Videoproiectoare Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Videoproiectoare Black Friday 2024

Am organizat o conferință, am invitat cele mai mari magazine de profil din țară, am pornit videoproiectorul și le-am prezentat ideea de Black Friday. Iată ce a ieșit, în catalogul de mai jos.

Reduceri Videoproiectoare Black Friday 2024

Am venit de Black Friday cu atât de multe reduceri substanțiale încât un monitor nu le poate afișa pe toate, indiferent de diagonală. Așa că va trebui să scoți videoproiectorul la înaintare.

Branduri de Videoproiectoare Black Friday 2024

Profesioniștii industriei de foto/video au venit de Black Friday cu cele mai noi apariții în materie de videoproiectoare, pentru anul acesta.

Vrei să te bucuri de experiența de cinema, din comfortul casei tale?

Televizorul nu are o diagonală suficient de mare pentru tine? Ai de ținut o prezentare powerpoint? Indiferent de motiv, noi celebrăm videoproiectoarele de Black Friday, cu reduceri substanțiale.

La ce trebuie să mă uit atunci când cumpăr un videoproiector?

Sunt câteva aspecte la care trebuie să ne uităm atunci când alegem videoproiectorul. În rândurile care urmează vom trece printre cele mai importante dintre ele.

Principala diferență dintre videoproiectoare este dată de tehnologia folosită pentru proiecție, aceasta poate fi DLP, LCD sau LED.

Videoproiectoarele DLP sunt cele mai clasice și sunt recomandate pentru utilizare acasă. Oferă o calitate superioară a imaginii față de proiectoarele LCD, dar au un grad de acoperire destul de limitat. Datorită construcției, întreținerea este mai simplă, dar nu se pretează foarte bine la încăperile mai mari, cum ar fi o sală de conferințe sau de curs.

Despre proiectoarele LCD nu avem prea multe de discutat, deoarece suntem de acum familiarizați cu tehnologia LCD. Chiar dacă un videoproiector LCD nu este neapărat superior unui videoproiector DLP în ceea ce privește raza de acțiune, dar poate fi echipat cu lentile suplimentare pentru zoom, lucru destul de greu de făcut cu un proiector DLP. De asemenea este și mai ieftin decât un proiector DLP, chiar dacă imaginea nu este la fel de clară.

Proiectoarele LED sunt cele mai performante, dar nu sunt neapărat mai bune pentru uzul personal. Asta pentru că vin cu o durată de viață mult mai mare decât celelalte două tipuri de videoproiectoare. De asemenea, necesită întreținere mai puțină și au timp considerabil mai mic pentru pornire și închidere. Dar și prețul este pe măsură. Este clar faptul că proiectoarele LED sunt proiectate să lucreze în regim continuu. Totuși, dacă nu ai de gând să vizionezi filme acasă 24/7, la proiector, s-ar putea ca această alegere să nu fie tocmai ideală.

Acum că am vorbit despre cele 3 tipuri de videoproiectoare, mai avem de stabilit câteva aspecte.

Luminozitatea este la fel de importantă, numărul de lumeni în mod normal influențează în mod direct acest aspect.

Rezoluția nativă este iarăși extrem de importantă, deoarece oricât de mare ar fi imaginea, de lentilele pe care le folosim pentru zoom, rezoluția va rămâne aceeași. Iar diferența dintre 800×600 și 1920×1080 este enormă. Sigur, și diferența de preț este considerabilă, dar cu ajutorul reducerilor de Black Friday această diferență nu se va mai simți așa tare. La fel cum este vorba și despre aspectul de imagine, care este recomandat să fie cât mai mare.

Luând toate aceste aspecte în considerare, mai trebuie să ținem cont și de durata de viață și suntem gata pentru a face o alegere educată în acest sens.

Oricare ar fi alegerea făcută de tine, campania de Black Friday este alături de tine.