Calorifere Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Calorifere Black Friday 2024

Chiar dacă avem calorifere mobile sau fixe, lista noastră de magazine partenere este 100% mobile. Asta pentru că se află la un click distanță, de oriunde te-ai afla.

Reduceri Calorifere Black Friday 2024

Am redus prețurile la temperature optimă pentru portofel, pentru ca tu să te poți bucura de o ofertă generoasă pe partea de calorifere.

Branduri de Calorifere Black Friday 2024

Avem mai multe branduri adunate pe site-ul nostru decât au elemenți caloriferele. Chiar dacă sunt multe branduri, le-am selecționat atent pe toate.

Ține frigul departe și comfortul aproape cu un calorifer nou.

Cumpărat cu reducere substanțială de Black Friday, evident.

Care sunt elementele la care trebuie să mă uit atunci când vine vorba de calorifere?

Caloriferul, chiar dacă nu mai este cea mai populară alegere în ziua de azi, demonstrează că încă este aici să ne încălzească, chiar și la 200 de ani de la creație.

Desigur, caloriferele au evoluat foarte mult de atunci și până acum, dar conceptual au rămas cam la fel. Iar aici, în secțiunea dedicată caloriferelor, vorbim despre cele mobile, în cazul în care se anunță frigul la cabana unde ne vom petrecere sărbătorile care bat la geam.

Da, sigur, te poți baza pe aerul condiționat și iarna. Să fie acesta oare adevărul? Și noi știm că răspunul este negativ. De aceea un calorifer poate fi cea mai bună soluție.

Unul din marele avantaje ale caloriferelor electrice îl reprezintă faptul că nu depinde de o centrală termică. Sau, mai precis spus, nu depind de o rețea de gaze naturale. Acest lucru conferă o adaptabilitate mai mare, în special în zonele unde rețeaua de gaze naturale este limitată, sau inexistentă. Desigur, există și centrale pe lemne, dar pentru un plus de căldură pe tot parcursul nopții ai această alternativă.

Principiile de funcționare sunt aproximativ la fel pentru toate dispozitivele de încălzire, fie că vorbim despre aeroterme, panouri radiante, calorifere electrice cu ulei, radiatoare sau convectoare. Fără excepție, acestea depind de curent electric pentru a funcționa. Cu cablu sau fără, vei avea nevoie de curent. Menționăm partea fără cablu, deoarece unele modele de aeroterme vin echipate cu o autonomie decentă, ca să nu ai probleme cu frigul atunci când mergi pe munte și dorești să faci o expediție cu cortul (evident, nu trebuie lăsată aeroterma pe timpul nopții pornită).

Care este diferența dintre ele?

La grupa mică avem radiatoarele și aerotermele, construite special pentru a încălzi o suprafață redusă, dar care au o mobilitate ridicată. Spre deosebire de calorifere, convectoare sau panouri, aceste 2 articole vin echipate cu roți (și mâner chiar pentru cele mai ușoare). Dezavantajul îl reprezintă puterea redusă.

Dacă puterea este aspectul care te interesează, atunci caloriferul cu ulei este pentru tine, la fel ca și convertorul. Caloriferul cu ulei? Acesta funcționează pe baza unui principiu simplu: un ulei special este încălzit și circulat prin toți elemenții. Cu proprietăți bune de reținere a căldurii, vei fi asigurat(ă) pe partea aceasta. Dezavantajul îl reprezintă mobilitatea scăzută, iar în cazul convectoarelor trebuie luat în considerare și aspectul prafului care va trimis de jos spre tavan.

Cât despre panourile radiante, acestea reprezintă o tehnologie nouă, iar dacă dorești să experimentezi această metodă de încălzire cu ajutorul razelor infraroșu, acum ai ocazia.

La fel cum ai ocazia să achiziționezi calorifere la prețuri redus substanțial. Da, am redus prețul la toate caloriferele pentru ca tu să te poți bucura de o iarnă cât mai călduroasă și mai comfortabilă.