Suporturi TV Black Friday 2020 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Suporturi TV Black Friday 2020

Noi suntem cei mai mari suporteri ai tăi, așa că am creat o echipă întreagă de magazine partenere care să ofere un loc de gală televizorului tău.

Branduri de Suporturi TV Black Friday 2020

Suporturi TV dedicate anumitor branduri, cât și branduri care oferă suporturi TV universal, toate reunite în cadrul campaniei de Black Friday.

Reduceri Suporturi TV Black Friday 2020

Sus╚Ťinem reducerile de Black Friday cu aceea╚Öi putere cu care sus╚Ťin suporturile TV noua ta achizi╚Ťie. Cu mult─â eficien╚Ť─â ╚Öi elegan╚Ť─â, ac╚Ťion├ónd ├«n lini╚Öte, dar tot timpul al─âturi de tine.

Dac─â tot ai profitat de reducerile de Black Friday ╚Öi ai cump─ârat un televizor nou, cu siguran╚Ť─â vei avea nevoie ╚Öi de un suport adecvat. A╚Öa c─â am creat ╚Öi aceast─â sec╚Ťiune, special pentru suporturile TV.

Suporturile TV sunt un accesoriu obligatoriu pentru oricine are un televizor de calitate. Sau poate pentru oricine care are un televizor. Foarte pu╚Ťine lucruri pot fi mai comfortabile dec├ót de a te uita la televizor, din comfortul canapelei, cu televizorul montat pe un suport, undeva sus pe perete. Nici m─âcar nu trebuie s─â stai incomod, doar te relaxezi la modul cel mai total. Asta dac─â vorbim de suporturile clasice, cu bra╚Ť, care pot fi montate la ├«n─âl╚Ťime. Aici suntem destul de ├«ncrez─âtori ├«n oferta partenerilor no╚Ötri. Mai ales c─â toate suport─â o greutate de minim 20 de kg, chiar ╚Öi p├ón─â la 80 de kg, pentru televizoarele s─ân─âtoase. Sau poate chiar ╚Öi cele mai vechi. Dar dac─â te afli la sec╚Ťiunea aceasta cel mai probabil ai un televizor nou. Poate chiar ╚Öi de ultima genera╚Ťie.

La ce trebuie să mă uit atunci când cumpăr suporturi TV?

├Än primul r├ónd, cel mai evident de altfel, ├«l reprezint─â discu╚Ťia unui suport fix sau a unui suport pivotant. Despre acest lucru am vorbit mai devreme, suportul pivotant oferind o manevrabilitate ╚Öi flexibilitate superioar─â, cu minusul de rigoare pe partea de estetic─â. De asemenea este de re╚Ťinut faptul c─â suporturile pivotante suport─â o greutate inferioar─â celor fixe, de perete, dar probabil c─â la acest lucru te-ai a╚Öteptat deja. La urma urmei, nu exist─â niciun lucru care s─â aibe doar avantaje, f─âr─â dezavantaje.

C├ót despre suporturile fixe de perete, aici specifica╚Ťiile televizorului sunt mai permisive. Se suport─â o greutate mai mare, precum ╚Öi o diagonal─â superioar─â. De aceea este important s─â alegi suportul TV ├«n func╚Ťie de diagonal─â. La televizoarele moderne problema greut─â╚Ťii cap─ât─â un rol secundar, pe c├ónd diagonala tinde s─â devin─â din ce ├«n ce mai mare.

Desigur, dac─â dore╚Öti o experien╚Ť─â complet─â de cinema, la tine acas─â, atunci suportul fixat ├«n tavan ofer─â cele mai tari senza╚Ťii ╚Öi experien╚Ťe. Construite special pentru televizoarele mari, cu o diagonal─â pe m─âsur─â, aceste suporturi TV te vor face s─â ui╚Ťi de cinema. La urma urmei, po╚Ťi replica aceea╚Öi experien╚Ť─â, doar c─â din comfortul propriei case. Mai adaugi ╚Öi un sistem Home Theater, iar experien╚Ťa cap─ât─â nivele deosebite. Cel mai probabil cinema-ul se va muta la tine acas─â. Doar s─â ai un frigider preg─âtit pentru fluxul de oaspe╚Ťi, de╚Öi ├«l po╚Ťi cump─âra ╚Öi pe acesta la pre╚Ťuri speciale, de Black Friday.

A╚Öa c─â spor la cump─âr─âturi, noi te invit─âm s─â cau╚Ťi suportul TV potrivit pentru noul t─âu televizor. Acum, cu reduceri de Black Friday!