GPS auto Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu GPS auto Black Friday 2024

Tu ai selectat ruta către destinația reducerilor substanțiale, iar noi îți arătăm toate obiectivele de pe acest traseu. Te invităm să faci un popas la fiecare dintre ele, o să îți placă.

Reduceri GPS auto Black Friday 2024

GPS-ul auto este aici pentru a reduce din timpul tău de a conduce. Noi nu ne-am lăsat mai prejos, așa că am redus și noi din prețul de achiziție. Cu cât? Te invităm să răsfoiești catalogul virtual.

Branduri de GPS auto Black Friday 2024

Noi am mers pe încredere și ne-am lăsat ghidați de către cei mai consacrați producători din domeniu. Dacă există un punct imaginabil pe hartă, ei au fost acolo. Tu ești pregătit(ă) să te lași pe mâna lor?

Lasă-te ghidat de echipa Black Friday prin întreaga noastră campanie de reduceri. Ce poate fi mai bun decât un navigator care să îți spună tot ce trebuie să știi?

Care sunt avantajele unui GPS auto vs un smartphone?

Cu alte cuvinte, de ce să cumperi un GPS auto când un telefon poate face același lucru?

Pentru că un GPS auto face mai mult decât un telefon atunci când vine vorba de navigație.

  1. Un GPS nu este dependent de conexiunea la internet, precum un telefon. De asemenea, un GPS funcționează tot timpul la parametri optimi, pe când un telefon nu va rula aplicația continuu, mai ales dacă vom recepționa apeluri.
  2. Bateria telefonului este limitată, pe când la GPS se conectează la mașină direct. Sigur, există și încărcătoare pentru telefon, dar bateria unui GPS este mult mai mare.
  3. În caz că nu urmăm ruta stabilită dinainte pe telefon, va trebui să pornim internetul. Iar dacă nu suntem în România, s-ar putea să coste. Nu vei avea această problemă cu un GPS în schimb.
  4. GPS-ul este mult mai precis decât telefonul, putând lejer calcula ruta în funcție de numărul străzii. Deosebit de util în orașele aglomerate și întortocheate.
  5. Viteza de actualizare a GPS-ului este mult mai mare decât a telefonului. Navigatoarele moderne au procesoare de 800 mHz, ceea ce face posibilă actualizarea în timp real.
  6. GPS-ul nu este dependent de internet pentru a actualiza harta. Mai mult decât atât, toate navigatoarele vin cu actualizări gratuite timp de 1 an de zile minim.
  7. La fel ca un telefon, un GPS îți va arăta ambuteiajele. Spre deosebire de telefon, majoritatea navigatoarelor au incorporate în hărți și obiectivele turistice.
  8. Majoritatea navigatoarelor vin și cu opțiunea de conectivitate Bluetooth, transformându-le într-un GPS + Car Kit.
  9. Navigatoarele moderne au hărți cu elemente 3D, ceea ce nu vei întâlni pe telefon.
  10. Mai mult decât atât, cele mai performante navigatoare pot îndeplini și rolul de ebook reader, pentru acele momente când faci un popas.

Ți-am arătat 10 motive plauzibile pentru care un GPS este superior unui telefon atunci când vine vorba de navigație. Mai ai nevoie de motive, sau ruta este clară?

Alegerea rămâne a ta, la fel cum și următoarea destinație de vacanță va fi la alegerea ta. Cât despre cum ajungem acolo, de asta se ocupă GPS-ul. Noi ne-am ocupat de reduceri.