Pensule machiaj Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Dăm culoare campaniei de Black Friday cu reduceri pe măsură. Acum ai nevoie doar de pensula cu care să le aplici.

Câte seturi de pensule machiaj să-mi iau?

Știm că vei avea nevoie de multe pensule, pentru că doar mintea unei femei este mai complexă decât o trusă completă de machiaj. La fel știm și că pensulele se uzează și că trebuie schimbate. Așa că am încercat să le acoperim pe toate.

Nu avem spațiu suficient pentru a le enumera pe toate, așa că vom trece ușor printre ele. Pensule de blush, sau pentru pudră, sau pentru contur, toate merită cumpărate pentru a răsfăța tenul tău și pentru a utiliza la maxim toată trusa de produse.

Fie că vrei să le cumperi strict pentru tine, sau pentru a le face cadou, sau poate că vrei să cumperi un set profesionist de pensule, noi ne-am făcut temele și am venit cu toate seturile necesare.

Desigur, poate că îți dorești să cumperi un set gata pregătit, sau poate că vrei să cumperi pensule din fir natural? Magazinele noastre partenere au venit cu câteva seturi pregătite, dar nu putem garanta că vor conține combinația perfectă dorită de tine. Aici deja vorbim cu profesionista din tine, cu make-up artista care punem machiajul de zi de zi la nivel de artă, un machiaj care blenduiește comfortul de zi de zi cu spectacolul de seară.

Pentru tine avem o gamă largă de pensule din fir natural, dar pe care va trebui să le cauți și să le selectezi singură. La urma urmei, tu știi care tip de pensulă se potrivește cel mai bine pentru fiecare misiune. Un singur lucru este cert: toate sunt din fire de păr natural și avem o selecție largă, indiferent că vorbim despre o pensulă de blush sau de blending.

Suntem conștienți de faptul că asemenea pensule costă mai mult decât cele normale, de aceea suntem prezenți cu campania de Black Friday pentru reduceri. Astfel, putem aduce pensulele din fir de păr natural la prețul unei pensule obișnuite, uneori la prețuri care ajung la o singură cifră.

De ce să cumperi o pensulă din păr natural?

Pentru că se va simți o diferență enormă la precizie și la eficiență, iar o astfel de pensulă va rezista și mai mult. Iar motivul principal este pentru că tu meriți tot ceea este mai bun, iar acum ai ocazia reală să te răsfeți, cu reducerile de Black Friday.

Așa că, indiferent dacă ești make-up artist care trece prin pensule lunar, sau poate vrei să te răsfeți acasă și să te simți specială când ieși din casă, noi sperăm că ne-am făcut datoria față de frumusețea ta.