Booking.com Black Friday 2024 • Ce reduceri te asteaptă!

Clic si Vezi ofertele pe www.booking.com

Ți-e dor să călătorești? Nu pierde cele mai tari oferte de Black Friday de pe Booking.com

Cui nu-i place să călătorească, cui? Tuturor, asta nu e nicio îndoială, iar atunci când suma investită în rezervarea unui hotel sau a unei pensiuni de vis nu este deloc mare, suntem cei mai fericiți din lume! Bineînțeles, acest lucru este posibil atunci când faci cumpărăturile cu cap, în momentul potrivit și de pe site-ul potrivit, adică de pe Booking.com.

De ce să-ți cumperi cazarea în destinațiile de vis de pe Booking de Black Friday?

Din nenumărate motive, iar cel mai important motiv este acela că de Black Friday reducerile ajung să fie și de peste 70%, ceea ce înseamnă că reprezintă șansa ta să plătești aproape nimic pentru un hotel de lux sau o pensiune super, cu toate serviciile incluse. Ce-ți poți dori mai mult?!

Ce destinații de vacanță poți cumpăra de pe Booking.com?

Poți rezerva în 120.000 destinații din toată lumea, Booking.com fiind cel mai mare site de turism din lume. Astfel, poți să stai în hoteluri, apartamente, vile, hosteluri,  complexuri atât din România, cât și din întreaga lume. Black Friday reprezintă fără îndoială cea mai bună ocazie pentru a-ți oferi călătorii pe care le meriți sau pentru a pregăti cadouri inedite tuturor celor dragi din viața ta.

Extra beneficii de pe Booking.com

Pe lângă reducerile extrem de atrăgătoare pe care le pregătește Booking pentru noi, avem bonus și o serie de chestii extrem de importante atunci când vine vorba de siguranță și călătorii de vis, și anume:

  • Fără taxe de rezervare: spre deosebire de alte site-uri, Booking.com nu percepe taxă de rezervare;
  • Rezervare online securizată: ai astfel siguranța că ceea ce rezervi e pe bune, că nu te vei trezi cu surprize neplăcute ulterior, când ajungi la destinație;
  • Comentarii reale: dacă nu ești decis, comentariile celor care s-au cazat în locurile respective te vor ajuta cu siguranță să iei decizia mai ușor. Foarte important este că toate comentariile pe care le vei citi sunt 100% reale;
  • Rezervare confirmată imediat: nu trebuie să aștepți zile întregi să primești confirmare, ci o vei primi super rapid, iar tu poți sta liniștit, fără pic de griji;
  • Serviciu clienți non-stop: dacă ai întrebări sau întâmpini probleme, Booking.com are serviciu clienți non-stop, astfel încât indiferent ce oră e atunci când ai nevoie de ei, îi poți contacta fără probleme;
  • Discounturi atrăgătoare și surprize cu Cont Genius: dacă ai cont Genius, Booking îți va pregăti oferte extrem de faine, printre care menționăm: tarife reduse la mic dejun, reduceri și upgrade-uri de cameră gratuite.

Cu atât de multe lucruri grozave, nu-ți rămâne decât să fii cu ochii pe Booking.com de Black Friday și să-ți organizezi cele mai tari călătorii în jurul lumii!

Booking.com este magazin online cu produse din categoriile Bilete avion, City break, Oferte last minute, Vacante.