Imprimante Black Friday 2024 • Ce reduceri s-au anuntat!

Magazine cu Imprimante Black Friday 2024

Iată mai jos lista de magazine partenere în cadrul campaniei de Black Friday. Sperăm că s-a imprimat bine. Clar, în formatul în care trebuie, cu cât mai multe magazine vizible pe o pagină. Totul pentru comfortul tău.

Reduceri Imprimante Black Friday 2024

Indiferent dacă printezi 2D sau 3D, reducerile noastre de Black Friday sunt cât se poate de reale. Dacă ai venit în căutarea unei imprimente, sau a consumabilelor, noi am redus substanțial prețurile la tot ce ține de lumea imprimantelor.

Branduri de Imprimante Black Friday 2024

Sunt atât de multe branduri de top și produse de calitate, încât formatul A4 nu ne ajungem pentru a le expune pe toate. Așa că te invităm să faci turul virtual. Opțiunea de previzualizare te va ajuta să te convingi de calibrul brandurilor prezente.

Trebuie să printezi lista de cumpărături de sărbători și nu ai cu ce?

Magazinul de papetărie e prea departe sau e închis? Nicio problemă, comandă o imprimantă de la noi, cu reduceri de Black Friday, și o vei avea cât ai zice Print!

Cu ce fel de imprimante venim de Black Friday?

Sunt atât de multe modele și tipuri de imprimante prezente, încât nu putem răspunde doar cu o singură propoziție. Așa că să trecem la treabă!

Cea mai clasică batalie, singura până nu demult, este cea dintre imprimanta inkjet vs laserjet. Clasica imprimantă cu cerneală sau moderna imprimantă cu laser?

Pe care dintre ele să o aleg?

Până nu demult, criteriul principal era costul, imprimanta laser având un cost mult superior celei clasice pe cerneală. După cum poți vedea pe site, în schimb, prețurile s-au aliniat între cele două tipuri de imprimantă.

Atunci, care este diferența tehnică dintre ele, dacă prețul nu mai este un criteriu așa important?

Prețul în continuare este un criteriu important, deoarece imprimantele laser care costă cât o imprimantă cu cerneală pot imprima doar monocrom. Cele care pot imprima color întradevăr sunt mai scumpe. Te avertizăm să iei acest fapt în considerare, ca să nu iei o imprimantă laser monocrom, decât dacă ai nevoie doar de așa ceva (ex. Imprimi doar documente).

Dar oare acesta să fie principalul motiv care face diferența în materie de costuri? Cu siguranță nu, va trebui să luăm în considerare și faptul că o imprimantă cu cerneală va costa mult mai mult pe termen lung, datorită cartușelor. Dacă ai de gând să imprimi mult și des, acasă sau la birou, atunci este mai bine să mergi pe o imprimantă laser, chiar dacă este mai scumpă inițial. Desigur, și o imprimantă laser are nevoie de cartuș și de mentenanță, dar pentru un volum mare de imprimare, cu o imprimantă laser tot ieși în avantaj.

În avantaj ești și în momentul în care iei în considerare viteza și precizia imprimării. O imprimantă laser va fi mereu superioară celei pe bază de cerneală, în special pentru modelele entry-level.

Dacă totuși vorbim de imprimare color, o imprimantă clasică pe bază de cerneală va avea mereu o calitate superioară a imprimării. Dacă dorești să ai o imprimantă personală, acasă, cu care să printezi pozele de pe Facebook, cel mai bine mergi pe o imprimantă pe bază de cerneală. Imprimanta de tip laser se pretează mai bine la birou sau în condiții generale de muncă, nu se justifică prea mult pentru uz propriu acasă.

Dar multifuncționalele?

Discuția este aceeași, deși balanța se înclină mai mult spre multifuncționalele cu imprimantă laser. Și pentru că destinația acestora este de obicei la birou, imprimanta laser va face față volumului mare de documente. Rămâne să decizi dacă dorești imprimanta monocrom sau color. Singura diferență dintre ele este prețul.

Trecem mai departe și te anunțăm cu plăcere de faptul că reducerile masive de Black Friday se aplică și la plottere. Știm că sunt foarte scumpe, așa că acum este momentul să profiți de reduceri. La fel ca și la imprimantele normale, am adunat cele mai bune nume din industrie. Sau poate că dorești un scanner? Fix sau portabil, CMOS, CDD sau CIS, noi le-am adus pe toate și te poți bucura de ele în măsura stocului disponibil. Sau poate dorești copiatoare?

Indiferent de alegerea și dorința ta, un lucru este cert: Campania de Black Friday aduce reduceri care nu pot fi copiate, și vin în cel mai clar format, gata să aducă culoare în pozele de acasă și eficiență la locul de muncă.