Imprimante Black Friday 2022 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Imprimante Black Friday 2022

Iată mai jos lista de magazine partenere în cadrul campaniei de Black Friday. Sperăm că s-a imprimat bine. Clar, în formatul în care trebuie, cu cât mai multe magazine vizible pe o pagină. Totul pentru comfortul tău.

Reduceri Imprimante Black Friday 2022

Indiferent dac─â printezi 2D sau 3D, reducerile noastre de Black Friday sunt c├ót se poate de reale. Dac─â ai venit ├«n c─âutarea unei imprimente, sau a consumabilelor, noi am redus substan╚Ťial pre╚Ťurile la tot ce ╚Ťine de lumea imprimantelor.

Branduri de Imprimante Black Friday 2022

Sunt at├ót de multe branduri de top ╚Öi produse de calitate, ├«nc├ót formatul A4 nu ne ajungem pentru a le expune pe toate. A╚Öa c─â te invit─âm s─â faci turul virtual. Op╚Ťiunea de previzualizare te va ajuta s─â te convingi de calibrul brandurilor prezente.

Trebuie să printezi lista de cumpărături de sărbători și nu ai cu ce?

Magazinul de papetărie e prea departe sau e închis? Nicio problemă, comandă o imprimantă de la noi, cu reduceri de Black Friday, și o vei avea cât ai zice Print!

Cu ce fel de imprimante venim de Black Friday?

Sunt at├ót de multe modele ╚Öi tipuri de imprimante prezente, ├«nc├ót nu putem r─âspunde doar cu o singur─â propozi╚Ťie. A╚Öa c─â s─â trecem la treab─â!

Cea mai clasică batalie, singura până nu demult, este cea dintre imprimanta inkjet vs laserjet. Clasica imprimantă cu cerneală sau moderna imprimantă cu laser?

Pe care dintre ele s─â o aleg?

P├ón─â nu demult, criteriul principal era costul, imprimanta laser av├ónd un cost mult superior celei clasice pe cerneal─â. Dup─â cum po╚Ťi vedea pe site, ├«n schimb, pre╚Ťurile s-au aliniat ├«ntre cele dou─â tipuri de imprimant─â.

Atunci, care este diferen╚Ťa tehnic─â dintre ele, dac─â pre╚Ťul nu mai este un criteriu a╚Öa important?

Pre╚Ťul ├«n continuare este un criteriu important, deoarece imprimantele laser care cost─â c├ót o imprimant─â cu cerneal─â pot imprima doar monocrom. Cele care pot imprima color ├«ntradev─âr sunt mai scumpe. Te avertiz─âm s─â iei acest fapt ├«n considerare, ca s─â nu iei o imprimant─â laser monocrom, dec├ót dac─â ai nevoie doar de a╚Öa ceva (ex. Imprimi doar documente).

Dar oare acesta s─â fie principalul motiv care face diferen╚Ťa ├«n materie de costuri? Cu siguran╚Ť─â nu, va trebui s─â lu─âm ├«n considerare ╚Öi faptul c─â o imprimant─â cu cerneal─â va costa mult mai mult pe termen lung, datorit─â cartu╚Öelor. Dac─â ai de g├ónd s─â imprimi mult ╚Öi des, acas─â sau la birou, atunci este mai bine s─â mergi pe o imprimant─â laser, chiar dac─â este mai scump─â ini╚Ťial. Desigur, ╚Öi o imprimant─â laser are nevoie de cartu╚Ö ╚Öi de mentenan╚Ť─â, dar pentru un volum mare de imprimare, cu o imprimant─â laser tot ie╚Öi ├«n avantaj.

În avantaj ești și în momentul în care iei în considerare viteza și precizia imprimării. O imprimantă laser va fi mereu superioară celei pe bază de cerneală, în special pentru modelele entry-level.

Dac─â totu╚Öi vorbim de imprimare color, o imprimant─â clasic─â pe baz─â de cerneal─â va avea mereu o calitate superioar─â a imprim─ârii. Dac─â dore╚Öti s─â ai o imprimant─â personal─â, acas─â, cu care s─â printezi pozele de pe Facebook, cel mai bine mergi pe o imprimant─â pe baz─â de cerneal─â. Imprimanta de tip laser se preteaz─â mai bine la birou sau ├«n condi╚Ťii generale de munc─â, nu se justific─â prea mult pentru uz propriu acas─â.

Dar multifunc╚Ťionalele?

Discu╚Ťia este aceea╚Öi, de╚Öi balan╚Ťa se ├«nclin─â mai mult spre multifunc╚Ťionalele cu imprimant─â laser. ╚śi pentru c─â destina╚Ťia acestora este de obicei la birou, imprimanta laser va face fa╚Ť─â volumului mare de documente. R─âm├óne s─â decizi dac─â dore╚Öti imprimanta monocrom sau color. Singura diferen╚Ť─â dintre ele este pre╚Ťul.

Trecem mai departe ╚Öi te anun╚Ť─âm cu pl─âcere de faptul c─â reducerile masive de Black Friday se aplic─â ╚Öi la plottere. ╚śtim c─â sunt foarte scumpe, a╚Öa c─â acum este momentul s─â profi╚Ťi de reduceri. La fel ca ╚Öi la imprimantele normale, am adunat cele mai bune nume din industrie. Sau poate c─â dore╚Öti un scanner? Fix sau portabil, CMOS, CDD sau CIS, noi le-am adus pe toate ╚Öi te po╚Ťi bucura de ele ├«n m─âsura stocului disponibil. Sau poate dore╚Öti copiatoare?

Indiferent de alegerea ╚Öi dorin╚Ťa ta, un lucru este cert: Campania de Black Friday aduce reduceri care nu pot fi copiate, ╚Öi vin ├«n cel mai clar format, gata s─â aduc─â culoare ├«n pozele de acas─â ╚Öi eficien╚Ť─â la locul de munc─â.