GPS auto Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu GPS auto Black Friday 2020

Tu ai selectat ruta c─âtre destina╚Ťia reducerilor substan╚Ťiale, iar noi ├«╚Ťi ar─ât─âm toate obiectivele de pe acest traseu. Te invit─âm s─â faci un popas la fiecare dintre ele, o s─â ├«╚Ťi plac─â.

Branduri de GPS auto Black Friday 2020

Noi am mers pe ├«ncredere ╚Öi ne-am l─âsat ghida╚Ťi de c─âtre cei mai consacra╚Ťi produc─âtori din domeniu. Dac─â exist─â un punct imaginabil pe hart─â, ei au fost acolo. Tu e╚Öti preg─âtit(─â) s─â te la╚Öi pe m├óna lor?

Reduceri GPS auto Black Friday 2020

GPS-ul auto este aici pentru a reduce din timpul t─âu de a conduce. Noi nu ne-am l─âsat mai prejos, a╚Öa c─â am redus ╚Öi noi din pre╚Ťul de achizi╚Ťie. Cu c├ót? Te invit─âm s─â r─âsfoie╚Öti catalogul virtual.

Las─â-te ghidat de echipa Black Friday prin ├«ntreaga noastr─â campanie de reduceri. Ce poate fi mai bun dec├ót un navigator care s─â ├«╚Ťi spun─â tot ce trebuie s─â ╚Ötii?

Care sunt avantajele unui GPS auto vs un smartphone?

Cu alte cuvinte, de ce să cumperi un GPS auto când un telefon poate face același lucru?

Pentru c─â un GPS auto face mai mult dec├ót un telefon atunci c├ónd vine vorba de naviga╚Ťie.

  1. Un GPS nu este dependent de conexiunea la internet, precum un telefon. De asemenea, un GPS func╚Ťioneaz─â tot timpul la parametri optimi, pe c├ónd un telefon nu va rula aplica╚Ťia continuu, mai ales dac─â vom recep╚Ťiona apeluri.
  2. Bateria telefonului este limitată, pe când la GPS se conectează la mașină direct. Sigur, există și încărcătoare pentru telefon, dar bateria unui GPS este mult mai mare.
  3. În caz că nu urmăm ruta stabilită dinainte pe telefon, va trebui să pornim internetul. Iar dacă nu suntem în România, s-ar putea să coste. Nu vei avea această problemă cu un GPS în schimb.
  4. GPS-ul este mult mai precis dec├ót telefonul, put├ónd lejer calcula ruta ├«n func╚Ťie de num─ârul str─âzii. Deosebit de util ├«n ora╚Öele aglomerate ╚Öi ├«ntortocheate.
  5. Viteza de actualizare a GPS-ului este mult mai mare decât a telefonului. Navigatoarele moderne au procesoare de 800 mHz, ceea ce face posibilă actualizarea în timp real.
  6. GPS-ul nu este dependent de internet pentru a actualiza harta. Mai mult decât atât, toate navigatoarele vin cu actualizări gratuite timp de 1 an de zile minim.
  7. La fel ca un telefon, un GPS ├«╚Ťi va ar─âta ambuteiajele. Spre deosebire de telefon, majoritatea navigatoarelor au incorporate ├«n h─âr╚Ťi ╚Öi obiectivele turistice.
  8. Majoritatea navigatoarelor vin ╚Öi cu op╚Ťiunea de conectivitate Bluetooth, transform├óndu-le ├«ntr-un GPS + Car Kit.
  9. Navigatoarele moderne au h─âr╚Ťi cu elemente 3D, ceea ce nu vei ├«nt├ólni pe telefon.
  10. Mai mult decât atât, cele mai performante navigatoare pot îndeplini și rolul de ebook reader, pentru acele momente când faci un popas.

╚Üi-am ar─âtat 10 motive plauzibile pentru care un GPS este superior unui telefon atunci c├ónd vine vorba de naviga╚Ťie. Mai ai nevoie de motive, sau ruta este clar─â?

Alegerea r─âm├óne a ta, la fel cum ╚Öi urm─âtoarea destina╚Ťie de vacan╚Ť─â va fi la alegerea ta. C├ót despre cum ajungem acolo, de asta se ocup─â GPS-ul. Noi ne-am ocupat de reduceri.