eMAG Black Friday 2018 • Ce reduceri te asteapta!

eMAG este cel mai mare magazin online din România cu produse din cea mai variată gamă de produse: echipamente și componente IT, electronice, electrocasnice, cărți, produse auto, articole sportive, muzică, filme, îmbrăcăminte și accesorii, produse pentru casă, articole de îngrijire personală, petshop, articole pentru copii și aproape orice altceva la care te-ai putea gândi.

Uriașul eMAG vine cu reduceri URIAȘE de Black Friday

eMAG este magazinul pe care toți românii stau cu ochii de Black Friday 2018. Și e și normal, vorbim de cel mai vast magazin online din România și cea mai complexă campanie de Black Friday.

Când începe Black Friday 2018 la eMAG?

Pentru a fi siguri că reușiți să vedeți în timp util toate ofertele eMAG, este indicat să aveți aplicația dedicată instalată pe smartphone. Utilizatorii care vor folosi aplicația vor primi o notificare instant în momentul în care reducerile mult așteptate vor fi listate pe site.

Ghid de cumpărături eMAG de Black Friday

Pentru că vorbim cu adevărat de cel mai vast magazin online din România, eMAG vine în ajutorul cumpărătorilor cu un ghid de cumpărături care explică pas cu pas ce trebuie să faci pentru o experiență de Black Friday plăcută și avantajoasă. Iată care sunt pașii de urmat:

  1. Pregătește lista cu produsele favorite înainte de Black Friday
  2. Asigură-te că ai datele complete în cont
  3. Instalează aplicația eMAG și afli când începe Black Friday
  4. Cu cardul salvat cumperi imediat de Black Friday
  5. Continuă cumpărăturile, căci ofertele noi apar pe parcursul întregii zile!

Pasul cu numărul 5 este în același timp și un îndemn. De ce? Pentru că reducerile oferite de eMAG de Black Friday ajung la valoarea de 40 de milioane de euro, în timp ce în 2016 acestea au atins un prag de 35 de milioane de euro. Așadar, vorbim cu adevărat de reduceri record la eMAG în anul 2018!

Ce produse vor fi reduse pe eMAG de Black Friday 2018?

eMAG a consolidat an de an filosofia că orice poate fi vândut online. Iar acest lucru a devenit posibil în România tocmai datorită eMAG, care a reușit să pună în vânzare de la aur și până la automobile. Oferta va fi extrem de vastă și de Black Fridat 2017, conform conducerii eMAG: ”Vom avea anvelope de 200 de lei la preţ de 99 de lei. Vom avea televizor LED de 80 de cm la 399 de lei. Cel mai bun preţ în piaţă a fost 700 de lei până acum. Vom avea şi în zona de telefoane high-end, avem şi din zona medie şi din entry level. La telefoane reducerile vor fi undeva la 20-30%, e posibil să avem câteva modele care merg spre 50%”.

Probleme la cumpărături de Black Friday?

Se știe că vorbim despre o cerere uriașă, iar experiența anilor trecuți ne poate face sceptici în ceea ce privește reușita achizițiilor pe care ni le dorim. Astfel, întrebarea care stă pe buzele tuturor pasionaților de cumpărături și nu numai a fost clarificată chiar de către șeful eMAG, Iulian Stanciu: ”Când dăm drumul la campanie, creşte exponenţial numărul de oameni pe site. Sunt aproximativ 100.000 de oameni începând cu ora 6 dimineaţa care aşteaptă. Problema nu este numărul de utilizatori, provocarea adevărată vine când foarte mulţi fac cereri care ajung în bazele de date în aceeaşi secundă. Problema e când cererile trec de zeci de mii, pentru că ajungem la un vârf de peste 400.000 de oameni simultan”.

Așadar, vorbim despre profesionalism total, întrucât cumpărătorii sunt puși în temă în ceea ce privește modul de funcționare al eMAG de Black Friday. În același timp, primim asigurări că fiecare comandă efectuată va fi procesată iar produsele vor ajunge la destinatar în cel mai scurt timp!

eMAG este magazin online cu produse din categoriile Articole copii, Articole sport, Audio, Auto, Bijuterii, Bricolaj, Carti, Ceasuri, Componente IT, Cosmetice, Credite, Electrocasnice, Foto & video, Gadgeturi, Genti si posete, Haine, Home & deco, Incaltaminte, Ingrijire personala, Jucarii, Laptopuri, Ochelari, Parfumuri, Tablete, Telefoane, Televizoare, Vacante.