Suporturi TV Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Suporturi TV Black Friday 2024

Noi suntem cei mai mari suporteri ai tăi, așa că am creat o echipă întreagă de magazine partenere care să ofere un loc de gală televizorului tău.

Reduceri Suporturi TV Black Friday 2024

Susținem reducerile de Black Friday cu aceeași putere cu care susțin suporturile TV noua ta achiziție. Cu multă eficiență și eleganță, acționând în liniște, dar tot timpul alături de tine.

Branduri de Suporturi TV Black Friday 2024

Suporturi TV dedicate anumitor branduri, cât și branduri care oferă suporturi TV universal, toate reunite în cadrul campaniei de Black Friday.

Dacă tot ai profitat de reducerile de Black Friday și ai cumpărat un televizor nou, cu siguranță vei avea nevoie și de un suport adecvat. Așa că am creat și această secțiune, special pentru suporturile TV.

Suporturile TV sunt un accesoriu obligatoriu pentru oricine are un televizor de calitate. Sau poate pentru oricine care are un televizor. Foarte puține lucruri pot fi mai comfortabile decât de a te uita la televizor, din comfortul canapelei, cu televizorul montat pe un suport, undeva sus pe perete. Nici măcar nu trebuie să stai incomod, doar te relaxezi la modul cel mai total. Asta dacă vorbim de suporturile clasice, cu braț, care pot fi montate la înălțime. Aici suntem destul de încrezători în oferta partenerilor noștri. Mai ales că toate suportă o greutate de minim 20 de kg, chiar și până la 80 de kg, pentru televizoarele sănătoase. Sau poate chiar și cele mai vechi. Dar dacă te afli la secțiunea aceasta cel mai probabil ai un televizor nou. Poate chiar și de ultima generație.

La ce trebuie să mă uit atunci când cumpăr suporturi TV?

În primul rând, cel mai evident de altfel, îl reprezintă discuția unui suport fix sau a unui suport pivotant. Despre acest lucru am vorbit mai devreme, suportul pivotant oferind o manevrabilitate și flexibilitate superioară, cu minusul de rigoare pe partea de estetică. De asemenea este de reținut faptul că suporturile pivotante suportă o greutate inferioară celor fixe, de perete, dar probabil că la acest lucru te-ai așteptat deja. La urma urmei, nu există niciun lucru care să aibe doar avantaje, fără dezavantaje.

Cât despre suporturile fixe de perete, aici specificațiile televizorului sunt mai permisive. Se suportă o greutate mai mare, precum și o diagonală superioară. De aceea este important să alegi suportul TV în funcție de diagonală. La televizoarele moderne problema greutății capătă un rol secundar, pe când diagonala tinde să devină din ce în ce mai mare.

Desigur, dacă dorești o experiență completă de cinema, la tine acasă, atunci suportul fixat în tavan oferă cele mai tari senzații și experiențe. Construite special pentru televizoarele mari, cu o diagonală pe măsură, aceste suporturi TV te vor face să uiți de cinema. La urma urmei, poți replica aceeași experiență, doar că din comfortul propriei case. Mai adaugi și un sistem Home Theater, iar experiența capătă nivele deosebite. Cel mai probabil cinema-ul se va muta la tine acasă. Doar să ai un frigider pregătit pentru fluxul de oaspeți, deși îl poți cumpăra și pe acesta la prețuri speciale, de Black Friday.

Așa că spor la cumpărături, noi te invităm să cauți suportul TV potrivit pentru noul tău televizor. Acum, cu reduceri de Black Friday!