Cuptoare cu microunde Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Te invităm să ai parte de cel mai frumoasă dimineață, cu un cuptor cu microunde nou și cu o campanie de reduceri impresionantă. Bun venit la Black Friday România.

Ce ofertă am gătit de Black Friday?

O ofertă variată, pentru toate gusturile și toate buzunarele. Indiferent de cât de mult ai de gătit, cât de des ai de gătit, sau de cât de repede trebuie să fie gata mâncarea. La urma urmei, un cuptor cu microunde este varianta rapidă a unui aragaz, corect?

De ce nu ar fi și calitatea mâncarea la același nivel cu mâncarea făcută la aragaz? Pe acest sistem ne-am ghidat atât noi cât și magazinele noastre partenere.

Fie că vorbim de modele incorporabile sau independente, în cadrul magazinul nostru virtual poți găsi toate modelele apărute în 2017, gata pentru a face față provocării mâncării delicioase gătite rapid. Fără ca pizza reîncălzită să își piardă din gust.

Dacă spațiul dedicat cuptorului cu microunde este limitat, gama noastră de produse acoperă o plajă largă, începând de la 17L capacitate și urcă până la 40L. Asta pentru situațiile în care toată familia vrea mâncare bună, acum. Sau poate ai nevoie de o decongelare rapidă? Nicio problemă, majoritatea cuptoarelor cu microunde vin și cu funcție integrată de decongelare, ca să nu mai ai grija timpului. În esență, de asta aici. Vrei să scurtezi drastic timpul dedicat gătirii.

De fapt, nici nu mai trebuie să pierzi timp setând modul de gătire, majoritatea modelelor venind cu funcție integrată de memorie. Tu faci toate setările, apeși pe memorie iar data viitoare trebuie doar să selectezi modul de gătire. Simplu și ușor, la atingerea unui buton.

Sau a mai mult butoane, în funcție de modelul pe care îl alegi. Cu cât crește bugetul cu atât crește și numărul de butoane disponibile. Butoane care nu sunt puse doar pentru aspect, ci și pentru funcționalitate. Funcție de păstrare a temperaturii interioare în cazul în care nu vrei să mănânci chiar acum? Nicio problemă. Display electronic sau digital? Ține doar de tine.

Totuși, din multitudinea de opțiuni și facilități disponibile, noi echipa Black Friday România punem accentul pe sistemul de protecție pentru copii. Noi nu vrem, și în special tu, ca un accident serios să se întâmple micuților nesupravegheați. Noi punem accentul pe siguranță, în special în bucătărie. Și ca o măsură suplimentară de siguranță există și opțiune de ușă cu barieră termică, astfel încât micuții să nu se frigă accidental.

Ți s-a făcut foame deja?

Noi te lăsăm atunci să studiezi oferta de Black Friday. Și stăm relaxati, știind că portofelul tău nu va rămâne înfometat, grație reducerilor noastre.