Ghiozdane Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Despre ghiozdane, copii și școală.

De unde să începem? De la mic de la mare. De la grădiniță, pentru că de acolo începe totul. Totuși, responsabilitatea micuțului sau micuței este mare, așa că ghiozdanul trebuie să fie mai mic. De fapt, poate să nu fie nici măcar ghiozdan, pentru că partenerii noștri ne pun la dispoziție gentuțe de umeri, care sunt suficient de mici și ușoare, dar și suficient de încăpătoare pentru un pachețel și lucrușoarele pentru grădiniță. Prețurile sunt mereu accesibile pentru gentuțele de umăr, iar acum cu Black Friday acestea sunt mai accesibile ca oricând. Putem păstra ghiozdanul pentru mai târziu.

Dacă totuși prichindeii au trecut de grădiniță, va trebui să trecem la ghiozdan. Iar aici va trebui să trecem cot la cot cu cei mici și să ne facem și noi temele, pentru că avem o gamă foarte largă și foarte variată.

Ghiozdanele simple, chiar dacă sunt cele mai accesibile, vin toate cu certificări europene care atestă faptul că nu conțin substanțe toxice în niciun fel dar și cu clasicele buzunare laterale și bretelele ajustabile.

Cu ce se diferențiază totuși ghiozdanele mai scumpe? De ce aș avea nevoie de mai mult? Cu cât dorim să investim mai mult într-un ghiozdan (iar reducerile de Black Friday sunt aici să te ajute),  cu atât avantajele se adună. Ghiozdane impermeabile, ghiozdane cu compartiment termoizolat sau chiar cu un compartiment special pentru laptop. Cu fermoar, cu magneți, imaginația este limitată doar de stocul care se va epuiza foarte rapid. Ori că ne pregătim pentru anul următor, ori pentru că avem copii atât de energici încât deja trebuie să luăm alt ghiozdan, stocul nostru impresionant se va termina foarte rapid.

Apoi vine discuția despre mesajul de pe ghiozdan, despre desen. Am stabilit de care ghiozdan vrem (normal, ergonomic, termoizolant, cu compartiment pentru laptop), acum trebuie să stabilim cu ce desen vrem. Și avem Hello Kitty, Barbie, Star Wars, Spider-man și tot așa. Iar dacă desenele preferate ale micuților sunt desenele mărcilor de lux, avem acoperită și această secțiune. Sunt prea multe pentru a le enumera aici, așa că te invităm să parcurgi catalogul virtual.

Dacă pleacă micuții în excursie, avem și această secțiunea acoperită de reducerile de Black Friday. Partenerii noștri au pregătit reduceri substanțiale atât la trolere cât și la valize.

Trolerele pot veni la pachet și cu ghiozdane, dar chiar și fără acestea trolerele sunt la o calitate înaltă, dispunând de mâner reglabil (pentru a fi accesibil atât micuților cât și părinților) și materiale de calitate.

Dacă vorbim despre călătoriile cu avionul, majoritatea valizelor oferite de partenerii noștri sunt adaptate special pentru zborul cu avionul. Nu, nu referim la cală, ci la bagajul de mână. În felul acesta, micuții pot lua cu ei jucăriile în valiză, pentru a nu se plictisi în avion și cu siguranță pentru a nu plânge în aeroport pentru că nu mai vine avionul acela odată.

Având în vedere ce ai citit mai sus, campania noastră primește nota 10 din partea ta? Așteptăm răspunsul tău, iar cel mai curat 10 este bucuria de pe fața ta dar și de pe fața celor mici.