Aparate de sudura Black Friday 2023 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Aparate de sudura Black Friday 2023

Am sudat în catalogul de mai jos cea mai puternică echipă de magazine din industrie. Tu trebuie doar să o pui la încercare. Nu avem nici un fel de dubiu, va rezista la absolut orice provocare, fără un gram de transpirație.

AlecoAir Black Friday 2023

AlecoAir Black Friday 2023 www.alecoair.ro Clic și Vezi Ofertele!

FLANCO Black Friday 2023

FLANCO Black Friday 2023 www.flanco.ro Clic și Vezi Ofertele!

SomProduct Black Friday 2023

SomProduct Black Friday 2023 www.somproduct.ro Clic și Vezi Ofertele!

Amazon Black Friday 2023

Amazon Black Friday 2023 www.amazon.de Clic și Vezi Ofertele!

Rovision Black Friday 2023

Rovision Black Friday 2023 www.rovision.ro Clic și Vezi Ofertele!

Dedeman Black Friday 2023

Dedeman Black Friday 2023 www.dedeman.ro Clic și Vezi Ofertele!

MESTERESTI Black Friday 2023

MESTERESTI Black Friday 2023 www.mesteresti.ro Clic și Vezi Ofertele! gold

PEFOC.RO Black Friday 2023

PEFOC.RO Black Friday 2023 www.pefoc.ro Clic și Vezi Ofertele!

Baie Rea Black Friday 2023

Baie Rea Black Friday 2023 www.baie-rea.ro Clic și Vezi Ofertele!

evoMAG Black Friday 2023

evoMAG Black Friday 2023 www.evomag.ro Clic și Vezi Ofertele!

MatHaus by Arabesque Black Friday 2023

MatHaus by Arabesque Black Friday 2023 www.mathaus.ro Clic și Vezi Ofertele!

Top Shop Black Friday 2023

Top Shop Black Friday 2023 www.top-shop.ro Clic și Vezi Ofertele!

Doraly Black Friday 2023

Doraly Black Friday 2023 www.doraly.ro Clic și Vezi Ofertele!

NeaKaisa Black Friday 2023

NeaKaisa Black Friday 2023 www.neakaisa.ro Clic și Vezi Ofertele!

Bonami Black Friday 2023

Bonami Black Friday 2023 www.bonami.ro Clic și Vezi Ofertele!

ForIT Black Friday 2023

ForIT Black Friday 2023 www.forit.ro Clic și Vezi Ofertele!

Fornello Black Friday 2023

Fornello Black Friday 2023 www.fornello.ro Clic și Vezi Ofertele!

vidaXL.ro Black Friday 2023

vidaXL.ro Black Friday 2023 www.vidaxl.ro Clic și Vezi Ofertele!

Badabum Black Friday 2023

Badabum Black Friday 2023 www.badabum.ro Clic și Vezi Ofertele!

Cartuseria Black Friday 2023

Cartuseria Black Friday 2023 www.cartuseria.ro Clic și Vezi Ofertele!

Reduceri Aparate de sudura Black Friday 2023

Nu ai nevoie de echipament de protecție pentru a vedea reducerile noastre. Dar vei avea nevoie de echipament de protecție pentru aceste aparate. Bine că am acoperit o gamă completă de aparate de sudură, cu toate accesoriile aferente.

Branduri de Aparate de sudura Black Friday 2023

Branduri de mare putere, gata să fie puse la treabă de tine. Acum, mai accesibile ca oricând. Experții bricolajului sunt aici în ajutorul tuturor sudorilor, chit că vorbim despre hale industriale, blocuri sau țevile din grădină.

De Black Friday am pregătit o campanie de reduceri bine închegată, calculată cu precizie, doar în avantajul tău. Sudată cu cele mai performante aparate de sudură, bineînțeles. Bun venit la secțiunea dedicată aparatelor de sudură.

Desigur, căutarea începe cu cel mai important component: invertorul.

Și aici ai o gamă largă de produse, unde poți să sudezi cele mai bune combinații de echipament. Despre datele tehnice, aici probabil că le știi déjà, ceea ce te interesează și poate ceea ce ți-ai dori, dar poate te gândești că acum nu dispui de acei bani. Te sfătuim totuși să arunci un ochi și la invertoarele mai scumpe, s-ar putea să rămâi plăcut surprins de reducerile pe care le-am pregătit de Black Friday.

Fie că vorbim de invertoare pentru sudat electrozi bazici, din inox sau fontă, sau vorbim de invertoarele concepute special pentru a suda aluminiul și cuprul, noi am aplicat reduceri substanțiale la aceste componente care nu sunt deloc ieftine. Chiar dacă vorbim de invertoare profesionale sau invertoare pentru hobby, prețul nu este deloc de neglijat, chiar și la cele mici. Iar cu cât adăugăm opțiuni și funcții, cu atât prețul va crește. Fii fără teamă în schimb, noi suntem aici pentru a le ține cât mai jos.

Spre deosebire de invertoarele de înaltă performanță, care vor ține curentul la intensitate maximă până la 60% din timp. Iar dacă acel invertor vine dotat și cu un ventilator, capacitatea de sudură crește suficient de mult pentru a face față oricărei misiuni. Și pentru a asigura un început corect al misiunii, multe dintre invertoare vin și cu funcția anti-stick, care reduce riscul de lipire al electrodului la start.

Pentru pasionații de cele mai noi tehnologii există și aparatele de tăiere cu plasmă. De ce să iei în considerare un aparat de tăiere cu plasmă? Pentru a putea tăia materialele conductoare chiar și vopsite sau ruginite, pentru o tăiere fără distorsiuni și o viteză de tăiere mai mare.

Trebuie avut în vedere în schimb faptul că sunt și unele dezavantaje, principalele fiind modul special de operare și faptul că acest aparat necesită alimentare cu aer comprimat. Ca să nu menționăm și greutate crescută a acestor aparate. Așa că, grijă la specificațiile alternatorului și mult succes în achiziționarea invertorului de care ai nevoie, indiferent de destinația acestuia.

Dar cumpărăturile nu se rezumă doar la invertor, pentru că ai nevoie de cea mai mare protecție atunci când lucrezi la curent alternativ sau direct.

Masca de sudură este esențială și nu mai necesită nicio introducere. Fie că este vorba despre o mască de sudură clasică cu prindere pe cap, sau mască de sudură cu cristale lichide, noi am venit cu un stoc consistent din ambele categorii.

Electrolizii de inox sau rutilici, lichidul antistropi sau consumabilele pentru plasmă, avem pregătit tot ceea ce ai tu nevoie ca să fii pregătit pentru orice situație. S-a uzat pistoletul? Ai nevoie de o torță nouă?  Reductorul de presiune a cedat presiunii muncii? Aici le găsești pe toate.

La fel cum vei găsi și filtrele pentru masca de sudură și mânușile de sudor. Le recomandăm pe acelea ignifuge. Și îți dorim spor la cumpărături.