Placi de par Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Placi de par Black Friday 2020

Magazinele noastre partenere s-au dedicat pentru calitatea și sănătatea părului tău. Atât cele din industria electronicelor, cât și cele din industria îngrijirii personale.

Branduri de Placi de par Black Friday 2020

Doamnele ╚Öi domni╚Öoarele care iau la modul cel mai serios ├«ngrijirea personal─â (noi credem c─â toate) vor fi ├«nc├óntate de selec╚Ťia de branduri de anul acesta. Eficiente, profesioniste ╚Öi imaculate.

Reduceri Placi de par Black Friday 2020

Avem o campanie de reduceri mai spectaculoas─â ╚Öi mai str─âlucitoar─â dec├ót p─ârul t─âu, chiar ╚Öi dup─â ce l-ai ├«ntins. Te provoc─âm s─â testezi aceast─â afirma╚Ťie, d├ónd click pe fiecare magazin online.

Vechea plac─â de p─âr d─â semne de uzur─â?

Părul tău nu mai este la fel de îndreptat ca de obicei? Vrei o placă de păr mai performantă? Nicio problemă, de Black Friday ai reduceri la toate plăcile de păr.

De ce fetele care au p─ârul drept vor s─â ├«l aibe cre╚Ť, iar fetele care au p─ârul cre╚Ť vor s─â ├«l aibe drept? Nu ╚Ötim de ce, dar ╚Ötim c├ót de important─â este o plac─â de p─âr. Fiecare doamn─â ╚Öi domni╚Öoar─â are o plac─â de p─âr acas─â, pentru c─â nu se ╚Ötie niciodat─â. La urma urmei, faptul c─â po╚Ťi s─â ├«╚Ťi aranjezi p─ârul cum vrei tu este un lucru splendid, care ├«╚Ťi ofer─â ├«ncredere ╚Öi frumuse╚Ťe.

De aceea am adunat cele mai bune branduri ╚Öi cele mai bune magazine din domeniu, care au adus cele mai bune pl─âci de p─âr. Indiferent de bugetul t─âu, o plac─â de p─âr este mai accesibil─â ca oric├ónd. Mai ales c─â aceste pl─âci de p─âr au tendin╚Ťa s─â se uzeze cu fiecare ├«ndreptare. Nu este un articol pe care ├«l cumperi o dat─â la c├ó╚Ťiva ani. Ceea ce este bine, deoarece tehnologia avanseaz─â an de an.

Cum alegi placa de p─âr perfect─â?

Nu ╚Ötim c├ót de mult te vor interesa specifica╚Ťiile tehnice ale pl─âcilor de p─âr, de╚Öi noi te invit─âm s─â le studiezi pe toate. Ce este bine de re╚Ťinut este faptul c─â, cu c├ót cre╚Öte bugetul, cu at├ót cre╚Öte ╚Öi num─ârul de op╚Ťiuni ╚Öi implicit performan╚Ťele. Chiar dac─â toate pl─âcile de p─âr fac aceea╚Öi treab─â, nu toate pl─âcile sunt egale. Iar unele detalii pot face diferen╚Ťa. Unul dintre aceste detalii ar fi timpul de ├«nc─âlzire ╚Öi timpul de r─âcire. Am├óndou─â sunt la fel de importante, mai ales dac─â e╚Öti pe fug─â (recunoa╚Öte c─â ╚Ťi s-a ├«nt├ómplat m─âcar o dat─â s─â fii pe fug─â) sau dac─â nu vrei s─â stai cu placa pe pervaz ca s─â se r─âceasc─â. Sau mai r─âu, s─â ri╚Öti s─â te frigi din gre╚Öeal─â cu placa (recunoa╚Öte c─â ╚Öi asta ╚Ťi s-a ├«nt├óm─âplat m─âcar o dat─â).

Dar cel mai important aspect, care face diferen╚Ťa dintre pl─âcile de p─âr o reprezint─â placa de p─âr cu abur versus cea clasic─â, cu lam─â cerat─â. ┬áLa o plac─â de p─âr cu cear─â este foarte bine cunoscut riscul ╚Öi efectul d─âun─âtor asupra p─ârului. La fel ╚Öi faptul c─â aceasta are tendin╚Ťa s─â se uzeze. Pe c├ónd aceste dezavantaje sunt anulate de c─âtre o plac─â profesional─â pe baz─â de abur. Singurul dezavantaj al pl─âcii pe baz─â de abur este pre╚Ťul, dar de asta suntem noi aici, de Black Friday. Dac─â ├«n condi╚Ťii normale o plac─â pe baz─â de abur este un stres pentru buget, acum nu mai ai aceast─â problem─â. A╚Öa po╚Ťi beneficia de o plac─â de p─âr performant─â, f─âr─â ca p─ârul t─âu s─â aibe de suferit, f─âr─â ca s─â aibe nevoie de tratament suplimentar. Iar o plac─â pe baz─â de abur nu se va uza la fel de repede ca una clasic─â.

Mai ai nevoie de un alt motiv pentru a face acest pas? Sau ne-am ├«ntins prea mult la vorb─â ╚Öi abia a╚Ötep╚Ťi s─â vezi oferta de Black Friday de anul acesta?