Placi video Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Placi video Black Friday 2024

Iată lista de magazine participante în cadrul campaniei de Black Friday, magazine care sunt aici pentru tine pentru a construi sistemul pe care îl dorești. Chiar dacă avem o ofertă completă, pentru un sistem complet, acum vorbim despre plăcile video.

Reduceri Placi video Black Friday 2024

Prețuri reduse substanțial pentru calitate superioară. Profită de reduceri pentru a cumpăra plăci video de ultimă generație. Noi am construit deja imaginea campaniei de reduceri perfecte, trebuie doar să decizi nivelul de claritate.

Branduri de Placi video Black Friday 2024

Lupta pentru supremația IT culminează cu plăcile video. Această ultimă frontieră, care transformă comenzile în imagini. Tot ceea ce au construit brandurile noastre partenere are acest scop final: de a realiza acele imagini, la cea mai mare calitate.

Bătălia componentelor se duce pe cele mai clare și mai performante culmi.

Noi am venit cu reduceri, pentru a asista la această bătălie. Totul în 5K HD, bineînțeles, și cu o viteză de reproducere care să țină pasul cu pretențiile tale.

Înainte de a porni în călătoria HD spre cea mai bună placă video pentru sistemul tău, te invităm să citești aceste câteva rânduri legate de oferta noastră de Black Friday.

Avem atât plăci video pentru uz personal, profesional, sau plăci video dedicate pentru gaming sau chiar și pentru crypto-minare.

Plăci video dedicate pentru crypto-minare? Da, partenerii noștri au venit și cu așa ceva, în sensul că aceste plăci sunt optimizate pentru a funcționa în regim 24/7, dar nu au video output (majoritatea dintre ele). Dacă 2017 tot a fost un an volatil din prisma Bitcoin, criptominarea poate redeveni o activitate în vogă. Doar tu știi dacă se merită sau nu.

Și dacă nu mă interesează criptominarea?

Există în continuare o gamă largă de plăci video, atât profesionale cât și pentru gaming.

Există o diferență notabilă între ele?

Există mai multe diferențe dintre o placă video profesională și una dedicată gamingului, iar principalul criteriu îl reprezintă destinația acelei plăci video. O placă video profesională este axată mai mult spre programele de muncă și este configurată special pentru acest lucru. Pentru cazul aplicațiilor care folosesc resurse însemnate, cum ar fi AutoCAD sau aparatura medicală, aceste plăci video sunt foarte diferite față de cele dedicate gamingului. În primul rând costă mult mai mult, pentru că multe aspecte sunt la superlativ. În primul rând, acestea sunt orientate mult mai mult spre partea de precizie decât performanțele dinamice, deoarece un tomograf nu are nevoie de grafică pe cât are nevoie de precizie. La fel, un tomograf sau un program precum AutoCAD are nevoie și de o placă video care să fie performantă în domeniul corecției micilor diferențe, insesizabile pentru utilizatorii casual, dar extrem de importante în aplicațiile comerciale. Reversul medaliei îl reprezintă faptul că aceste plăci video, deși foarte performante, nu te vor impresiona vizual pe partea de gaming.

Chiar dacă placa video este cea care face legătura dintre toate celelalte componente, trebuie să fim atenți la ceea ce alegem și în primul rând la compatibilitate. La fel, va trebui să studiezi foarte atent specificațiile tehnice ale fiecărei plăci video. După cum am discutat și la secțiunea dedicată procesoarelor, mai scump nu înseamnă întotdeauna mai bun. Dar asta cu siguranță vei face și singur(ă), nu ai nevoie de noi ca să îți atragem atenția asupra importanței studierii specificațiilor tehnice.

Ai nevoie în schimb de campania noastră de reduceri de Black Friday. Mai ales dacă ai de gând să construiești un sistem nou și ai nevoie de toate componentele. Ar fi păcat să ai un sistem ultra-performant, fără o placă video pe măsură.