Suporturi TV Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Dac─â tot ai profitat de reducerile de Black Friday ╚Öi ai cump─ârat un televizor nou, cu siguran╚Ť─â vei avea nevoie ╚Öi de un suport adecvat. A╚Öa c─â am creat ╚Öi aceast─â sec╚Ťiune, special pentru suporturile TV.

Suporturile TV sunt un accesoriu obligatoriu pentru oricine are un televizor de calitate. Sau poate pentru oricine care are un televizor. Foarte pu╚Ťine lucruri pot fi mai comfortabile dec├ót de a te uita la televizor, din comfortul canapelei, cu televizorul montat pe un suport, undeva sus pe perete. Nici m─âcar nu trebuie s─â stai incomod, doar te relaxezi la modul cel mai total. Asta dac─â vorbim de suporturile clasice, cu bra╚Ť, care pot fi montate la ├«n─âl╚Ťime. Aici suntem destul de ├«ncrez─âtori ├«n oferta partenerilor no╚Ötri. Mai ales c─â toate suport─â o greutate de minim 20 de kg, chiar ╚Öi p├ón─â la 80 de kg, pentru televizoarele s─ân─âtoase. Sau poate chiar ╚Öi cele mai vechi. Dar dac─â te afli la sec╚Ťiunea aceasta cel mai probabil ai un televizor nou. Poate chiar ╚Öi de ultima genera╚Ťie.

La ce trebuie să mă uit atunci când cumpăr suporturi TV?

├Än primul r├ónd, cel mai evident de altfel, ├«l reprezint─â discu╚Ťia unui suport fix sau a unui suport pivotant. Despre acest lucru am vorbit mai devreme, suportul pivotant oferind o manevrabilitate ╚Öi flexibilitate superioar─â, cu minusul de rigoare pe partea de estetic─â. De asemenea este de re╚Ťinut faptul c─â suporturile pivotante suport─â o greutate inferioar─â celor fixe, de perete, dar probabil c─â la acest lucru te-ai a╚Öteptat deja. La urma urmei, nu exist─â niciun lucru care s─â aibe doar avantaje, f─âr─â dezavantaje.

C├ót despre suporturile fixe de perete, aici specifica╚Ťiile televizorului sunt mai permisive. Se suport─â o greutate mai mare, precum ╚Öi o diagonal─â superioar─â. De aceea este important s─â alegi suportul TV ├«n func╚Ťie de diagonal─â. La televizoarele moderne problema greut─â╚Ťii cap─ât─â un rol secundar, pe c├ónd diagonala tinde s─â devin─â din ce ├«n ce mai mare.

Desigur, dac─â dore╚Öti o experien╚Ť─â complet─â de cinema, la tine acas─â, atunci suportul fixat ├«n tavan ofer─â cele mai tari senza╚Ťii ╚Öi experien╚Ťe. Construite special pentru televizoarele mari, cu o diagonal─â pe m─âsur─â, aceste suporturi TV te vor face s─â ui╚Ťi de cinema. La urma urmei, po╚Ťi replica aceea╚Öi experien╚Ť─â, doar c─â din comfortul propriei case. Mai adaugi ╚Öi un sistem Home Theater, iar experien╚Ťa cap─ât─â nivele deosebite. Cel mai probabil cinema-ul se va muta la tine acas─â. Doar s─â ai un frigider preg─âtit pentru fluxul de oaspe╚Ťi, de╚Öi ├«l po╚Ťi cump─âra ╚Öi pe acesta la pre╚Ťuri speciale, de Black Friday.

A╚Öa c─â spor la cump─âr─âturi, noi te invit─âm s─â cau╚Ťi suportul TV potrivit pentru noul t─âu televizor. Acum, cu reduceri de Black Friday!