City break Black Friday 2022 • Ce reduceri s-au anuntat!

Agen╚Ťii ce ofer─â City break Black Friday 2022

Magazinele partenere din cadrul sec╚Ťiunii de City break nu celebreaz─â ultimele apari╚Ťii ├«n materie de tehnologie, dar cu siguran╚Ť─â celebreaz─â cultura ╚Öi relaxare. ╚śi o fac la cel mai ├«nalt nivel.

City break Black Friday 2022

Evident c─â un City break are mai multe componente organizatorice. Iar ca s─â nu ├«╚Ťi ba╚Ťi capul cu ele, le-am redus pre╚Ťul la fiecare dintre ele.

Companii aeriene ce ofer─â City break Black Friday 2022

Principalii operatori în materie de turism s-au reunit de Black Friday, pentru a concepe cele mai bune și mai captivante City break-uri, care să te surprindă cât mai plăcut.

Vrei s─â stai departe de haosul cump─âr─âturilor de Black Friday ╚Öi de haosul s─ârb─âtorilor? Atunci ia o vacan╚Ť─â scurt─â, sub forma unui city break, cu reducerile de Black Friday.

De ce un city break de Black Friday?

De ce nu un city break de Black Friday? C├óteodat─â trebuie s─â ne deconect─âm de jungla urban─â, de via╚Ťa cotidian─â ╚Öi de acela╚Öi cartier al aceluia╚Öi ora╚Ö. Iar dac─â nu avem timpul necesar disponibil pentru o vacan╚Ť─â complet de 5 (sau 7 zile), atunci un City Break de 3 zile s-ar putea s─â fie o alegere inspirat─â pentru tine (╚Öi pentru persoana special─â din via╚Ťa ta). Sau poate chiar pentru toat─â familia? Parc─â tot mai bine ar fi ca acest City break s─â ├«l petrece╚Ťi ├«mpreun─â, doar voi 2, f─âr─â grija copiilor. ╚śi a╚Öa sunt doar 3 zile. Dac─â au la dispozi╚Ťie ╚Öi un laptop sau o tablet─â, cel mai probabil micu╚Ťii nici nu v─â vor sim╚Ťi lipsa.

Mai ales acum c─â aceast─â oportunitate de City break se poate intercala cu s─ârb─âtorile care se apropie ├«ncet ├«ncet. Poate c─â s─ârb─âtoarea Cr─âciunului o vei petrece (sau o ve╚Ťi petrece) ├«n mod tradi╚Ťional, al─âturi de familie, dar de Revelion pute╚Ťi face o escapad─â. Asta dac─â nu a╚Ťi f─âcut deja o rezervare ├«n alt─â parte. Sau pute╚Ťi face un mini-concediu extins de Revelion.

Unde s─â aleg un City break?

Orice combina╚Ťie ai alege, magazinele noastre partenere au venit cu o gam─â variat─â ╚Öi cu propuneri care mai de care mai interesante ╚Öi mai spectaculoase. Poate vre╚Ťi s─â face╚Ťi un city break ├«n Rom├ónia, s─â descoperi╚Ťi din frumuse╚Ťile patriei? Doar avem o ╚Ťar─â minunat─â, cu ora╚Öe demne de standardele de cultur─â european─â. Sau poate vre╚Ťi s─â vizita╚Ťi ora╚Öele mari ale Europei? O capital─â poate? Sau poate un or─â╚Öel din Alpi, care nu este foarte mediatizat dar pe care totu╚Öi vre╚Ťi s─â ├«l vizita╚Ťi cu tot dinadinsul? Sau poate un ora╚Ö istoric care s─â se ├«ncadreze ├«n limita voastr─â de timp?

Am vorbi ╚Öi despre limita de buget dar nu prea avem ce vorbi, ├«ntruc├ót reducerile de Black Friday sunt aici al─âturi de voi. Cazare, transport, ghid, toate aceste costuri au primit o por╚Ťie consistent─â de reduceri. Mai ales dac─â dori╚Ťi s─â opta╚Ťi pentru perioada imediat urm─âtoare, iar costurile de transport ╚Öi cazare sunt la nivel destul de ridicate. ┬áDoar nu ave╚Ťi de g├ónd s─â merge╚Ťi cu altceva dec├ót cu avionul, corect? La timpul limitat al unui City Break, trebuie s─â punem timpul de c─âl─âtorie la col╚Ť ╚Öi s─â ├«l ╚Ťinem c├ót mai mic. Timpul pentru City Break este destinat culturii, a pozelor ╚Öi a z├ómbetelor, nu a statului pe scaun ├«n drum spre destina╚Ťie.

Pentru c─â misiunea noastr─â de Black Friday este s─â v─â facem ferici╚Ťi, iar cu reducerile noastre ╚Öi oferta partenerilor no╚Ötri sper─âm c─â am reu╚Öit!