Storcatoare de fructe Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Storcatoare de fructe Black Friday 2024

Pentru campania de Black Friday am adus cea mai proaspătă colecție de magazine partenere, dedicate calității storcătoarelor dar și a sucurilor. Rămâne ca tu să vii cu fructele și cardul de cumpărături.

Reduceri Storcatoare de fructe Black Friday 2024

Am redus prețurile cu o viteză de 65 de rotații pe minut. Și nu am făcut rabat de calitate, fiecare reducere a fost aplicată cu precizie și responsabilitate.

Branduri de Storcatoare de fructe Black Friday 2024

Cele mai consacrate branduri în materie de electrocasnice au venit alături de noi în cadrul de campaniei de Black Friday. Și s-au prezentat cu ultimele noutăți în materie de storcătoare de fructe. Iată ce a ieșit.

Pentru frigul de afară am pregătit storcătoare de fructe pentru băuturi pline de vitamine, iar pentru portofelul tău am pregătit o campanie plină de reduceri. Bun venit la Black Friday România.

Chiar dacă am tăiat radical prețurile, calitatea storcătoarelor și dimensiunea stocurilor nu au fost afectate. Deși nu putem garanta pentru mult timp despre dimensiunea stocurilor, deoarece ne așteptăm ca acesta să se golească repede.

Am nevoie de strocător de fructe și legume?

Vorbim totuși despre un aparat din ce în ce mai prezent în casele noastre și din ce în ce mai prezent în gândurile noastre. Un storcător de fructe este un articol care cu siguranță ne va face viața mai comfortabilă și mai sănătoasă. De asemenea, putem avea la discreția noastră sucuri naturale la orice oră din zi și din noapte, toate din comfortul casei noastre. Sau poate vrem o doză de energie și de vitamine dimineața înainte de a merge la muncă? Sau poate pentru micuți, înainte de a pleca la școală? Cu siguranță un storcător de fructe ar fi binevenit pentru cei mici, în special în această perioadă în care imunitatea noastră tuturor este pusă la încercare.

Am spus mai devreme că stocul pregătit de Black Friday și susținem în continuare afirmația, prin prisma faptului că avem multiple modele de storcătoare de fructe pentru multiple utilizări.

Pentru un suc plin de vitamine avem o gamă variată de storcătoare și prese pentru fructe, de capacități diferite – de la 500 ml la 2 litri. Cu sită sau fără, sau poate chiar cu sită separată pentru suc și sită separată pentru sos, totul depinde de ceea ce îți dorești tu. Sau poate dorești și un sistem inteligent anti-picurare, ca să evităm situațiile neplăcute, mai ales dacă îi punem pe cei mici să aducă cana.

În orice caz, specificațiile tehnice sunt prezente pentru fiecare dintre produse.

O categorie aparte din secțiunea de storcătoare de fructe o reprezintă presa pentru ulei. Concepută special pentru acest lucru, presa de ulei este dedicată extragerii uleiuluil din semințe sau nuci, cu rolul de a produce acele uleiuri hidratante de care avem nevoie, ori pentru sănătate ori pentru răsfăț. Deși poate părea un accesoriu scump de care nu am avea nevoie tot timpul, grație reducerilor de Black Friday presele de ulei devin mai accesibile ca oricând și pot aduce un nou capitol în comfortul de acasă. Chiar dacă ești nou(ă) în acest domeniu, toate presele de ulei vin dotate cu sisteme de siguranță care monitorizează constant presiunea și temperatura, pentru ca tu să nu ai această grijă. Singura ta grija va fi să alegi ce fel de ulei vei folosi pentru următoarea baie relaxantă.

Și dacă tot am vorbit de alegeri, orice ai alege (și ai de unde), 2 lucruri sunt standard: reducerile substanțiale de Black Friday și garanția comercială de 2 ani. Deși avem dubii în privința garanției, deoarece unii producători oferă o garanție extinsă de 5 ani, fără costuri suplimentare.