Noriel Black Friday 2023 • Ce reduceri te asteapta!

Clic si Vezi ofertele pe www.noriel.ro

Reduceri produse Noriel

Mai jos găsești principalele și cele mai atrăgătoare produse de la Noriel de Black Friday 2023.

Vino în lumea Noriel și fă cumpărături de Black Friday

Zâmbetul de pe fața copiilor este cel mai frumos dar pe care părinții îl pot primi. Tocmai de aceea cadourile de la Noriel sunt de fapt un pretext pentru bucurie. Noriel este destinația preferată a copiilor când vine vorba despre jucării, iar în ultima vreme vorbim și despre articole de fashion pentru fete și băieți, sau chiar pentru bebeluși.

Noriel, lumea copilăriei

Jocurile și jucăriile de la Noriel sunt cel mai bun pretext pentru ca eci mici să se poată împrieteni și pentru a-și dezvolta abilitățile intelectuale și sociale. Gama largă de produse pe care Noriel le oferă acoperă aproape orice limită de vârstă de la 0 la vârsta adolescenței. Lego-uri, păpuși, mașinuțe electrice, puzzle-uri, figurine, jucări de pluș, jucării de lemn, jucării de exterior, toate fac parte din oferta de zi cu zi a magazinelor Noriel. Și lucrurile nu se opresc aici, Cum cei mici trebuie să fie mereu pregătiți pentru școală și grădiniță, Noriel oferă copiilor ghiozdane și genți, colorate și inedite, cele mai multe cu personajele preferate ale copiilor.

Noriel – linie nouă de îmbrăcăminte pentru copii

Și pentru că lumea Noriel nu se putea opri doar la jocuri și jucării, recent compania a decis să vină în ajutorul părinților care le calcă pragul și să lanseze o linie nouă de fashion. Astfel, în magazinele Noriel se pot găsi acum haine pentru copii cu vârste între 0-14 ani. Categoriile de produse variază de la body-uri, bluze, pantaloni, rochii la încălțăminte sau chiar trusouri de botez și sunt grupate pe trei categorii de vârstă: 0-2 ani, 3-6 ani și 7-12 ani.

Bebelușii, răsfățați la Noriel

Cei mai mici dintre cei mici au la rândul lor o secțiune aparte atât în magazinele fizice, cât și online, pe www.noriel.ro. Astfel, Noriel oferă produse pentru camera copilului (scaune pentru masă, pătuțuri, mese și sisteme de înfășare), transport bebeluși (cărucioare, scaune de copii pentru mașină), baie bebeluși (prosoape, halate de baie, jucării de baie) sau pentru hrana bebelușilor. Mai nou, în ofertă au apărut chiar și pamperșii Noriel, asta pentru că gama de puericultură va fi tot mai mult lărgită în perioada următoare.

Jocuri de toate felurile la Noriel

Noriel rămâne expert la jocuri. De la bătrânul „Nu te supăra frate”, Noriel a crescut nespus de mult oferta de jocuri. În acest moment în magazine poți găsi jocuri educative (trucuri de magie, microscop de buzunar, schelet uman, autobuz cu activități), jocuri creative (precum gama Micul Artist) sau jocuri interactive (Jenga, Monopoly, Gicește Cuvânul, Scrabble).

Cumpără direct de pe Noriel.ro

Nu uita! Noriel este mereu aproape de ceea ce copilul tău are nevoie și caută să ofere produse diversificate, la prețuri cât mai bune. În plus, caută promoțiile pe care Noriel le propune în mod repetat și bucură-te din plin de prețurile mici de Black Friday.

Noriel este magazin online cu produse din categoriile Articole copii, Biciclete copii, Birouri copii, Board games, Carti, Carucioare copii, Ghiozdane, Haine copii, Incaltaminte copii, Jucarii, Kendama, Masinute, Papusi, Paturi copii, Puzzle, Rechizite scolare, Scaune auto copii, Triciclete copii.