Placi video Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Bătălia componentelor se duce pe cele mai clare și mai performante culmi.

Noi am venit cu reduceri, pentru a asista la aceast─â b─ât─âlie. Totul ├«n 5K HD, bine├«n╚Ťeles, ╚Öi cu o vitez─â de reproducere care s─â ╚Ťin─â pasul cu preten╚Ťiile tale.

Înainte de a porni în călătoria HD spre cea mai bună placă video pentru sistemul tău, te invităm să citești aceste câteva rânduri legate de oferta noastră de Black Friday.

Avem atât plăci video pentru uz personal, profesional, sau plăci video dedicate pentru gaming sau chiar și pentru crypto-minare.

Pl─âci video dedicate pentru crypto-minare? Da, partenerii no╚Ötri au venit ╚Öi cu a╚Öa ceva, ├«n sensul c─â aceste pl─âci sunt optimizate pentru a func╚Ťiona ├«n regim 24/7, dar nu au video output (majoritatea dintre ele). Dac─â 2017 tot a fost un an volatil din prisma Bitcoin, criptominarea poate redeveni o activitate ├«n vog─â. Doar tu ╚Ötii dac─â se merit─â sau nu.

╚śi dac─â nu m─â intereseaz─â criptominarea?

Există în continuare o gamă largă de plăci video, atât profesionale cât și pentru gaming.

Exist─â o diferen╚Ť─â notabil─â ├«ntre ele?

Exist─â mai multe diferen╚Ťe dintre o plac─â video profesional─â ╚Öi una dedicat─â gamingului, iar principalul criteriu ├«l reprezint─â destina╚Ťia acelei pl─âci video. O plac─â video profesional─â este axat─â mai mult spre programele de munc─â ╚Öi este configurat─â special pentru acest lucru. Pentru cazul aplica╚Ťiilor care folosesc resurse ├«nsemnate, cum ar fi AutoCAD sau aparatura medical─â, aceste pl─âci video sunt foarte diferite fa╚Ť─â de cele dedicate gamingului. ├Än primul r├ónd cost─â mult mai mult, pentru c─â multe aspecte sunt la superlativ. ├Än primul r├ónd, acestea sunt orientate mult mai mult spre partea de precizie dec├ót performan╚Ťele dinamice, deoarece un tomograf nu are nevoie de grafic─â pe c├ót are nevoie de precizie. La fel, un tomograf sau un program precum AutoCAD are nevoie ╚Öi de o plac─â video care s─â fie performant─â ├«n domeniul corec╚Ťiei micilor diferen╚Ťe, insesizabile pentru utilizatorii casual, dar extrem de importante ├«n aplica╚Ťiile comerciale. Reversul medaliei ├«l reprezint─â faptul c─â aceste pl─âci video, de╚Öi foarte performante, nu te vor impresiona vizual pe partea de gaming.

Chiar dac─â placa video este cea care face leg─âtura dintre toate celelalte componente, trebuie s─â fim aten╚Ťi la ceea ce alegem ╚Öi ├«n primul r├ónd la compatibilitate. La fel, va trebui s─â studiezi foarte atent specifica╚Ťiile tehnice ale fiec─ârei pl─âci video. Dup─â cum am discutat ╚Öi la sec╚Ťiunea dedicat─â procesoarelor, mai scump nu ├«nseamn─â ├«ntotdeauna mai bun. Dar asta cu siguran╚Ť─â vei face ╚Öi singur(─â), nu ai nevoie de noi ca s─â ├«╚Ťi atragem aten╚Ťia asupra importan╚Ťei studierii specifica╚Ťiilor tehnice.

Ai nevoie în schimb de campania noastră de reduceri de Black Friday. Mai ales dacă ai de gând să construiești un sistem nou și ai nevoie de toate componentele. Ar fi păcat să ai un sistem ultra-performant, fără o placă video pe măsură.