Placi de par Black Friday 2022 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Placi de par Black Friday 2022

Magazinele noastre partenere s-au dedicat pentru calitatea și sănătatea părului tău. Atât cele din industria electronicelor, cât și cele din industria îngrijirii personale.

Reduceri Placi de par Black Friday 2022

Avem o campanie de reduceri mai spectaculoasă și mai strălucitoară decât părul tău, chiar și după ce l-ai întins. Te provocăm să testezi această afirmație, dând click pe fiecare magazin online.

Branduri de Placi de par Black Friday 2022

Doamnele și domnișoarele care iau la modul cel mai serios îngrijirea personală (noi credem că toate) vor fi încântate de selecția de branduri de anul acesta. Eficiente, profesioniste și imaculate.

Vechea placă de păr dă semne de uzură?

Părul tău nu mai este la fel de îndreptat ca de obicei? Vrei o placă de păr mai performantă? Nicio problemă, de Black Friday ai reduceri la toate plăcile de păr.

De ce fetele care au părul drept vor să îl aibe creț, iar fetele care au părul creț vor să îl aibe drept? Nu știm de ce, dar știm cât de importantă este o placă de păr. Fiecare doamnă și domnișoară are o placă de păr acasă, pentru că nu se știe niciodată. La urma urmei, faptul că poți să îți aranjezi părul cum vrei tu este un lucru splendid, care îți oferă încredere și frumusețe.

De aceea am adunat cele mai bune branduri și cele mai bune magazine din domeniu, care au adus cele mai bune plăci de păr. Indiferent de bugetul tău, o placă de păr este mai accesibilă ca oricând. Mai ales că aceste plăci de păr au tendința să se uzeze cu fiecare îndreptare. Nu este un articol pe care îl cumperi o dată la câțiva ani. Ceea ce este bine, deoarece tehnologia avansează an de an.

Cum alegi placa de păr perfectă?

Nu știm cât de mult te vor interesa specificațiile tehnice ale plăcilor de păr, deși noi te invităm să le studiezi pe toate. Ce este bine de reținut este faptul că, cu cât crește bugetul, cu atât crește și numărul de opțiuni și implicit performanțele. Chiar dacă toate plăcile de păr fac aceeași treabă, nu toate plăcile sunt egale. Iar unele detalii pot face diferența. Unul dintre aceste detalii ar fi timpul de încălzire și timpul de răcire. Amândouă sunt la fel de importante, mai ales dacă ești pe fugă (recunoaște că ți s-a întâmplat măcar o dată să fii pe fugă) sau dacă nu vrei să stai cu placa pe pervaz ca să se răcească. Sau mai rău, să riști să te frigi din greșeală cu placa (recunoaște că și asta ți s-a întâmăplat măcar o dată).

Dar cel mai important aspect, care face diferența dintre plăcile de păr o reprezintă placa de păr cu abur versus cea clasică, cu lamă cerată.  La o placă de păr cu ceară este foarte bine cunoscut riscul și efectul dăunător asupra părului. La fel și faptul că aceasta are tendința să se uzeze. Pe când aceste dezavantaje sunt anulate de către o placă profesională pe bază de abur. Singurul dezavantaj al plăcii pe bază de abur este prețul, dar de asta suntem noi aici, de Black Friday. Dacă în condiții normale o placă pe bază de abur este un stres pentru buget, acum nu mai ai această problemă. Așa poți beneficia de o placă de păr performantă, fără ca părul tău să aibe de suferit, fără ca să aibe nevoie de tratament suplimentar. Iar o placă pe bază de abur nu se va uza la fel de repede ca una clasică.

Mai ai nevoie de un alt motiv pentru a face acest pas? Sau ne-am întins prea mult la vorbă și abia aștepți să vezi oferta de Black Friday de anul acesta?