Karcher Black Friday 2024 • Ce reduceri te asteaptă!

Clic si Vezi ofertele pe kaercher.com/ro

Reduceri produse Karcher

Mai jos găsești principalele și cele mai atrăgătoare produse de la Karcher de Black Friday 2024.

Kärcher este o companie de familie activa la nivel global din Winnenden si liderul mondial pe piata tehnologiei de curatenie.

Aspiratoare | Aparate de spalat cu presiune.
Compania Kärcher este o firmă germană cu peste 80 de ani de tradiție în producerea și desfacerea echipamentelor destinare curatarii atat pentru uz casnic cat si pentru cel profesional. Compania furnizeaza solutia potrivita pentru orice aplicatie in domeniul curatarii.

Kärcher este azi un specialist in curatare la nivel mondial, care livreaza solutii optime pentru fiecare tip de mizerie. Kärcher s-a specializat pe vanzarea, distribuirea, dezvoltarea si productia tehnicii de curatare pentru utilizarea privata, comerciala si industriala. Fondata acum 82 ani, de Alfred Karcher, in apropiere de Stuttgart, centrul de inginerie germana, afacerea s-a dezvoltat, astfel incat, in prezent 500 de ingineri specialisti Kärcher stabilesc noi standarde in domeniul tehnologiei de curatare. 85 % din toate produsele au fost dezvoltate in ultimii 6 ani, oferind cele mai bune solutii inovative de curatare. Astazi, Kärcher vinde peste 55.000 de produse in mai mult de 190 de tari de pe toate continentele și prin mai mult de 40.000 de centre de vânzare.

Responsabilitatea noastra sociala creste odata cu angajamentul nostru comercial la nivel global. In acest fel sustinem de ani buni restaurarea monumentelor prominente din intreaga lume. Lista cuprinde printre altele Statuia Libertatii din New York, Statuia lui Christos din Rio de Janeiro, Poarta Brandenburg din Berlin, Colonadele din Roma si capetele presedintiilor de pe Mount Rushmore in Dakota de Sud (USA).

Karcher este magazin online cu produse din categoriile Aspiratoare, Electrocasnice.

Categorii magazin:

,