Player muzica Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Player muzica Black Friday 2024

În catalogul de mai jos găsești lista magazinelor care au răspuns melodiei reducerilor de Black Friday. Ia cu tine și o pereche de căști, vei avea de testat.

Reduceri Player muzica Black Friday 2024

Cele mai mari categorii, cu cele mai mari reduceri, listate aici. Am redus din preț, dar nu am redus din calitate.

Branduri de Player muzica Black Friday 2024

Cele mai mari și mai bune branduri din industria audio sunt prezente aici. Și sunt mereu în mișcare, ca și tine de altfel. Fie că vorbim despre mp3 playere sau despre playere pentru mașini, aceste branduri mereu urcă tot mai sus.

La ce playere muzicale să mă aștept în aceste magazine online?

Aproximativ orice categorie imaginabilă.

  1. Mp3 playerul este nelipsit și fruntaș în această listă. Nu este prea mult de spus despre acest articol legendar, doar că avem o selecție pentru toată lumea. Orice preferință, orice culoare, orice buget. Mențiune specială pentru Mp3 player-ele impermeabile, care îți vor încânta urechile cu muzică chiar și atunci când ai un antrenament în ploaie, transpiri foarte mult sau chiar înoți. Cu un sistem de prindere special și cu rezistență la șoc și praf, chiar poți face orice în ziua de azi în timp ce asculți muzică.
  2. Așa cum după audio a venit video, așa și după Mp3 a venit Mp4. Cu ce vine nou Mp4 player-ul? Cu baterie cu o autonomie ridicată, cu posibilitatea de a reda videouri și cu memorie internă superioară. Ce aduce vârful de lance în materie de Mp4 playere? Ecran tactil, memorie de 16 GB și conectivitate Bluetooth. Din păcate, în schimb, nu avem Mp4 player subacvatic, cum este în cazul Mp3 playerelor.
  3. Google Chromecast Media Player – sau ultima jucărie pentru pasionații de tehnologie. Da, avem și așa ceva pe stoc, evident cu reducerile de Black Friday aplicate! Tot ce trebuie să faci este să îl conectezi la televizorul tău HDMI și să lași controlul în seama telefonului.
  4. Playerele auto se remarcă și ele în campania de Black Friday. Cu o conectivitate bluetooth disponibilă, este doar o discuție de compatibilitate și de gust, alegerea acelui accesoriu necesar pentru unii, și îndrăgit de alții. În funcție de buget se adaugă gradual opțiuni precum USB, stocare SD sau control al subwooferului. Puterea este în general standard, de 4 x 50W, dar pentru pasionații de muzică dată tare în mașină, avem și playere mai puternice.
  5. Radio CD Player. Da, încă trăiește printre noi Radio CD Player-ul. Adaptat zilelor noastre, evident. Cu posibilitatea de a reda muzica de pe CD sau DVD, USB sau clasicul radio, acest player rămâne relevant chiar și în zilele noastre. De ce am cumpăra un Radio CD Player în 2017? Simplu, pentru că este mic, simplu de folosit, portabil, eficient și ieftin. Nu trebuie conectat la telefon, nu depinde de semnalul de Bluetooth sau wifi. L-am pornit, i-am dat play și ne bucurăm de muzică.
  6. Radio portabil. Credeai că radiourile sunt decedate de mult? Fii surprins plăcut, navigând prin lista de produse incluse în campania Black Friday. Și pentru că radio-ul este un concept destul de retro într-o lume a Instagram-ului, designul este și el retro. Retro într-un sens foarte șic, foarte modern și foarte atractiv. Nu știu despre tine, dar eu îmi voi cumpăra unul din aceste radiouri, doar pentru cum arată. Iar dacă voi pleca undeva la munte, unde semnalul mobil nu este foarte bun, dar cel de radio încă rezistă, atunci se va simți și utilitatea lui.

Am prezentat în mare categoriile de playere muzicale, acum rămâne ca tu să descoperi galeria completă de articole, toate la reduceri substanțiale.