Storcatoare de fructe Black Friday 2021 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Storcatoare de fructe Black Friday 2021

Pentru campania de Black Friday am adus cea mai proasp─ât─â colec╚Ťie de magazine partenere, dedicate calit─â╚Ťii storc─âtoarelor dar ╚Öi a sucurilor. R─âm├óne ca tu s─â vii cu fructele ╚Öi cardul de cump─âr─âturi.

Branduri de Storcatoare de fructe Black Friday 2021

Cele mai consacrate branduri ├«n materie de electrocasnice au venit al─âturi de noi ├«n cadrul de campaniei de Black Friday. ╚śi s-au prezentat cu ultimele nout─â╚Ťi ├«n materie de storc─âtoare de fructe. Iat─â ce a ie╚Öit.

Reduceri Storcatoare de fructe Black Friday 2021

Am redus pre╚Ťurile cu o vitez─â de 65 de rota╚Ťii pe minut. ╚śi nu am f─âcut rabat de calitate, fiecare reducere a fost aplicat─â cu precizie ╚Öi responsabilitate.

Pentru frigul de afară am pregătit storcătoare de fructe pentru băuturi pline de vitamine, iar pentru portofelul tău am pregătit o campanie plină de reduceri. Bun venit la Black Friday România.

Chiar dac─â am t─âiat radical pre╚Ťurile, calitatea storc─âtoarelor ╚Öi dimensiunea stocurilor nu au fost afectate. De╚Öi nu putem garanta pentru mult timp despre dimensiunea stocurilor, deoarece ne a╚Ötept─âm ca acesta s─â se goleasc─â repede.

Am nevoie de strocător de fructe și legume?

Vorbim totu╚Öi despre un aparat din ce ├«n ce mai prezent ├«n casele noastre ╚Öi din ce ├«n ce mai prezent ├«n g├óndurile noastre. Un storc─âtor de fructe este un articol care cu siguran╚Ť─â ne va face via╚Ťa mai comfortabil─â ╚Öi mai s─ân─âtoas─â. De asemenea, putem avea la discre╚Ťia noastr─â sucuri naturale la orice or─â din zi ╚Öi din noapte, toate din comfortul casei noastre. Sau poate vrem o doz─â de energie ╚Öi de vitamine diminea╚Ťa ├«nainte de a merge la munc─â? Sau poate pentru micu╚Ťi, ├«nainte de a pleca la ╚Öcoal─â? Cu siguran╚Ť─â un storc─âtor de fructe ar fi binevenit pentru cei mici, ├«n special ├«n aceast─â perioad─â ├«n care imunitatea noastr─â tuturor este pus─â la ├«ncercare.

Am spus mai devreme c─â stocul preg─âtit de Black Friday ╚Öi sus╚Ťinem ├«n continuare afirma╚Ťia, prin prisma faptului c─â avem multiple modele de storc─âtoare de fructe pentru multiple utiliz─âri.

Pentru un suc plin de vitamine avem o gam─â variat─â de storc─âtoare ╚Öi prese pentru fructe, de capacit─â╚Ťi diferite ÔÇô de la 500 ml la 2 litri. Cu sit─â sau f─âr─â, sau poate chiar cu sit─â separat─â pentru suc ╚Öi sit─â separat─â pentru sos, totul depinde de ceea ce ├«╚Ťi dore╚Öti tu. Sau poate dore╚Öti ╚Öi un sistem inteligent anti-picurare, ca s─â evit─âm situa╚Ťiile nepl─âcute, mai ales dac─â ├«i punem pe cei mici s─â aduc─â cana.

├Än orice caz, specifica╚Ťiile tehnice sunt prezente pentru fiecare dintre produse.

O categorie aparte din sec╚Ťiunea de storc─âtoare de fructe o reprezint─â presa pentru ulei. Conceput─â special pentru acest lucru, presa de ulei este dedicat─â extragerii uleiuluil din semin╚Ťe sau nuci, cu rolul de a produce acele uleiuri hidratante de care avem nevoie, ori pentru s─ân─âtate ori pentru r─âsf─â╚Ť. De╚Öi poate p─ârea un accesoriu scump de care nu am avea nevoie tot timpul, gra╚Ťie reducerilor de Black Friday presele de ulei devin mai accesibile ca oric├ónd ╚Öi pot aduce un nou capitol ├«n comfortul de acas─â. Chiar dac─â e╚Öti nou(─â) ├«n acest domeniu, toate presele de ulei vin dotate cu sisteme de siguran╚Ť─â care monitorizeaz─â constant presiunea ╚Öi temperatura, pentru ca tu s─â nu ai aceast─â grij─â. Singura ta grija va fi s─â alegi ce fel de ulei vei folosi pentru urm─âtoarea baie relaxant─â.

╚śi dac─â tot am vorbit de alegeri, orice ai alege (╚Öi ai de unde), 2 lucruri sunt standard: reducerile substan╚Ťiale de Black Friday ╚Öi garan╚Ťia comercial─â de 2 ani. De╚Öi avem dubii ├«n privin╚Ťa garan╚Ťiei, deoarece unii produc─âtori ofer─â o garan╚Ťie extins─â de 5 ani, f─âr─â costuri suplimentare.