspunul este negativ. De aceea un calorifer poate fi cea mai bun─â solu╚Ťie.

Unul din marele avantaje ale caloriferelor electrice ├«l reprezint─â faptul c─â nu depinde de o central─â termic─â. Sau, mai precis spus, nu depind de o re╚Ťea de gaze naturale. Acest lucru confer─â o adaptabilitate mai mare, ├«n special ├«n zonele unde re╚Ťeaua de gaze naturale este limitat─â, sau inexistent─â. Desigur, exist─â ╚Öi centrale pe lemne, dar pentru un plus de c─âldur─â pe tot parcursul nop╚Ťii ai aceast─â alternativ─â.

Principiile de func╚Ťionare sunt aproximativ la fel pentru toate dispozitivele de ├«nc─âlzire, fie c─â vorbim despre aeroterme, panouri radiante, calorifere electrice cu ulei, radiatoare sau convectoare. F─âr─â excep╚Ťie, acestea depind de curent electric pentru a func╚Ťiona. Cu cablu sau f─âr─â, vei avea nevoie de curent. Men╚Ťion─âm partea f─âr─â cablu, deoarece unele modele de aeroterme vin echipate cu o autonomie decent─â, ca s─â nu ai probleme cu frigul atunci c├ónd mergi pe munte ╚Öi dore╚Öti s─â faci o expedi╚Ťie cu cortul (evident, nu trebuie l─âsat─â aeroterma pe timpul nop╚Ťii pornit─â).

Care este diferen╚Ťa dintre ele?

La grupa mic─â avem radiatoarele ╚Öi aerotermele, construite special pentru a ├«nc─âlzi o suprafa╚Ť─â redus─â, dar care au o mobilitate ridicat─â. Spre deosebire de calorifere, convectoare sau panouri, aceste 2 articole vin echipate cu ro╚Ťi (╚Öi m├óner chiar pentru cele mai u╚Öoare). Dezavantajul ├«l reprezint─â puterea redus─â.

Dac─â puterea este aspectul care te intereseaz─â, atunci caloriferul cu ulei este pentru tine, la fel ca ╚Öi convertorul. Caloriferul cu ulei? Acesta func╚Ťioneaz─â pe baza unui principiu simplu: un ulei special este ├«nc─âlzit ╚Öi circulat prin to╚Ťi elemen╚Ťii. Cu propriet─â╚Ťi bune de re╚Ťinere a c─âldurii, vei fi asigurat(─â) pe partea aceasta. Dezavantajul ├«l reprezint─â mobilitatea sc─âzut─â, iar ├«n cazul convectoarelor trebuie luat ├«n considerare ╚Öi aspectul prafului care va trimis de jos spre tavan.

Cât despre panourile radiante, acestea reprezintă o tehnologie nouă, iar dacă dorești să experimentezi această metodă de încălzire cu ajutorul razelor infraroșu, acum ai ocazia.

La fel cum ai ocazia s─â achizi╚Ťionezi calorifere la pre╚Ťuri redus substan╚Ťial. Da, am redus pre╚Ťul la toate caloriferele pentru ca tu s─â te po╚Ťi bucura de o iarn─â c├ót mai c─âlduroas─â ╚Öi mai comfortabil─â.