Aparate de sudura Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

De Black Friday am preg─âtit o campanie de reduceri bine ├«nchegat─â, calculat─â cu precizie, doar ├«n avantajul t─âu. Sudat─â cu cele mai performante aparate de sudur─â, bine├«n╚Ťeles. Bun venit la sec╚Ťiunea dedicat─â aparatelor de sudur─â.

Desigur, căutarea începe cu cel mai important component: invertorul.

╚śi aici ai o gam─â larg─â de produse, unde po╚Ťi s─â sudezi cele mai bune combina╚Ťii de echipament. Despre datele tehnice, aici probabil c─â le ╚Ötii d├ęj├á, ceea ce te intereseaz─â ╚Öi poate ceea ce ╚Ťi-ai dori, dar poate te g├ónde╚Öti c─â acum nu dispui de acei bani. Te sf─âtuim totu╚Öi s─â arunci un ochi ╚Öi la invertoarele mai scumpe, s-ar putea s─â r─âm├ói pl─âcut surprins de reducerile pe care le-am preg─âtit de Black Friday.

Fie c─â vorbim de invertoare pentru sudat electrozi bazici, din inox sau font─â, sau vorbim de invertoarele concepute special pentru a suda aluminiul ╚Öi cuprul, noi am aplicat reduceri substan╚Ťiale la aceste componente care nu sunt deloc ieftine. Chiar dac─â vorbim de invertoare profesionale sau invertoare pentru hobby, pre╚Ťul nu este deloc de neglijat, chiar ╚Öi la cele mici. Iar cu c├ót ad─âug─âm op╚Ťiuni ╚Öi func╚Ťii, cu at├ót pre╚Ťul va cre╚Öte. Fii f─âr─â team─â ├«n schimb, noi suntem aici pentru a le ╚Ťine c├ót mai jos.

Spre deosebire de invertoarele de ├«nalt─â performan╚Ť─â, care vor ╚Ťine curentul la intensitate maxim─â p├ón─â la 60% din timp. Iar dac─â acel invertor vine dotat ╚Öi cu un ventilator, capacitatea de sudur─â cre╚Öte suficient de mult pentru a face fa╚Ť─â oric─ârei misiuni. ╚śi pentru a asigura un ├«nceput corect al misiunii, multe dintre invertoare vin ╚Öi cu func╚Ťia anti-stick, care reduce riscul de lipire al electrodului la start.

Pentru pasiona╚Ťii de cele mai noi tehnologii exist─â ╚Öi aparatele de t─âiere cu plasm─â. De ce s─â iei ├«n considerare un aparat de t─âiere cu plasm─â? Pentru a putea t─âia materialele conductoare chiar ╚Öi vopsite sau ruginite, pentru o t─âiere f─âr─â distorsiuni ╚Öi o vitez─â de t─âiere mai mare.

Trebuie avut ├«n vedere ├«n schimb faptul c─â sunt ╚Öi unele dezavantaje, principalele fiind modul special de operare ╚Öi faptul c─â acest aparat necesit─â alimentare cu aer comprimat. Ca s─â nu men╚Ťion─âm ╚Öi greutate crescut─â a acestor aparate. A╚Öa c─â, grij─â la specifica╚Ťiile alternatorului ╚Öi mult succes ├«n achizi╚Ťionarea invertorului de care ai nevoie, indiferent de destina╚Ťia acestuia.

Dar cump─âr─âturile nu se rezum─â doar la invertor, pentru c─â ai nevoie de cea mai mare protec╚Ťie atunci c├ónd lucrezi la curent alternativ sau direct.

Masca de sudur─â este esen╚Ťial─â ╚Öi nu mai necesit─â nicio introducere. Fie c─â este vorba despre o masc─â de sudur─â clasic─â cu prindere pe cap, sau masc─â de sudur─â cu cristale lichide, noi am venit cu un stoc consistent din ambele categorii.

Electrolizii de inox sau rutilici, lichidul antistropi sau consumabilele pentru plasm─â, avem preg─âtit tot ceea ce ai tu nevoie ca s─â fii preg─âtit pentru orice situa╚Ťie. S-a uzat pistoletul? Ai nevoie de o tor╚Ť─â nou─â? ┬áReductorul de presiune a cedat presiunii muncii? Aici le g─âse╚Öti pe toate.

La fel cum vei g─âsi ╚Öi filtrele pentru masca de sudur─â ╚Öi m├ónu╚Öile de sudor. Le recomand─âm pe acelea ignifuge. ╚śi ├«╚Ťi dorim spor la cump─âr─âturi.