Storcatoare de fructe Black Friday 2022 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Storcatoare de fructe Black Friday 2022

Pentru campania de Black Friday am adus cea mai proasp─ât─â colec╚Ťie de magazine partenere, dedicate calit─â╚Ťii storc─âtoarelor dar ╚Öi a sucurilor. R─âm├óne ca tu s─â vii cu fructele ╚Öi cardul de cump─âr─âturi.

Vexio Black Friday 2022

Vexio Black Friday 2022 www.vexio.ro Clic și Vezi Ofertele!

Elefant.ro Black Friday 2022

Elefant.ro Black Friday 2022 www.elefant.ro Clic și Vezi Ofertele!

AlecoAir Black Friday 2022

AlecoAir Black Friday 2022 www.alecoair.ro Clic și Vezi Ofertele!

FLANCO Black Friday 2022

FLANCO Black Friday 2022 www.flanco.ro Clic și Vezi Ofertele!

evoMAG Black Friday 2022

evoMAG Black Friday 2022 www.evomag.ro Clic și Vezi Ofertele!

SomProduct Black Friday 2022

SomProduct Black Friday 2022 www.somproduct.ro Clic și Vezi Ofertele!

Carrefour Black Friday 2022

Carrefour Black Friday 2022 www.carrefour.ro Clic și Vezi Ofertele!

Mobino Black Friday 2022

Mobino Black Friday 2022 www.mobino.ro Clic și Vezi Ofertele!

Aicuce.ro Black Friday 2022

Aicuce.ro Black Friday 2022 www.aicuce.ro Clic și Vezi Ofertele!

Dedeman Black Friday 2022

Dedeman Black Friday 2022 www.dedeman.ro Clic și Vezi Ofertele!

Shopu Black Friday 2022

Shopu Black Friday 2022 www.shopu.ro Clic și Vezi Ofertele!

Startreduceri Black Friday 2022

Startreduceri Black Friday 2022 www.startreduceri.ro Clic și Vezi Ofertele!

Delta Studio Black Friday 2022

Delta Studio Black Friday 2022 www.deltastudio.ro Clic și Vezi Ofertele!

Kubex Black Friday 2022

Kubex Black Friday 2022 www.kubex.ro Clic și Vezi Ofertele!

Miele Black Friday 2022

Miele Black Friday 2022 www.mielestoresibiu.ro Clic și Vezi Ofertele!

Mi-Home Xiaomi Black Friday 2022

Mi-Home Xiaomi Black Friday 2022 www.mi-home.ro Clic și Vezi Ofertele!

AliExpress Black Friday 2022

AliExpress Black Friday 2022 www.aliexpress.com Clic și Vezi Ofertele!

AloShop.tv Black Friday 2022

AloShop.tv Black Friday 2022 www.aloshop.tv Clic și Vezi Ofertele!

Chilipirul Zilei Black Friday 2022

Chilipirul Zilei Black Friday 2022 www.chilipirul-zilei.ro Clic și Vezi Ofertele!

Fornello Black Friday 2022

Fornello Black Friday 2022 www.fornello.ro Clic și Vezi Ofertele!

Reduceri Storcatoare de fructe Black Friday 2022

Am redus pre╚Ťurile cu o vitez─â de 65 de rota╚Ťii pe minut. ╚śi nu am f─âcut rabat de calitate, fiecare reducere a fost aplicat─â cu precizie ╚Öi responsabilitate.

Branduri de Storcatoare de fructe Black Friday 2022

Cele mai consacrate branduri ├«n materie de electrocasnice au venit al─âturi de noi ├«n cadrul de campaniei de Black Friday. ╚śi s-au prezentat cu ultimele nout─â╚Ťi ├«n materie de storc─âtoare de fructe. Iat─â ce a ie╚Öit.

Pentru frigul de afară am pregătit storcătoare de fructe pentru băuturi pline de vitamine, iar pentru portofelul tău am pregătit o campanie plină de reduceri. Bun venit la Black Friday România.

Chiar dac─â am t─âiat radical pre╚Ťurile, calitatea storc─âtoarelor ╚Öi dimensiunea stocurilor nu au fost afectate. De╚Öi nu putem garanta pentru mult timp despre dimensiunea stocurilor, deoarece ne a╚Ötept─âm ca acesta s─â se goleasc─â repede.

Am nevoie de strocător de fructe și legume?

Vorbim totu╚Öi despre un aparat din ce ├«n ce mai prezent ├«n casele noastre ╚Öi din ce ├«n ce mai prezent ├«n g├óndurile noastre. Un storc─âtor de fructe este un articol care cu siguran╚Ť─â ne va face via╚Ťa mai comfortabil─â ╚Öi mai s─ân─âtoas─â. De asemenea, putem avea la discre╚Ťia noastr─â sucuri naturale la orice or─â din zi ╚Öi din noapte, toate din comfortul casei noastre. Sau poate vrem o doz─â de energie ╚Öi de vitamine diminea╚Ťa ├«nainte de a merge la munc─â? Sau poate pentru micu╚Ťi, ├«nainte de a pleca la ╚Öcoal─â? Cu siguran╚Ť─â un storc─âtor de fructe ar fi binevenit pentru cei mici, ├«n special ├«n aceast─â perioad─â ├«n care imunitatea noastr─â tuturor este pus─â la ├«ncercare.

Am spus mai devreme c─â stocul preg─âtit de Black Friday ╚Öi sus╚Ťinem ├«n continuare afirma╚Ťia, prin prisma faptului c─â avem multiple modele de storc─âtoare de fructe pentru multiple utiliz─âri.

Pentru un suc plin de vitamine avem o gam─â variat─â de storc─âtoare ╚Öi prese pentru fructe, de capacit─â╚Ťi diferite ÔÇô de la 500 ml la 2 litri. Cu sit─â sau f─âr─â, sau poate chiar cu sit─â separat─â pentru suc ╚Öi sit─â separat─â pentru sos, totul depinde de ceea ce ├«╚Ťi dore╚Öti tu. Sau poate dore╚Öti ╚Öi un sistem inteligent anti-picurare, ca s─â evit─âm situa╚Ťiile nepl─âcute, mai ales dac─â ├«i punem pe cei mici s─â aduc─â cana.

├Än orice caz, specifica╚Ťiile tehnice sunt prezente pentru fiecare dintre produse.

O categorie aparte din sec╚Ťiunea de storc─âtoare de fructe o reprezint─â presa pentru ulei. Conceput─â special pentru acest lucru, presa de ulei este dedicat─â extragerii uleiuluil din semin╚Ťe sau nuci, cu rolul de a produce acele uleiuri hidratante de care avem nevoie, ori pentru s─ân─âtate ori pentru r─âsf─â╚Ť. De╚Öi poate p─ârea un accesoriu scump de care nu am avea nevoie tot timpul, gra╚Ťie reducerilor de Black Friday presele de ulei devin mai accesibile ca oric├ónd ╚Öi pot aduce un nou capitol ├«n comfortul de acas─â. Chiar dac─â e╚Öti nou(─â) ├«n acest domeniu, toate presele de ulei vin dotate cu sisteme de siguran╚Ť─â care monitorizeaz─â constant presiunea ╚Öi temperatura, pentru ca tu s─â nu ai aceast─â grij─â. Singura ta grija va fi s─â alegi ce fel de ulei vei folosi pentru urm─âtoarea baie relaxant─â.

╚śi dac─â tot am vorbit de alegeri, orice ai alege (╚Öi ai de unde), 2 lucruri sunt standard: reducerile substan╚Ťiale de Black Friday ╚Öi garan╚Ťia comercial─â de 2 ani. De╚Öi avem dubii ├«n privin╚Ťa garan╚Ťiei, deoarece unii produc─âtori ofer─â o garan╚Ťie extins─â de 5 ani, f─âr─â costuri suplimentare.