Triciclete copii Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Care sunt avantajele unei triciclete fa╚Ť─â de o biciclet─â ?

Dac─â o biciclet─â se adreseaz─â micu╚Ťilor ceva mai mari, o triciclet─â se adreseaz─â chiar ╚Öi copiilor de 1 an. Poate c─â la aceast─â v├órst─â ├«nc─â ne g├óndim la c─ârucior, dar aceste triciclete pot acomoda copiii chiar ╚Öi p├ón─â la 6 ani. Dar un c─ârucior este mai comfortabil dec├ót o triciclet─â, putem presupune, dar vom afla imediat dac─â aceast─â afirma╚Ťie ├«ntradev─âr corect─â.

Avantajul principal ├«l prezint─â toate accesoriile pe care le putem pune pe o triciclet─â. Dac─â la o biciclet─â putem pune doar ro╚Ťi ajut─âtoare, la o triciclet─â putem pune co╚Ö pentru accesorii sau juc─ârii, o gentu╚Ť─â ata╚Öabil─â pe m├óner, centuri de siguran╚Ť─â, suport pentru picioru╚Öe, copertin─â ╚Öi multe altele. Tricicletele din gama noastr─â de Black Friday incorporeaz─â toate aceste elemente ╚Öi nu numai.

  • Co╚Öul pentru accesorii ╚Öi juc─ârii este foarte important atunci c├ónd ie╚Öim cu prichindeii la plimbare. Cu to╚Ťi ╚Ötim de c├óte lucruri avem nevoie atunci c├ónd ie╚Öim la plimbare cu ei.
  • Copertina este foarte important─â pentru acele momente c├ónd vine o ploaie spontan─â iar copilul nu se gr─âbe╚Öte s─â asculte de noi ╚Öi s─â vin─â imediat la noi. Iar dac─â soarele este sus pe cer, copertina poate fi deta╚Öat─â, sau ├«l putem proteja de soare. Astfel, vom evita multe vizite la medic, vizite pe care micu╚Ťii le ├«ndr─âgesc de fiecare dat─â.
  • Centura de siguran╚Ť─â se adreseaz─â celor mai mici dintre prichindei, care sunt prea mari pentru landou dar prea mici pentru biciclet─â. Tricicletele oferite de partenerii no╚Ötri, cu reduceri de Black Friday, ofer─â centuri de siguran╚Ť─â cu sisteme de prindere ├«n 3 puncte sau ├«n 5 puncte, pentru c─â nimic nu este mai important dec├ót siguran╚Ťa comorilor noastre.
  • Suport pentru picioru╚Öe pentru cei care sunt prea mici ca s─â ajung─â la pedale deocamdat─â, dar care vor cre╚Öte mari ╚Öi s─ân─âto╚Öi. C├ónd va veni acel moment, suportul se poate scoate, pentru a le oferi fericirea pedal─ârii libere prin parc.
  • M├ónerul dirijabil este un accesoriu pe care ├«l ofer─â partenerii no╚Ötri de Black Friday la majoritatea tricicletelor pentru copii. Pentru c─â o astfel de triciclet─â este un pas de tranzi╚Ťie ├«ntre c─ârucior ╚Öi biciclet─â. Iar micu╚Ťii au nevoie de ajutor pentru a se deplasa ├«n primele luni din via╚Ť─â, iar acest m├óner deta╚Öabil ne ajut─â pe noi pentru a ├«i ajuta pe ei. Odat─â ce sunt gata pentru mi╚Öcare, m├ónerul se poate deta╚Öa.

├Än concluzie, dac─â te g├ónde╚Öti la micu╚Ťul sau micu╚Ťa ta, dac─â vrei s─â ├«nceap─â un stil de via╚Ť─â activ ├«nc─â de la ├«nceputul vie╚Ťii, o triciclet─â poate fi alegerea perfect─â pentru un cadou de Black Friday.