Videoproiectoare Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Vrei s─â te bucuri de experien╚Ťa de cinema, din comfortul casei tale?

Televizorul nu are o diagonal─â suficient de mare pentru tine? Ai de ╚Ťinut o prezentare powerpoint? Indiferent de motiv, noi celebr─âm videoproiectoarele de Black Friday, cu reduceri substan╚Ťiale.

La ce trebuie să mă uit atunci când cumpăr un videoproiector?

Sunt câteva aspecte la care trebuie să ne uităm atunci când alegem videoproiectorul. În rândurile care urmează vom trece printre cele mai importante dintre ele.

Principala diferen╚Ť─â dintre videoproiectoare este dat─â de tehnologia folosit─â pentru proiec╚Ťie, aceasta poate fi DLP, LCD sau LED.

Videoproiectoarele DLP sunt cele mai clasice ╚Öi sunt recomandate pentru utilizare acas─â. Ofer─â o calitate superioar─â a imaginii fa╚Ť─â de proiectoarele LCD, dar au un grad de acoperire destul de limitat. Datorit─â construc╚Ťiei, ├«ntre╚Ťinerea este mai simpl─â, dar nu se preteaz─â foarte bine la ├«nc─âperile mai mari, cum ar fi o sal─â de conferin╚Ťe sau de curs.

Despre proiectoarele LCD nu avem prea multe de discutat, deoarece suntem de acum familiariza╚Ťi cu tehnologia LCD. Chiar dac─â un videoproiector LCD nu este neap─ârat superior unui videoproiector DLP ├«n ceea ce prive╚Öte raza de ac╚Ťiune, dar poate fi echipat cu lentile suplimentare pentru zoom, lucru destul de greu de f─âcut cu un proiector DLP. De asemenea este ╚Öi mai ieftin dec├ót un proiector DLP, chiar dac─â imaginea nu este la fel de clar─â.

Proiectoarele LED sunt cele mai performante, dar nu sunt neap─ârat mai bune pentru uzul personal. Asta pentru c─â vin cu o durat─â de via╚Ť─â mult mai mare dec├ót celelalte dou─â tipuri de videoproiectoare. De asemenea, necesit─â ├«ntre╚Ťinere mai pu╚Ťin─â ╚Öi au timp considerabil mai mic pentru pornire ╚Öi ├«nchidere. Dar ╚Öi pre╚Ťul este pe m─âsur─â. Este clar faptul c─â proiectoarele LED sunt proiectate s─â lucreze ├«n regim continuu. Totu╚Öi, dac─â nu ai de g├ónd s─â vizionezi filme acas─â 24/7, la proiector, s-ar putea ca aceast─â alegere s─â nu fie tocmai ideal─â.

Acum că am vorbit despre cele 3 tipuri de videoproiectoare, mai avem de stabilit câteva aspecte.

Luminozitatea este la fel de important─â, num─ârul de lumeni ├«n mod normal influen╚Ťeaz─â ├«n mod direct acest aspect.

Rezolu╚Ťia nativ─â este iar─â╚Öi extrem de important─â, deoarece oric├ót de mare ar fi imaginea, de lentilele pe care le folosim pentru zoom, rezolu╚Ťia va r─âm├óne aceea╚Öi. Iar diferen╚Ťa dintre 800×600 ╚Öi 1920×1080 este enorm─â. Sigur, ╚Öi diferen╚Ťa de pre╚Ť este considerabil─â, dar cu ajutorul reducerilor de Black Friday aceast─â diferen╚Ť─â nu se va mai sim╚Ťi a╚Öa tare. La fel cum este vorba ╚Öi despre aspectul de imagine, care este recomandat s─â fie c├ót mai mare.

Lu├ónd toate aceste aspecte ├«n considerare, mai trebuie s─â ╚Ťinem cont ╚Öi de durata de via╚Ť─â ╚Öi suntem gata pentru a face o alegere educat─â ├«n acest sens.

Oricare ar fi alegerea f─âcut─â de tine, campania de Black Friday este al─âturi de tine.